Cześć Ricky,
Co do "starych" akcjonariuszy pełna zgoda, ale lęk przed kupnem u nowych -moim zdaniem - wynika z tych procentów wzrostu. Jak sobie wbijecie "stopa zwrotu na NC" to nasz Milestone Medical pewnie znajdzie się w trójce, jeśli nie na pierwszym miejscu w okresie miesiąca czy kwartału.
Tak wrócę do CD Projekt, który kupowałem jeszcze jako Optimus po złotówce - z dzisiejszego punktu widzenia jakie znaczenie by miało, czy kupiłem po 1 zł, 2 zł, 5 , 10 czy 15 zł?
Ja rozumiem, że jak ktoś ma zainwestować np. w spółkę z gamedev pod kolejną premierę, no to jakiego zysku można się spodziewać - 50 proc? 100 proc?
Ale my tu mamy spółkę, która dotąd nie miała nic konkretnego w garści, tylko plany, a teraz ma gotowe urządzenie, które zrobi rewolucję w anestezjologii i - wierzę w to nie tylko ja, ale i prezes Osser - będzie standardowym wyposażeniem każdego szpitala w USA a potem może na całym świecie. To jest skok. Nie wiem czy nie większy niż ten, który zaliczył komputerowy Optimus zmieniając się w CD Projekt z Wiedźminem.