PANIE RACHUNEK ... POZWOLI PAN ŻE USTOSUNKUJĘ SIĘ DO PAŃSKICH UWAG :
W konsekwencji, z rezerwą również podchodzę do Pańskich twierdzeń o „Lobby”, „Mackach” etc.
Co mam się bać.???
I w efekcie nic nie robić…??? bo się nie uda, bo wszyscy wokół pracują dla p. Solorza, a jeśli nie to zaraz będą,
bo tak właściwie to RP nasz Kraj, Państwo należy do p. Solorza ???
Pańskie wypowiedzi nie powinny nigdy i nikogo zniechęcać do działań, proszę wziąć to pod uwagę przy kolejnych wpisach…
Czemu to ma służyć ?
NIEWŁAŚCIWIE ODCZYTAŁ PAN MOJE INTENCJE
... MÓJ WPIS O LOBBY I MACKACH SOLORZA W SĄDACH I PROKURATURACH TYCZYŁ SIĘ TYLKO TEGO ŻE POMIMO TYLU SKŁADANYCH ZAWIADOMIEŃ O AFERZE ELEKTRIMU ... SKŁADANYCH ...OD WIELU LAT .....PRZEZ RÓŻNE GREMIA I OSOBY ... A NAWET PRAWNIKÓW....WŁOS RZECZONEMU SOLORZOWI Z GŁOWY NIE SPADŁ.
..... I DLATEGO PAŃSKA DETERMINACJA
.
.
...BUDZI WŁAŚNIE NADZIEJĘ ......ŻE NIE WSZYSTKO STRACONE !!!!!
PONADTO
KRZEPI RÓWNIEŻ TO .... ŻE NIE CZEKA PAN NA DZIAŁANIA INNYCH
.... A NAWET DZIAŁA PAN NA PRZEKÓR ... LICZNYM OSOBYM .....KTÓRE CHCIAŁYBY WALKĘ Z SOLORZEM ZMONOPOLIZOWAĆ..... I SKANALIZOWAĆ DO JEDNEJ ....JEDYNIE SŁUSZNEJ ... ( WEDŁUG NICH ) ...DROGI .
I KOLEJNA KWESTIA KTÓRĄ PAN PORUSZYŁ
" I odpowiadając na Pańskie pytanie: CZY NIE SĄDZI PAN ŻE OPRÓCZ FORMALNEJ DROGI PRAWNEJ KTÓRA PAN PROWADZI ... I CHWALA PANU ZA TO ... NIE JEST POTRZEBNA INNA FORMA NACISKU ...( SZCZEGÓŁY..... NIE TYM FORUM ).
Każda forma aktywności, o ile jest zgodna z przepisami obowiązującego prawa, jak Pan to nazywa „nacisku” jest istotna i ważna. Czy to jest wysyłanie pism jak robi Pan Hwds, czy Pańskie próby organizacji manifestacji, czy działania PAE lub też innych osób np. poprzez opowiadanie swoim znajomym i nieznajomym o sytuacji mniejszościowych akcjonariuszy Elektrimu ."
ODNOSZĄC SIĘ DO WALKI PRAWNEJ ... KTÓRĄ PAN PROWADZI
... CHODZI MI O PAŃSKĄ WALKĘ PRAWNĄ POŁĄCZONĄ Z PEWNYMI FORMAMI AKTYWNOŚCI I NACISKU .KTÓRE MOGŁYBY DAĆ NIEOCZEKIWANY ZASKAKUJĄCY EFEKT
... MIAŁEM/ MAM TU NA MYŚLI EFEKT SYNERGII ... A NIE POJEDYNCZE , INDYWIDUALNE DZIAŁANIA ... SKĄDINĄD SŁUSZNE
.... A WIĘC EFEKT SYNERGII ( I NIE CHODZI MI O DEMONSTRACJE ).... ALE SZCZEGÓŁY TEGO EFEKTU I SAM ZAMYSŁ ... TO NIE NA FORUM BANKIERA .