Carlos jam marnosc nad marnosciami, w moim poście nie wstawiłem znaku zapytania, ale mniejsza o to
BO wyszło na moje, SYNDROM MABION wychodzi każda pora, widziałeś minę PANÓW na czacie, jakby robili to za karę.. Powolutku pomalutku optymizm będzie gasl. Teraz najważniejsza kwestia, a co jeśli doprowadza wszystko do końca i dostaną za PCR 80 mln EUR czyli tyle ile opisywał analityk z PKO BP na gpwinnovationday... PS. Ja tu cały czas jestem z pewnym pakiecikiem, czasami jakieś kółeczko, jakiś koziołek, ale rynek dopiero teraz zacznie wyceniac szanse ale i zagrożenia. To uzdrowi sytuację na spółce bez 2 zdań. W ubiegłym roku na 8 miesięcy przed komercjalizacja kurs 60 został uznany za adekwatny, więc teraz na 4 miesiące przed komercjalizacja każdy musi sobie zadać pytanie czy wydarzyło się naprawdę tyle dobrego w spółce by cena 150 była adekwatna, Bo pal licho kiedy dojdzie do komercjalizacji, miesiąc w tą czy w tamtą, panel wirusowy po szczepionkach i tak już w listopadzie stracił połowę swojej wartości, najważniejsze jest zakończenie badań klinicznych, których nie udało się dowiezc na chwilę obecną, więc nie ma nic obecnie, poza marzeniami i wysiłkami żeby jednak się udało, bo jednak nie wszystko było pod kontrolą spółki. Dobrze ze znaleźli źródło problemu, dobrze że poprawiają, ale tutaj jest zerojedynkowo albo sukces albo wtopa, nie będzie odcieni szarości. Po piątku wielu inwestorów zrozumiało, że to nie jest spółka dla nich. Ale ja z Wami zostaję