A nie wydaje ci się, że trolują ci co mnie obrażają (pod różnymi nikami)? Sami się o bęcki proszą i jak chcą sobie pogadać to proszę bardzo.
Ale do rzeczy. Jeżeli masz rację, że Świstak był taki zły to po co go trzymali? To raczej źle świadczy o tych co go wcześniej nie wywalili. I oni chyba dalej rządzą. To kto jeszcze ma ze spółki odejść, żeby było jeszcze lepiej? Pewnie wszyscy, strategia Kononowicza, "nie będzie niczego":) I czy Świstak był prezesem z prawem zawierania umów w imieniu spółki? To co robili ci co takie prawo zawierania umów mieli.
Jak Farm51 wyjdzie na współpracy z OBRUM zależy głównie od ludzi w Farm51. Warto sprawdzić to za pół roku. Póki co nie czytałam, aby mieli globalne ambicje i chcieli wejść na Nasdaq.
Ominąłeś główny wątek moich wpisów. Jakie były zapowiedzi zarządu przez ostatnie dwa lata i jak wyglądała rzeczywistość? Ostatnio sobie poguglowałam i jest to bardzo ciekawa lektura (łącznie z tymi zapowiedziami na Nasdaqu i globalnym charakterze działalności, jakiś zupełny brak poczucia realizmu; wolne dżistanie) Ja zawsze uważałam, że w biznesie najważniejsza jest wiarygodność, a ją się buduje przez lata spełniająć... własne zapowiedzi.