do oko
Zostało przez ciebie napisane: "M.,to robi, że jak kurs jest po 4,20 to on kupuje po 3,30 a teraz kurs 2,80 a on kupuje po 2,20 , potem wali w giełdę i on sobie zarabia a kurs stoi albo spada !"
Proszę wskaż zatem na potwierdzenie swoich słów komunikat świadczący, że "wali w giełdę". Przejrzałem ostatnie tygodnie i niczego nie widzę. Widzę natomiast jak pisałem komunikaty o zwiększaniu zaangażowania w spółce zarówno pana Mazgaja jak i Funduszy różnych co wystarczy zobaczyć na stooq.pl bo zaktualizowane są informacje.
Z tegoż też źródła jak pisałem i dokładnie wytłumaczyłem FreeFloat jest już niewielki i jak tak dalej pójdzie zbieranie to zejdzie poniżej 10%. A akcje już są a będę jeszcze bardziej w silnych rękach.
Ja przedstawiam źródła. Proszę zrób to i ty, a nie piszesz, że "ktoś wali w giełdę akcjami" a żadnego komunikatu o tym nie widzę. Może źle patrzę. Z chęcią przeczytam. To byłoby co prawda dziwne skoro ostatni komunikat pokazuje,że rośnie zaangażowanie i wówczas Spółka powinna wyjaśnić sprzeczne komunikaty. Pokaż. Wskaż.