Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 608,00 zł , zmiana od tamtej pory: 14,95%

Re: Odpowiedź Redakcji Bankiera

Jednak spękałem na koniec dnia i sprzedałem zaprzęg. Wariactwo Janków nie zna końca ale jakoś obawiam się, że przedłużania budżetu mogą nie przegłosować. W grudniu im łatwo poszło przegłosowanie ale kto by chciał psuć święta i łatwiej było problem przesunąć na później. Wolę popatrzeć na to z boku.
Mogę napisać jak Arbez, że jestem wolny człowiek (przynajmniej od kontraktów). Akcje to inna bajka - mniej stresująca.
Chyba muszę odpocząć od kontraktów. Trochę mnie czasu i stresu ostatnio kosztowały ale warto było. Na pewno długo już nie wejdę w nie tak dużą pozycją. Czasy coraz bardziej niepewne i ryzyko rośnie. I to zarówno ryzyko mocnej korekty jak i skoku w górę na kolejną półkę. Uważam, że mamy poziom z którego trudno cokolwiek obstawiać. Kiedyś myślałem, że jak dojdziemy do 2600 to będzie to mur nie do przejścia i będzie można zacząć grać S . Teraz mam wątpliwości na jak długo nas zatrzyma i co zdążymy zrobić nim w Stanach korekta przyjdzie.

Odnośnie wolności hm.. czym ona jest ? Gdy jej nie ma to nas to męczy, stres, dylematy co zrobić, sprawdzanie notowań.
Ktoś kto nie wie jak to jest myśli, że to tak łatwo i prosto przychodzi. Ilu z nas idąc spać sprawdza jak Janki skończyły a wstając sprawdza co w Azji ? Przynajmniej ja tak mam a jadać do pracy myślę na co stawiać. Ale czy nałogowiec może nagle stać się wolny ?
Nasza wolność szybko się skończy. Choć moja może parę dni potrwa ;-)
Arbezowi już widzę, że ciężko wysiedzieć bez pozycji ;-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 -0,27% 2 998,00 2025-10-24 17:04:32
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.