Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: -16,84%

Poland first, America second :-)

Zgodnie z zapowiedzią, wystawiłem przed chwilą 10300 akcji po 10,30 (miało być 10,25 , ale zapomniałem, że w tym przedziale system nie przyjmie takiej końcówki). Daję słowo, że nie zdejmę ich, nim tej ceny nie osiągną. Zakładam, że stanie się to najdalej do połowy lutego, a ja potem będę mógł przesuwać je coraz wyżej. Jak z tych prognoz nic nie wyjdzie - przynajmniej będziecie się mogli ponabijać.
Nie wiem, czy za spadkami Milestone Scientific, czyli spółki matki w Stanach stoją amerykańscy manipulatorzy, kombinatorzy podatkowi, gracze zarabiający na krótkiej sprzedaży, czy zwykli wystraszeni ludzie. Tam w Stanach też nie wiedzą. Ale mam nadzieję, że będziemy mogli podrzucić im wykres (wzrostowy) naszego Milestone Medical - niech zobaczą jak to się robi w Polsce ;-)
Może wezmą z nas przykład, to nam pewnie by nie zaszkodziło.

Przeciwników takiej zabawy proszę o wybaczenie i wyrozumiałość.
Ci, którzy nie widzą w tym nic złego, niech rozważą zakup choćby 50-100 akcji. Spółka kosztowała już 10 zł mając jedynie plany. Teraz ma gotowe do sprzedaży urządzenie i - wszystko na to wskazuje- 99 proc. szans na odniesienie za chwilę ogromnego sukcesu. Oczywiście, jeśli ktoś jeszcze nie czytał o Milestone Medical, niech to najpierw zrobi. Jeśli kupować, to z przekonaniem, że warto.
Dziś Mikołaja - całej braci giełdowej życzę wielu trafionych inwestycji.
I więcej uśmiechu przed monitorem - giełda to tylko pieniądze, najważniejsze, żebyśmy zdrowi byli :-)

Wezół

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.