Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,40 zł , zmiana od tamtej pory: 97,92%

Re: CCC już zaczęło rajd, nastęne VRG

W sumie to bardziej "śmierdzi" jak to jegomościu napisałeś to co Ty piszesz. Jakbyś się bał, że kurs za szybko ruszy. Może Tobie też jeszcze zależy żeby był niżej :)
Piszesz, że nie przedstawiam faktów. Otóż same fakty. Każdy wpis jet poparty faktami.

Dla przykładu.
1. Jak pisałem o tym ile ludzie trzymają oszczędności na kontach to nie wymyśliłem sobie tej kwoty - dane ogólnodostępne statystyczne.
2. Jak pisałem o obniżce stóp procentowych to może to też nie jest fakt? Ano jest. Obniżyli znów. Ok w tym miejscu moje rozumowanie vel interpretacja jest jednoznaczna. Jak ktoś ma trzymać na 0,1-0,4% na koncie przy inflacji ponad 3,5% to chyba jakiś desperat lub kompletnie odizolowany mentalnie człowiek. I chyba naturalnym jest,że będą inwestować, w tym w akcje spółek, a te które najbardziej niedowartościowane to najwięcej pewnie będą kupowane.
3. Jak pisałem o tym, że duzi gracze z listy akcjonariatu dobierają to podałem link link - wystarczy wejść w zakładkę akcjonariat i zobaczyć to o czym piszę co sam tam widzę, że zwiększają swój udział w VRG. Niedługo realny Free Float zejdzie poniżej 10%.

itd itp. wszystko jest powyżej w każdym moim wpisie.

Wszystko co piszę ma swoje źródło z tego co czytam, z tego z kim rozmawiam osobiście i jak każdy homo sapiens przetwarzam wchodzące informacje. Do tego dorzucam doświadczenie blisko 20lat na giełdach i różne sytuacje na spółkach doznawałem.

Także koleżko, zamiast na mnie "Wrzucać" lepiej podziel się jakimiś faktami o spółce, branży, czymkolwiek co będzie dotyczyło się i będzie można analizować interpretować. A nie dziecinnie próbujesz hejtować to co ja wylistowałem i co w 100% jest poparte źródłem.

I nie spekuluje, chyba po to są fora żeby dzielić się tym co się w internecie jakąś wiadomość wyszukało, jakieś dane, swoje przemyślenia. Prędzej to ty koleżko przedstawiajac 0 ZERO czegokolwiek tylko uderzanie w to co ja napisałem jesteś ewidentnym przykładem pieniactwa i typowej próby dyskredytowania. A może chcesz osiągnąć jakąś korzyść próbując opluwać mnie? :) Równie dobrze mógłbym tak samo jak Ty napisać jaki śwłaśnie taki swój osąd po twoim przedszkolnym wpisie.

Każdy wg. mnie ma prawo robić co chce. Jak garstka zwykłych ludzi z free floatu chce sprzedawać akcje. A proszę. Niech wywala wszystko co ma. Nie zabraniam. Ba nawet byłbym szczęśliwy bo szybciej znalazłyby się w mocniejszych rękach, a tak dłużej będzie trwało zbieranie. Nie chcą sprzedawać też ich rozumiem, nawet bardzo.
Póki co jeszcze wolny kraj, więc każdy może robić co chce ze swoimi akcjami lub ich brakiem. Ty koleżko też.

Uśmiechu ci koleżko życzę i prawdziwej pogody ducha. Będzie Ci łatwiej Tobie żyć, i Tobie w społeczeństwie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VRG 0,00% 4,75 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.