heh widzę, że nawet udajesz, że nie widzisz, że poprosiłem cię o konkretne linki to twoich tez/zarzutów.
Bo to że co chwile piszesz coś złego o spółce i się wywenętrzniasz to wszyscy widzą. Doceniam(y) starania :)
Ponowię zatem, żebyś Ci nie umknęło.
Ale odpisz konkretnie na to co napisałeś i o co kilka postów wyżej poprosiłem. Pokaż komunikaty świadczące o tym co napisałeś, że "wali w giełdę" albo przeproś za kłamstwa. Ja nie widzę takowych komunikatów co by swiadczyły o zmniejszeniu udziału, natomiast było kilka o zwiększeniu.
Zostało przez ciebie napisane: "M.,to robi, że jak kurs jest po 4,20 to on kupuje po 3,30 a teraz kurs 2,80 a on kupuje po 2,20 , potem wali w giełdę i on sobie zarabia a kurs stoi albo spada !"
no proszę.. wykaż się. A nie tylko wykrzykiwanie jaki to swiat jest zły. Na czym Ci zależy żeby w złym świetle wszystko pokazać. I to się nawet wpina to o czym ja piszę, że cały czas akcje są zbierane i trzymane żeby nie posżły w górę. Jak raz czy dwa poszły pod euforię szerokiego rynku to od razu sczapowane. Jak będą docelowo wyzbierane to dopiero puszczone.
FF maluteniki. Akcje w silnych rękach.