Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: List od M. Nowackiego do „Egzorrcysty”

A ja już myślałem Egzo że się nie pokażesz więcej bo sam Prezes po naradzie z najbogatszym rodakiem postanowili Cię wykurzyć z forum hahahahha. Tym czasem byłeś jesteś i będziesz.

Jeśli chodzi o sam list to chciałbym i ja dodać swoje trzy grosze i skoro pan prezes jest wiernym fanem Churchila to powiedział on kiedyś jeszcze że " człowiek który zgadza się ze wszystkimi , nie zasługuje by ktokolwiek się z nim zgadzał. Pytanie więc panie prezesie czemu pan jako miłośnik tego autorytetu otaczał się zawsze gromadą wazeliniarzy ? No właśnie , dlaczego. :)

Dwa , czemu to w jednej części listu straszy pan mojego przyjaciela Egzo prokuraturą która ma prowadzić śledztwo , w drugiej części pisze pan że nie idąc za głosem rad innych nie zdecydował się pan zawiadamiać prokuratury. Same sprzeczności.

Potem piszę pan o restrukturyzacji która niby przynosi efekty , skoro zaczęła się z chwilą pojawienia się Jankowskiego i niby sprawdza się z chwilą kiedy został odwołany. Same sprzeczności bo kto odwołuje dobrego wiceprezesa. Chyba że odwołał się sam , bo wiele na to wskazuje.

Ostatnim słowem , dar jaki pan posiadł to dar większości ludzi i jest to dar wydawania czyichś pieniędzy. Każdy potrafi dorwać gotówkę i zrobić zakupy , nie każdy jednak potrafi wykorzystać to jako narzędzie do zarabiania pieniędzy. Pisanie o problemach na wschodzie i sytuacji gospodarczej jako usprawiedliwienie jest śmieszne w mojej ocenie i świadczy o całkowitym braku wyobraźni.

Podyskutujemy , to zapodam trochę faktów ? Chociaż nie wiem czy się pan odważy na taki ruch :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REDWOOD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.