Dobry wieczór,
Panie Andi, o czym Pan mówi ? Jaka siła nacisku ?
GA – 15 lat i jakoś nic sobie z PAE nie robi z tego nacisku...
Sądy – następny, myśli Pan że istnienie PAE ma jakikolwiek wpływ na orzeczenia sądowe i Sądy ulegają naciskowi PAE ?
Gratuluje samopoczucia..i..samozadowolenia….
Inne Instytucje ? – w jaki sposób ? Jak PAE wysyła pismo ( o ile coś wysyła, tego nie wiem ) to jest jedno pismo…
Skutek byłby nieporównywalnie większy gdyby to samo, jedno pismo wysłało do jednej Instytucji 6000 osób (jak pisał Pan Hwds)
lub jakby PAE zorganizowało manifestację na 6000 osób ( jak pisze Pan Kemot) .
Siła nacisku PAE w mojej ocenie, jest żadna obecnie…
PAE rozleniwia….na zasadzie PAE zrobi, PAE napisze….
Naciskać to, w mojej ocenie, Państwo powinni na PAE, aby podało np. konkretną podstawę prawną np. obowiązku wykupu mniejszościowych akcjonariuszy po wycofaniu papierów wartościowych z KDPW do Trigona… Nie z powodu braku zaufania, tylko dla weryfikacji….Dobrze jest sobie wyrobić własne zdanie...Jeśli istnieje konkretny przepis, druga strona na pewno go też zna, więc takie rzeczy nie powinny być tajne, w mojej ocenie.
PS. Do Pana Grubego…przepraszam, że być może napisałem nieco obcesowo. W moim przypadku, się okaże, czy podjęte działania przyniosą efekt i poświeciłem na to sporo czasu i przemyśleń. Nawet jeśli nie przyniosą, to przynajmniej będę miał satysfakcję, że coś zrobiłem, a nie biernie czekałem, aż ktoś coś za mnie zrobi....