Hahahaha, to mnie rozbawiłeś...
Nie widzę potrzeby, żeby Ci imponować ani dowiadywać się z Googla zbędnych rzeczy.
Może wam w MedAppie się wydaje, że każdy w zespole musi umieć opisywać badania diagnostyczne,
bo właśnie tego wam potrzeba, żeby robić wrażenie na lekarzach - tylko sam marketing produktu
i gruntowna wiedza o kilku wdrożonych przykładach zamiast rozwijania uniwersalnej funkcjonalności...
Ja pracuję w zespole, w którym różne osoby odpowiadają za różne aspekty projektów.
Są osoby, które znają tematy i te przygotowują specyfikacje i zadania oraz testują produkty,
i są inżynierowie oprogramowania, którzy odpowiadają za jakość wdrożenia i wydajność.
Ja jestem w tej drugiej grupie, więc na znaczeniu konkretnych danych znać się nie muszę
i wystarczy mi, że wiem tyle, ile dowiaduję się przy okazji, bo to nie są moje dziedziny;
a zajmujemy się różnymi danymi z różnych branż i nie trzeba być ekspertem od wszystkiego;
za to trzeba dobrze robić to, co ma się w swoim zakresie kompetencji...
Doskonale wiem, że na wynikowym obrazie nie widać ile jest vokseli w modelu i tego nie określiłem dokładnie;
odpowiedziałem Ci jakiej wielkości jest widoczny obraz i że jego jakość wskazuje, że model nie jest dużo większy.