Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: NIC NIE DZIEJE SIĘ PRZYPADKOWO ... ISTNIEJE POTĘŻNE LOBBY

PANIE RACHUNEK ... POZWOLI PAN ŻE USTOSUNKUJĘ SIĘ DO PAŃSKICH UWAG :

W konsekwencji, z rezerwą również podchodzę do Pańskich twierdzeń o „Lobby”, „Mackach” etc.
Co mam się bać.???
I w efekcie nic nie robić…??? bo się nie uda, bo wszyscy wokół pracują dla p. Solorza, a jeśli nie to zaraz będą,
bo tak właściwie to RP nasz Kraj, Państwo należy do p. Solorza ???
Pańskie wypowiedzi nie powinny nigdy i nikogo zniechęcać do działań, proszę wziąć to pod uwagę przy kolejnych wpisach…
Czemu to ma służyć ?

NIEWŁAŚCIWIE ODCZYTAŁ PAN MOJE INTENCJE

... MÓJ WPIS O LOBBY I MACKACH SOLORZA W SĄDACH I PROKURATURACH TYCZYŁ SIĘ TYLKO TEGO ŻE POMIMO TYLU SKŁADANYCH ZAWIADOMIEŃ O AFERZE ELEKTRIMU ... SKŁADANYCH ...OD WIELU LAT .....PRZEZ RÓŻNE GREMIA I OSOBY ... A NAWET PRAWNIKÓW....WŁOS RZECZONEMU SOLORZOWI Z GŁOWY NIE SPADŁ.

..... I DLATEGO PAŃSKA DETERMINACJA
.
.
...BUDZI WŁAŚNIE NADZIEJĘ ......ŻE NIE WSZYSTKO STRACONE !!!!!

PONADTO

KRZEPI RÓWNIEŻ TO .... ŻE NIE CZEKA PAN NA DZIAŁANIA INNYCH

.... A NAWET DZIAŁA PAN NA PRZEKÓR ... LICZNYM OSOBYM .....KTÓRE CHCIAŁYBY WALKĘ Z SOLORZEM ZMONOPOLIZOWAĆ..... I SKANALIZOWAĆ DO JEDNEJ ....JEDYNIE SŁUSZNEJ ... ( WEDŁUG NICH ) ...DROGI .

I KOLEJNA KWESTIA KTÓRĄ PAN PORUSZYŁ

" I odpowiadając na Pańskie pytanie: CZY NIE SĄDZI PAN ŻE OPRÓCZ FORMALNEJ DROGI PRAWNEJ KTÓRA PAN PROWADZI ... I CHWALA PANU ZA TO ... NIE JEST POTRZEBNA INNA FORMA NACISKU ...( SZCZEGÓŁY..... NIE TYM FORUM ).

Każda forma aktywności, o ile jest zgodna z przepisami obowiązującego prawa, jak Pan to nazywa „nacisku” jest istotna i ważna. Czy to jest wysyłanie pism jak robi Pan Hwds, czy Pańskie próby organizacji manifestacji, czy działania PAE lub też innych osób np. poprzez opowiadanie swoim znajomym i nieznajomym o sytuacji mniejszościowych akcjonariuszy Elektrimu ."

ODNOSZĄC SIĘ DO WALKI PRAWNEJ ... KTÓRĄ PAN PROWADZI

... CHODZI MI O PAŃSKĄ WALKĘ PRAWNĄ POŁĄCZONĄ Z PEWNYMI FORMAMI AKTYWNOŚCI I NACISKU .KTÓRE MOGŁYBY DAĆ NIEOCZEKIWANY ZASKAKUJĄCY EFEKT

... MIAŁEM/ MAM TU NA MYŚLI EFEKT SYNERGII ... A NIE POJEDYNCZE , INDYWIDUALNE DZIAŁANIA ... SKĄDINĄD SŁUSZNE

.... A WIĘC EFEKT SYNERGII ( I NIE CHODZI MI O DEMONSTRACJE ).... ALE SZCZEGÓŁY TEGO EFEKTU I SAM ZAMYSŁ ... TO NIE NA FORUM BANKIERA . 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.