Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ja jestem Pan TIK-TAK, ten zegar to mój znak, tak tak tak ...

Ja Jakubasowi, ile razy mi sie ten człowiek przypomni, z całego serca życzę , aby tyle stracił i tak się meczył przez długie, długie miesiące, jak drobni inwestorzy na Polnej z powodu jego próby chamskiego kantu na nawej emisji.
A czego mu zycze na imieniny, to nie napiszę publicznie.
Widze jednak, że moje zyczenia spełnija sie, bo na opcjach- zwłaszcza w Feroco, stracił bardzo wiele kasy (nawet, jak się dogada z bankami), a Newag z którego zysku (20 mln. netto rok w rok) żył na bieząco, i inwestował, zapewne nie przyniesie go w tym roku wcale.

Inne nieszcześcia zapewne niebawem, bo nie wolno robic bezkarnie w ch...ja innych.
Kara od losu, Boga, opatrzności , jest zawsze tylko kwestia czasu.

A gość jest chamem do końca i do ostatniego dnia zwleka z decyzją o wezwaniu, męcząc setki drobnych inwestorów kolejne trzy miesiące, po tym jak z jego powodu ludzie sie wymeczyli , wyczekali i strasznie starcili, przez póltora roku.

Jego postawa również teraz ,tu na tej spólce z tym wyczekiwaniem z emisja i zaniżaniem kursu do ostatniej chwili, pokazuje, że mamy do czynienia z bezwzględnym szkodnikiem, bez jakiejkolwiek klasy, poczucia winy, potrzeby choćby drobnego gestu zadośćuczynienia oraz
zwykłej ludzkiej przyzwoitości.

I to jest gość, który dał sie wybrać Prezesem Polskiej Rady Biznesu.Po Kulczyku, jakby ktoś nie wiedział.

Ale , przywołując przykład innego inwestora dość znanego w pewnym okresie,

Dotąd cwaniak nosi , aż sie Wiaderek urwie.

Oj urwie się urwie! Juz przecieka !

Oczywiście nie ma to wiele wspólnego z Polną. To dobra spółka, z perspektywami, ale jej niesczęśćiem przez ostatnie lata jest to, że dość przypadkowo pakiet kontrolny uzyskał tu, za pół darmo, Zbigniew Jakubas.

To jest szkodnik, którego należy tępić, jak insekty, za nie zyczyć mu sczerze na imieniny!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.