A ja już myślałem Egzo że się nie pokażesz więcej bo sam Prezes po naradzie z najbogatszym rodakiem postanowili Cię wykurzyć z forum hahahahha. Tym czasem byłeś jesteś i będziesz.
Jeśli chodzi o sam list to chciałbym i ja dodać swoje trzy grosze i skoro pan prezes jest wiernym fanem Churchila to powiedział on kiedyś jeszcze że " człowiek który zgadza się ze wszystkimi , nie zasługuje by ktokolwiek się z nim zgadzał. Pytanie więc panie prezesie czemu pan jako miłośnik tego autorytetu otaczał się zawsze gromadą wazeliniarzy ? No właśnie , dlaczego. :)
Dwa , czemu to w jednej części listu straszy pan mojego przyjaciela Egzo prokuraturą która ma prowadzić śledztwo , w drugiej części pisze pan że nie idąc za głosem rad innych nie zdecydował się pan zawiadamiać prokuratury. Same sprzeczności.
Potem piszę pan o restrukturyzacji która niby przynosi efekty , skoro zaczęła się z chwilą pojawienia się Jankowskiego i niby sprawdza się z chwilą kiedy został odwołany. Same sprzeczności bo kto odwołuje dobrego wiceprezesa. Chyba że odwołał się sam , bo wiele na to wskazuje.
Ostatnim słowem , dar jaki pan posiadł to dar większości ludzi i jest to dar wydawania czyichś pieniędzy. Każdy potrafi dorwać gotówkę i zrobić zakupy , nie każdy jednak potrafi wykorzystać to jako narzędzie do zarabiania pieniędzy. Pisanie o problemach na wschodzie i sytuacji gospodarczej jako usprawiedliwienie jest śmieszne w mojej ocenie i świadczy o całkowitym braku wyobraźni.
Podyskutujemy , to zapodam trochę faktów ? Chociaż nie wiem czy się pan odważy na taki ruch :)