• Re: Drwimy z Cb Autor: steve2 [109.196.51.*]
    Dnia 2022-10-01 o godz. 07:07 ~Ta napisał(a):
    Stevik ja wiem ze szukasz atencji
    Nikt nawet tych twoich wywodów nie czyta ani urojonych sukcesów
    Ubrales się w udziały w bankrucie komuchow i balona Allegro z którego wszyscy właściciele wyszli :)
    Moim czasem chcesz zarządzać ? Takie zero ? Rozbawiłeś mnie

Ja jestem tu również po to żeby Cię bawić,cieszę się że jesteś w dobrym humorze bo pewnie się wyspałeś i dostałem aż dwie odpowiedzi.Ale przynajmniej w jakimś rozsądnym czasie...Tam zaraz "zarządzanie Twoim czasem"...Tylko Ci radzę bo Ci dobrze życzę."Urojone sukcesy"?To tylko Twoje domniemanie.Nawet moja rodzina jeszcze nie wie jak się sprawy mają (wszystko w swoim czasie bo z ich wiedzą nie osiągnąłbym swojego celu,a jest ambitny wierz mi) a Ty mówisz że coś wiesz?Tłumaczyłem Ci że widzisz tylko to co masz widzieć.Jak to ukrywam nawet wiesz,ale w to nie wierzysz i dobrze,tak jest lepiej."Zero"?A kto przewidywał spadek od 0,8 na 0,3?I co mamy? 0,12 też będzie.Twoje zaangażowanie w ten papier wskazuje na duży poziom ubrania a mi wypominasz żem ubrany na "balonie" Allegro...To już nie balon bo zwiększył skalę o 100% kupując Malla.Wszystko blokuje krótkonogi na wschodzie.
    Mówisz że tracę,a Ty zyskujesz?Czy ktoś w ogóle zyskuje?Na krótkiej też przecież już ryzyko po takich spadkach.Tylko spokojnie...pozorna wirtualna strata nie jest stratą...znowu nie trafiłeś...Dobrze Ci radzę z tym spaniem,może wtedy napiszesz coś mniej napastliwego a bardziej sensownego.Tak Ta,niestety,tak to widzę : więcej snu - szkoda zdrowia...sama obecność na forum strat Ci nie zmniejszy.

Mówisz jeszcze że nikt nie czyta i że tylko spółdzielnia z kierulowymi siedzi?A ja Ci mówię że czytają po cichu zawstydzeni swoją stratą wynikającą z ich złej oceny czy nawet głupoty.Kłopot polega na tym że ta strata nie osiągnęła jeszcze swojego apogeum.A co jeśli będzie jak pisze Stew i zejdzie na 0,08?To jest więcej niż -100%?A Blondwłosa Jastrzębska,matka miliardów, w promocji...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Drwię z ubrańców Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-10-01 o godz. 10:35 ~Ta napisał(a):
    > I znów brednie na 100000 znaków
    > >
    > > Jsw bankrut komuchów
    > >
    > > Umoczeni w wyngiel brudasy na żebrach

Ha ha ha..."umoczeni w węgiel"...umoczeni to tu siedzą...A bankrutem jest soft.Zapewne żaden wielbiciel haka nie wykazał zainteresowania spółką z C/Z 0,8.Nosz k...nie puszczą padliny żebym mógł zatankować po 0,12 i zapomnieć o tym na rok a potem wywalić po 0,3?.Będą się teraz gapić z haków z wybałuszonymi ślepiami jak rakieta JSW będzie się wzbijać na 300,bo czerwonemu karłowi już mocno splątały się nogi.Ponoć z dronów przeszukują ulice miast żeby upolować ludzi na wojnę,kupa śmiechu...nikt nie chce umierać za nieudacznika z Kremla pomimo że naczelny Pop (agent KGB) zapewnia że to zaszczyt umrzeć taką śmiercią.
    Rośnie apetyt na ryzyko i najbardziej zdołowane papiery z zyskami zaczynają wzrosty a JSW będzie leaderem.Wzrosty zawitają też na NC za wyjątkiem Softa za sprawą kombinatora Kierula który wyczekuje okazji żeby wywalić druk.
  • Re: Drwię z brudasów umorusanych w wynglu Autor: ~Ta [31.61.248.*]
    Jak się kupuje bankruta od komuchów to o 1 w nocy żebrze się o pudlowe :)
  • Re: Drwię z tępych Dyzi. Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-10-05 o godz. 06:10 ~Ta napisał(a):
    > Jak się kupuje bankruta od komuchów to o 1 w nocy żebrze się o pudlowe :)

1-sza to nie 2:05 chciałoby się powiedzieć...A bywała u Ciebie też 3-cia nad ranem...Musisz mi kiedyś wytłumaczyć fenomen pisania na forum w takich porach.
    A co tu za wydarzenia ostatnio miały miejsce?Dzieje się coś?Kompletna stagnacja i zastój.Czy ja dobrze widzę?236 zł obrotu? A już chciałem Ta pochwalić że profesjonalnie pozbywa się trefnego papieru żeby leszcza nie spłoszyć,ale to już jakaś przesada...I to było do przewidzenia : już nie wchodzi.Może teraz się w końcu zacznie zejście na 0,12.Czekam.

Czekam też z pełną nie tkniętą sumką, t.j. jak się rzekło,bańka 250 tysi na zakup JSW po 30 zł.Obstawiam że to jeszcze zobaczymy.
  • Re: Drwię z tępych Dyzi. Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Tak spojrzałem na kompa po dzionku w ruchu na powietrzu (trochę relaksującej pracy na powietrzu koło domu wśród zieleni) i pomyślałem że puknę posta skoro weekend...ale chyba dużo nie napiszę bo senność mnie dopada po tych aktywnościach.Natomiast o czym tu pisać jak padlina-ścierwo-stolec Kierula kisi się bez życia razem z właścicielami na hakach?Część już pewnie nie żyje a część zapomniała że to ma.Nie dygnie to to ani na jotę : grosz up grosz down i 9 tysi obrotu wczoraj...Dyzie przerzucają się gorącym kartoflem czy jakiś dziad to trzyma?
    Nie...nie da się...powieki opadają...Tam coś krakusek znowu pisze o fałszywych księżach a Ta o 95% podatku na JSW...Chyba przesadziłeś...ale o tym jutro bo gały już zamknięte i wklepuję po omacku.Niech się Dyziom przyśnią wzrosty w poniedziałek...
  • Nerwy wsiukow z wynglem dotarły i tu Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Nie lubicie mydła i wyjecie o pudlowe akcje

A jsw czyli bankrut komuchow zaraz z podatkiem 99%
  • Re: Nerwy wsiukow z wynglem dotarły i tu Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-10-10 o godz. 18:40 ~Stew napisał(a):
    > Ale patrz Biały jak się naganiacze aktywowały i znowu fantazjują jak przy listach intencyjnych pudla hahahahaha... a jutro hihihihihii znou zjazd o 1 grosz... itd itd aż będzie 10 groszy i ruszy na 12 groszy...

Jużci Stew...Zielona znowu ode mnie na tamtym wątku.Dyzie znowu podniecone i radośnie wierzgają nóżkami...Ktoś już końcówkę wywala pod 0,3 czy co,bo jakoś się ożywiło w umieralni...Zabawna ta inscenizacja...Kabaret to, komedia czy parodia?Kierul wyszedł z nowym bajerem?Tak jak przewidywałem tylko trochę za wcześnie.Ktoś musi tego człowieka pociągnąć do odpowiedzialności za to.Jeśli po tym pobudzeniu nastrojów nic się nie wydarzy to chyba wszystkie Dyzie pospadają z haków ze zgryzoty i wreszcie zobaczymy tu realny kurs 0,12.

Ty krakusek nie patrz na fałszywych księży plugawiących otwarte dla wszystkich łono kościoła.Mówiłem Ci że wpuściła ich zainstalowane wyżej agentura (tak uważam) to trzeba płacić odszkodowania,ale oni w końcu powymierają - kościół to wytrzyma, jak zawsze...

Mam też prośbę do Ta.Pamiętaj i mów to wszystkim : tylko kupowanie Jastrzębskiej ma sens.Podatek jeszcze nie wiadomo czy wejdzie a nawet wtedy JSW pokaże 5 MILIARDÓW zysku bo prognozowane jest 10 przed tym podatkiem.10 mln-ów ,o które tu idzie podnieta, tam się przewala w jedną dobę.Jakie 90/99% podatku?To nieprawda.
  • Re: Nerwy wsiukow z wynglem dotarły i tu Autor: ~Ta [31.61.247.*]
    Jsw czyli bankrut od komuchów
    Podatek wejdzie i to widać po desperacji wsiukow umorusanych w wynglu
    Po północy żebry żeby udziały w bankrucie od nich odebrać
  • Re: Nerwy wsiukow z wynglem dotarły i tu Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 09:04 ~steve2 napisał(a):
    > Stara sztuczka jak giełda żeby ubrać kolejnych w padlinę i pozbyć się trefnego popiera? Ten blef kierul może przypłacić odsiadką.Nie wierzę ani jednemu słowu tego człowieka.Czekam z pełnym spokojem na 0,12 tutaj i 30 tam.

Dnia 2022-10-12 o godz. 09:10 ~Ta napisał(a):
    > Czekasz na Allegro ze stratami a tu żebrzesz haha
    > > Ile tu wsioczków na żebrach o cudze

Trzeba to podbić bo Dyzie marzyciele muszą pamiętać gdzie będą prawdziwe wzrosty i gdzie można wsadzić np.2 bańki i wyciągnąć 20 bez rewolucji spadkowej na kursie.Tam się przewalają miliardy a tu tylko pojedyncze milioniki (a jaka podnieta...) jak pisałem.

A więc nie o Allegro tu chodzi a o faworytkę GPW Blondwłosą choć ALL też jest już w dobrej cenie i jest już od 19 skubane regularnie.Perspektywiczna spółka to też oczywiście polimek.Wyobraźcie sobie odbudowę Ukrainy!! A tym razem nie będzie tak jak z Irakiem,Polskie spółki będą na tym zarabiać.

Ty Ta jak tam?Nie sprawdzałem czy w nocy coś pisałeś...Wyspany? Pogoniłeś padliny wczoraj za 75k?Nowi Dyzie połykali i wróciła atmosfera konania w umieralni...nie trudno było zgadnąć.Beton 0,3 skruszał na jakiś czas bo ciśnienie spadkowe ogromne,ale kierul już leje świeży (pęka że druk straci wartość i zostanie z własnym stolcem w łapach?Skorzystałeś Ta?).Nic to nie pomoże bo dno jest w wiadomym miejscu.
  • Re: Nerwy wsiukow z wynglem Autor: ~Ta [31.61.253.*]
    Kupując bankruta od komuchow niemyju skończyłeś żebrając o sbe :)
    Druga inwestycja życia Allegro buhaha
  • Szydzę z Ciebie Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Bo kto kupuje po 2 do 1 żeby wściekle upychać po 0,3 przed zjazdem na 0,12?To żeś zaczął się wysypiać nic nie pomoże...tu trzeba zdjąć kopułę i umyć...tak umyć...szare komórki.Może to coś pomoże?Ale Was kierul ubrał...Tak się dać takiemu zeru?Znaczy ktoś kto to kupił w Twoim imieniu jest wart mniej niż zero,a Ty musisz teraz pić to piwo,bo chyba nie Ty brałeś?Pracuje jeszcze ten gostek?A może jednak Ty brałeś?Duża strata dla funda.
  • Re: Szydzę z Wsiukow z wynglem Autor: ~Ta [31.61.253.*]
    Kto kupuje brudny wyngiel żeby żebrać o sbe ?
    O takie zero żebrzesz od rana do nocy ? Haha a syf pod pachami bo mydło omijasz
    Na wynglu podatek 95%
  • Re: Szydzę z Wsiukow z wynglem Autor: ~Don_Olivante [46.204.40.*]
    Właśnie projekt Sasina został wyrzucony do śmietnika. Nie będzie podatku.
  • Re: Szydzę z Wsiukow z wynglem Autor: ~Ta [31.61.253.*]
    Właśnie kwiczysz na sbe :) bankrut od komuchów z wynglem tonie
  • Re: Szydzę z Wsiukow z wynglem Autor: ~Don_Olivante [46.204.40.*]
    Rośnie. Teraz to niecałe 3%.
  • Soft 0,12 Autor: steve2 [213.5.143.*]
    Dnia 2022-10-12 o godz. 15:27 ~Don_Olivante napisał(a):
    > Właśnie projekt Sasina został wyrzucony do śmietnika. Nie będzie podatku.Rośnie. Teraz to niecałe 3%.

No właśnie...wyjąłeś mi to z ust.A i owszem rośnie,bo jak ma nie rosnąć JSW?Kapitał w końcu wróci na giełdę a Blondwłosa włączy motor w swoim Lamborgini.Wtedy może i ja wskoczę do takiego.Tam będzie 300. Niech no tylko krwawy kareł wypuka się z rakiet...Najwyraźniej nikt sobie też nic z gróźb nukami nie robi i już następny rurociąg dziurawy,tym razem do mocodawców/sponsorów karła z ropą.A ten dostał zgodę od Bidena że może sobie zostać na Kremlu jeśli wyjdzie z Ukrainy (co nie znaczy że przeżyje bo go swoi zadzióbią po numerze jaki wywinął - krytyka coraz śmielsza w ich mediach).
    I kto rozdaje tu karty?A jakże Amerykanie swego czasu narzekali że im hakery Putina wszelkie rury blokowali.Nie wiem czy tu pisałem ale blokował z ropą,gazem a nawet wodą i energetykę.Kolejki za paliwem po kilka kilometrów na stacjach...Strzelił sobie w oba kolana i obie stopy nie zdając sobie z tego sprawy - teraz nadeszła odpowiedź.

Papierowy car i jego papierowa armia przestaną smrodzić podobno do końca roku,zgodnie z obietnicą Waszyngtonu z maja i wygląda że się wyrobią.Wtedy mamy rajd na JSW.Dzisiaj tu co mniej odrealnieni Dyzie-marzyciele porzucili haki bo czują co tu się szykuje...
    0.15 kupię pierwszy pakiet.

• Jsw w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.253.*]
    Bankrut komuchów w agonii
    A ubierańce na sofcie kwiczą
  • Re: Jsw w drodze na 120 Autor: steve2 [91.123.212.*]
    Ja tam wolałem 12-tkę z zerem z tyłu.I kto tu miał rację?A to dopiero początek.Tam będzie za tydzień spowrotem 80...

Rano pisałeś że żebrzę o padlinę po 0,3...A i owszem,na 52-uch spółkach namawiałem (stąd mniejsza obecność tutaj) do inwestycji w JSW i ci co posłuchali jak widać nie żałują.Na namawianie zatwardziałych adoratorów przerdzewiałych haków tutaj zwyczajnie szkoda mi czasu.Oni chyba myślą że ta rdza na hakach to złoto i nie mogą się rozstać he he...Mam dla nich wiadomość : złoto też już nie rośnie.Nikt przecież nie będzie robił prezentów czerwonemu karłowi który obkupił się kruszcem.

Kończymy sesję na JSW ładnym pociągnięciem,nawet 40,3 było choć jeszcze przed nami dogrywka...Kto kupił nie puszczać bo jutro może być kolejne zdziwko.Pozdrowienia dla upychacza padliny pod 0,3 Ta.Nikt Ci już nie połyka bo teraz tylko JSW.
  • Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.248.*]
    Ubrałes się na odbiciu zdechłego kota i już żebrzesz po innych forach
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: steve2 [91.123.212.*]
    Dnia 2022-10-26 o godz. 17:02 ~Ta napisał(a):
    > Ubrałes się na odbiciu zdechłego kota i już żebrzesz po innych forach

I co mamy 40,5 hehe...
    Po innych forach było ostatnie dwa mieś. a ja brałem m.in. po 33.Zostało niestety 1,3 bańki z zamiarem wzięcia pod 30,ale ostatecznie uśredniłem do 37,9 (początek brania 45) i już nowy zarobek widać,nie powiem ile ale liczony w bańkach.A co będzie przy 300?I na pewno nie będę się tym chwalił wszędzie tak jak Zaorski,choć do niego jednak jeszcze mi sporo będzie brakować.Ale tak po prawdzie...mówi że nie jest słupem a ja nie jestem tego taki pewien czyja ta kasa...Czuć chłopaczkiem w czapeczce na Allegro.

A wy Dyzie kiblujcie bo marzyciele nigdy nie wychodzą out of the box.
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.248.*]
    Szukasz atencji :) żebrzesz po innych forach a bankrut komuchow z podatkiem 90%

A co będzie przy 300 ? Przecież bankrut wraca na 12
    Dnia 2022-10-26 o godz. 17:36 ~Ta napisał(a):
    > Szukasz atencji :) żebrzesz po innych forach a bankrut komuchow z podatkiem 90%
    > >
    > > A co będzie przy 300 ? Przecież bankrut wraca na 12

Tak?wraca na 12? nie było ostatnio widać...że niby korekta jak zwykle po grubej podbitce?Liczę się z tym i z najmniejszego wora wywaliłem,ale w dwóch dużych zostało.Nie pękam nic bo bańka300 gotowa do zakupu pod 30.Ale jeszcze jakiś czas będą wyrzucać co wzięli niżej.Może potem jeszcze z jakiegoś dna będą coś wybierać,ale nie 12...0,12...tutaj...to tak,jak najbardziej,ale nie tam.
    Chociaż...niech będzie,posłucham Twojego krakania i wypuszczę też z drugiego,ale 3-go nie tknę.Dowiemy się ile to krakanie jest warte...12...śmieszne...Pasowało tylko do riposty w poprzednich wpisach i tyle...
    I ten 90%-towy podatek...Przecież to nie aktualne.Trzymajcie mnie.Ty chyba znowu krótko sypiasz.Połóż się już,może przemówisz z rana zdrów,tak tylko życzliwie radzę.
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.248.*]
    Wsiuku od wyngla :)) musisz kwiczeć do nocy przy cudzym

Tak bankrut komuchow czy twoje jsw jest w korekcie i spada dalej
    Radzisz mi ? Haha ty możesz mnie błagać conajwyzej
    Korzystaj więcej z mydła bo cię ten wyngiel zaczadził
    Dnia 2022-10-26 o godz. 22:12 ~Ta napisał(a):
    > Wsiuku od wyngla :)) musisz kwiczeć do nocy przy cudzym
    > >
    > > Tak bankrut komuchow czy twoje jsw jest w korekcie i spada dalej
    > > Radzisz mi ? Haha ty możesz mnie błagać conajwyzej
    > > Korzystaj więcej z mydła bo cię ten wyngiel zaczadził

No i jest, proszę...wylazło... rozdęte/rozbuchane ego.Organizować czasu nie wolno,radzić nie wolno bo wszystko wie lepiej.A o rezygnacji Sasina z podatku też już wiesz czy jeszcze nie?A o prognozie przychodu za '22 -gi przekraczającym 3-krotne kapitalizację na JSW wiesz chociaż? Ja błagać Ciebie?Może o 12 gr na sofcie?W nosie mam tą cuchnącą padlinę która i tak się sama zapadnie,wystarczy poczekać max 2 latka.
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [213.134.166.*]
    No właśnie
    Do nocy wsiuk od wyngla żebrze ponownych spółkach żeby bankruta komuchow upchać

Sasin opodatkuje bankruta tak ze 12 pln na jsw to bańka

Tak masz w nosie ze codziennie tu na kolanach :)
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~steve2 [5.173.41.*]
    Up
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Chwds2 [94.254.233.*]
    Won na bankruta bankierowa hieno
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Haha [31.61.182.*]
    Już żebrze przy cudzym?
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~steve2 [46.134.82.*]
    Co,dalej nie wierzycie że JSW będzie po 300? Zobaczcie co cierpliwa akwizycja jest w stanie zrobić z kursem nawet takiej dużej spółki.Opór tej cienkiej bandyterki która tam sobie zbierała pękł jak zapałka. Nie dotarło kto do was mówi?Spędziłem tam kilka tysięcy inwestorów.Zobaczcie co się tam się dzieje.Ale to nie przypadek,to efekt mojej ciężkiej pracy.Zasuwałem na pełnych obrotach i tylko spójrzcie na ten kurs. I myślicie że przestałem,że już jestem zadowolony? Nic z tych rzeczy nie spocznę póki nie zobaczę 80.Nie lekceważcie moich wpisów możecie zarobić dużo forsy. Wisieć tutaj to kompletna głupota.
    Tak,zagranica pomogła,ale spójrzcie na wykresy innych spółek WIG20: czy tam ją tak widać i czy ona o wszystkim zdecydowała? Pomyślcie o tym.
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: steve2 [109.196.52.*]
    Dnia 2022-12-16 o godz. 13:26 ~Ta napisał(a):
    > Wsiuk od wyngla lepsze
    > > Pudło żebruś
    > > Za daleko masz do łba żeby cis połączyć

Skoro mamy ostatnią sesję w tym roku to jest to ostatni moment żeby odpowiedzieć na obelgi naczelnego sypacza który wygląda na to że nie zdążył pozbyć się trefnego "aktywa" bo naiwnych za mało...Do "łba" mam blisko chamuwo bo łączę JSW z 300,polimka z 20 i softa z 0,12...wciąż coś łączę...No...to jak wymieniliśmy już giełdowe uprzejmości to powiem teraz że kiedy pojawiają się przekonujące przesłanki to potrafię się wycofać np. z łączenia SFD ze złotówą bo tam dzieją się ciekawe rzeczy a Simly Wallstr widzi tam 24 i wygląda na to że mają rację.Sprawdźcie sobie...I te kolejne rynki zbytu na produkt...Jakiś czas temu dzielili papierem zaprzyjaźnionym po 5 zł to gdzie musi zawędrować kurs?Odpowiedzcie sobie sami.

Poleca Wam tę spółkę ktoś kto dalej poleca Wam też Blondwłosą Jastrzębską (w styczniu wymyślę jej imię).Bo co Wam pisałem jak była po 15?Co Wam pisałem przy 80? "Puszczać"...Co pisałem przy 48?"Brać"Co Wam pisałem przy 60-u?"Puszczać",a potem o ładowaniu 56,5?Owszem,pukało też w denko 55,ale jakie to ma znaczenie jak następny wyładunek szykuje się po 100?Kto Wam udzieli lepszych rad?Czy jakiś tępaczek bierny Dyzio marzyciel softowy wiszący na haku ma jeszcze jakieś pytania?Teraz polecam SFD który jest dzisiaj na lekkiej korekcie i może być kilka dni,ale nie wykluczony jest jeszcze dzisiaj mały schodek up przed zamknięciem.Ja się obkupiłem po 2,8 (upuszczając JSW za 0,5 bańki z największego wora) nie widząc już nadziei na złotówę,bo sygnałów pro wzrostowych było już trochę za dużo.

A tu? No co macie?Stek nowych obiecanek pod choinkę...Nie widzicie tego że cisną znowu kit z czapy i że tu nie wzrośnie nawet jak będą zarabiać po 30 mln/Q z prostego powodu : puki długowłosy zniewieściały goguś nie wywali ( i ten drugi też przecież ma) nie będzie tu spokoju i kumaty akcjonariat tego nie tknie powyżej 0,12.I z tymi rozważaniami zostawiam Was na końcówce '22 i na 3,5 godziny przed zamknięciem życząc Dosiego.

P.S.Aaa...byłbym zapomniał...A co z tym rzekomym wzrostem softa gdy idzie INV o którym tu pisał jakiś nawiedzeniec?No mamy teraz takowy.I co?Soft ani dygnie na sztuczną pompkę tamtego.No padlina,gniot,śmieć...Ciągną go szóstką koni i nic...
    Ja do zatwardziałych adoratorów spółki zniewieściałego "michała-przejedzona stara gotówka-kierula".

Wasz upór bierze się z tych marzeń czy ze wstydu przed samym sobą z błędu?"Bo kiedyś musi wybić"...?

Na mikro baloniku już po pompce a ktoś najwyraźniej próbuje skorzystać z okazji żeby tu kontynuować pozbywanie się.Może to ten sam co tam pompował?Dyzie w eufori...Nowi? Czy starzy wyzywający mnie uśredniają blokując wycenę? Znowu wygląda to beznadziejnie dla mnie,ale 0,12,tam czekam z koszykiem...i się doczekam.Na razie patrzymy na Blondwłosą Oliwię Jastrzębską i... SFD.Tak...A zwrócił ktoś uwagę co się stało z kursami obu spółek po moim piątkowym wpisie po 14-tej?Pisałem wyżej o SFD : "Teraz polecam SFD,który jest dzisiaj na lekkiej korekcie i może być kilka dni,ale nie wykluczony jest jeszcze dzisiaj mały schodek up przed zamknięciem".Był?Był.Bo po infach które tam są tylko jeden kierunek jest możliwy.Ten schodek z 3,75 na 3,83 w samej końcówce skurczył się na 3,79,ale już dzisiaj mamy nie tylko jego potwierdzenie - jest wyżej : 3,92. O przepraszam !!!!! Świeża sprawa,sprostowanie : o 16-tej wybiło na 4,25!!! Czy Jeszcze jakieś pytania wisielców plujących mi pod nogi?A GDZIE TAM 24?Myśleć!! Macie wszystko podane na talerzu,wystarczy skonsumować,ja to robię.

A Oliwia Jastrzębska?O 14-tej w piątek była po 56,5, tam gdzie mówiłem wam "zbierać" całe tygodnie temu.O 15 była już po 58,1.I tam się trzyma dzisiaj...Oooo!! Znowu muszę was przeprosić i sprostować :58,24 przed chwilą!!!

Wiście sobie,wasz kapitał,wasza decyzja..Pozdrawiam w Nowym Roku...Ile jeszcze tych pozdrowień z okazji "Nowych Roczków" odemnie usłyszycie?Czy wy mnie jeszcze w ogóle słyszycie?Teraz pewnie tak bo podłoga chwilowo wyżej,ale już 0,24 było dotykane a to dopiero zwiastun właściwych spadków.
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    bankrut komuchów nadal boli
  • Topowa spółka w drodze na 120. Autor: steve2 [109.196.52.*]
    Dnia 2023-01-02 o godz. 16:35 ~aaa napisał(a):
    > bankrut komuchów nadal boli

Nie bankrut...ileż można Ci mówić.tłumaczyć ,przekonywać?A gdzie te 12?Jakoś nie widać...I nie boli a dodaje skrzydeł,bo kupuję awionetkę za małą część zarobku na JSW,to już postanowione.Idę na kurs latania na wiosnę i do Szwajcarii będę sobie latał na narty,bo mają tam małe lotnisko i będzie szybciej.W Austrii tam gdzie lubię też.Nic mnie nie boli...
  • bankrut komuchów w drodze na 12 Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    JSW
  • Re: Topowa w drodze na 120 Autor: steve2 [109.196.52.*]
    Dnia 2023-01-02 o godz. 16:56 ~aaa napisał(a):
    > JSW

No wreszcie...tylko ten nagłówek poprawiłem bo Ci się stary zaplątał.Racja : JSW. Nie ma niezrozumienia między nami.
  • Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.180.*]
    Jsw
    Jaki bankrut?
  • Re: Bankrut komuchow w drodze na 12 Autor: ~Ta [31.61.180.*]
    Komuchow - jsw
  • Re: JSW w drodze na 120 Autor: ~steve [109.196.52.*]
    Dnia 2023-01-02 o godz. 22:44 ~Ta napisał(a):
    > Komuchow - jsw

Tia...a tut. padlina jest warta 100 bo zarabia miliardy...Jak tamten wzrósł to ten trup znowu ledwo dygnął a przecież jest właścicielem prawie połowy tamtego.Tu już nie ma nadziei...A "bankrut komuchów" właśnie miliardy na naszych oczach zarabia - w tym roku będzie "tylko" 10. I piękna okazja dziś : od 16-tej można było jeszcze po 55 brać.Dopuszczałem że właśnie tak będą grać żeby wytrzepać leszcza.Może pójdą jeszcze niżej albo podbiją ze 2X i dwa nurkowania?Po prostu na głowie stają żeby wyrwać ulicy.Zastanawiam się czy nie puścić SFD kupowane po 2,8 za bańkę (już przecież z ładnym zarobkiem) żeby odzyskać JSW za wzięte z dużego wora,bo chyba będą się teraz bawić na SFD też wyrywaniem z miesiąc - ulica trochę zarobiła teraz "oddawaj papier",bo przecież nie dla leszcza kiełbasa.Spróbuję koło 10-tej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.15.121.*]
  • Re: JSW w drodze na 12 Autor: steve2 [109.196.52.*]
    I co tu na sofcie?Dalej ktoś padline trzyma pod 0,3? Trudno się nadziwić... to przecież bagno padaka syf...nie pójdziecie kupić sobie Jastrzębskiej?A tam bardzo ciekawe rzeczy się dzieją Liznęliśmy 67 a teraz przepiękna korekta i powrót na te 67. Udało mi się sprzedać mały i średni wór. Dzisiaj odkup, a może się wstrzymam, zobaczę. Potem dalej na 80 i wyżej, to już nie żarty zaczęło się, zdajecie sobie z tego sprawę? I tak do 300.Mówicie wolicie powisieć?Tak mi z tego wynika...nic to dla mnie nowego...pozdrawiam was wiszących na hakach już na zawsze to się nazywa zmysł do interesów!

P.s. zauważyliście ostatnio te docinki pod moim adresem? oni to potem usunęli,zdążyłem zauważyć...nie lubią jak im przeszkadzam w dystrybucji na tym poziomie...Mam ich w nosie. Jak skończą to będzie 0,12,zobaczycie.
  • Re: JSW w drodze na 12 Autor: ~steve2 [91.205.244.*]
    Znalazłem swój stary wątek. Nie sądziłem i prawie zapomniałem - nie sądziłem że o to może chodzić.Ale skoro został mi wspaniałomyślnie zwrócony to skorzystam z okazji i zachęcę was...a jakże... do zakupu tej wyjątkowej spółki w nowej promocji z pewnością ostatniej w okolicy 42.Trzy jednorazowe zdarzenia mocno zachwiały ostatnim raportem, ale co tam przed nami w perspektywach każdy dobrze widzi gdy koksowy wciąż ponad 300$(banki widzą tam w rekomendacjach wielokrotnie wyższe poziomy). Nie zmarnujcie tej okazji - jest 20% niżej... Uważajcie na ten moment. Jaki los czeka was tutaj nie będę powtarzał.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
  • Re: JSW w drodze na 120 Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Odrobiłem sponsoring CBR-u, odrobię więcej po tym jak obydwie padliny dotkną 10.JSW nie bankrut lecz perła. Wyjątkowo z wszystkich worów wyrzucone po 51, bo wiadomo było co będzie i już wszystkie załadowane śr.41,5. Odzyskanie 80 nastąpi, potem 100 i wyżej, znacznie wyżej bo popyt na koksowy jest i będzie przez dekady a cena wysoooka.Pójdzie małymi kroczkami na 300 za udział. Zobaczycie. Nie mam wątpliwości że tam kiedyś będzie, ale zanim się to stanie będzie można zarabiać/zwiększać pulę uczestnicząc w setce korekt. Poniżej 40 nie spadnie nie mówiąc już o 12...
  • Re: JSW w drodze na 12 Autor: ~Taaa [31.61.187.*]
    Wyj sponsorze cbru
  • Re: JSW w drodze na 120 Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Dobry wieczór. Czy wszyscy się już zaopatrzyli w akcje Jastrzębskiej po promocyjnej cenie pod 40?Bo już wróciło tam gdzie ja nabyłem i nie żałuję że nie niżej.Dotarło już chyba do rynku że te 3 jednorazówki długo nie pociążą nawet pomimo mocnej złotówki. Rozumujący wiedzą że to perła, ale są w mniejszości dlatego chwilowo tak spadła.Przyszły kierunek jest oczywisty. Ludzie z haków softblue mają dostęp do akcji tej wyjątkowej spółki.
  • Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuchał? Autor: akcjoinm [37.109.162.*]
    Zobacz wątki dotyczące SoftblueZobacz profil Softblue
    Autor: steve2 [109.196.61.*] 2020-11-03 13:44
    Opublikowano przy kursie:  0,81 zł , zmiana od tamtej pory: -66,38%
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Gdybyż to tylko było prawdą i miałbym w tej cenie to czy nie szalałbym w desperacji podobnie do ciebie na INM próbując naganiać na wzrost? Przytoczyłeś coś co już dawno nie jest aktualne pomijając co było potem. To że się pozbyłem 08, czyli 300% wyżej, nie znaczy że nie sprzedałbym teraz gdybym wciąż miał. Czy 03 teraz nie można porównać do tamtej sytuacji bo widać wyraźnie że osiągnie 0,1?Tam dopiero zakupię i wtedy będziesz mógł pisać że jestem posiadaczem. A tak przy okazji, nie mógłbyś nam zdradzić gdzie naprawdę wisisz na INM?
  • Sponsorze cbru Autor: ~Hahaha [185.94.192.*]
    Jesteś wtopiarzem ze stratą 1/3 dla pudla :)))

Sprawdź date tego wątku i po ile było jsw :)
    Wyjesz z bankrutem komuchow bo musisz odrobić sponsoring Bydgoszczy
    Wiemy ile dla ciebie jest warte sbe 1.2 bo tyle płaciłeś
[x]
SOFTBLUE 0,46% 0,22 2025-09-22 09:44:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.