Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: List od M. Nowackiego do „Egzorrcysty”

Śledzę tę spółkę choć wchodziłem tu tylko na podbitki - smutne. Znam historię Egzo i wcale mu się nie dziwię - zważywszy na jego sytuację. Plusem jest to, że wreszcie osoba z góry postanowiła, zamiast bawić się w prokuratora - ODEZWAĆ. Tak Panie Nowacki, tu punkt dla Pana, bo to rzadkość - szkoda, że tak późno. Kontakt z akcjonariatem to najlepsza rzecz jaką można zrobić i nie potrzeba do tego przebiegłego PR. Wystarczy raz na jakiś czas zorganizować drzwi otwarte w firmie.
Jestem byłym akcjonariuszem monnari, które kupowałem spekulacyjnie na dnie i sam miałem wątpliwości, czy wyjdą z upadłości. Pamiętam, kiedy ówczesny prezes Winogradzki powołany wyciągnięcia spółki na nogi wydał oświadczenie, że zrobi wszystko, żeby spółka wróciła na swój tor. Kontakt jego osoby z akcjonariatem był świetny. Pamiętam taki fajny post na dzień przed nowym rokiem, który napisał do ludzi osobiście - to było coś w stylu - tak jak obiecałem udało się, proszę oczekiwać na oficjalny komunikat. Potem wiemy co się wydarzyło :). Można, można. Nie ma spółek idealnych, nie ma spółek, które nie mają kłopotów, niemniej dobry plan i dobra komunikacja to klucz. O porządnej komunikacji wiele spółek zapomina traktując drobny akcjonariat jak skończonych idiotów, a zapominając, że wielu "drobnych" takimi idiotami nie jest. Zatem drogi Zarządzie do roboty, może wtedy kupię sobie Wasz pakiecik na dłużej. Dodatkowo nieprzypadkowo podałem chwalebny przykład pewnej łódzkiej firmy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REDWOOD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.