Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,31 zł , zmiana od tamtej pory: 16,85%

bajkopisarz w akcji

Dnia 2019-03-25 o godz. 17:38 polonez_as-dur napisał(a):

> Powędrowałem więc na wykres S&P500 i postanowiłem bliżej się przyjrzeć z czym mieliśmy do czynienia od roku 1789.
> Zastosowałem dokładnie te same narzędzia, które pokazały mi styczeń 2018 jako koniec fali piątej stopnia Cyklu na GPW.
> chodzik księżycowy

Standard & Poor's, a company that provides financial information and analysis, was founded in 1860 by Henry Varnum Poor. The "Composite Index",[15] as the S&P 500 was first called when it introduced its first stock index in 1923, began tracking a small number of stocks. Three years later in 1926, the Composite Index expanded to 90 stocks and then in 1957 it expanded to its current 500

chodzik to jest gość ma wykres S&P 500...... dziesieciolecia wczesniej zanim powstał:))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS 0,41% 9,71 2026-07-01 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.