Dnia 2022-10-01 o godz. 07:07 ~Ta napisał(a):
Stevik ja wiem ze szukasz atencji
Nikt nawet tych twoich wywodów nie czyta ani urojonych sukcesów
Ubrales się w udziały w bankrucie komuchow i balona Allegro z którego wszyscy właściciele wyszli :)
Moim czasem chcesz zarządzać ? Takie zero ? Rozbawiłeś mnie
Ja jestem tu również po to żeby Cię bawić,cieszę się że jesteś w dobrym humorze bo pewnie się wyspałeś i dostałem aż dwie odpowiedzi.Ale przynajmniej w jakimś rozsądnym czasie...Tam zaraz "zarządzanie Twoim czasem"...Tylko Ci radzę bo Ci dobrze życzę."Urojone sukcesy"?To tylko Twoje domniemanie.Nawet moja rodzina jeszcze nie wie jak się sprawy mają (wszystko w swoim czasie bo z ich wiedzą nie osiągnąłbym swojego celu,a jest ambitny wierz mi) a Ty mówisz że coś wiesz?Tłumaczyłem Ci że widzisz tylko to co masz widzieć.Jak to ukrywam nawet wiesz,ale w to nie wierzysz i dobrze,tak jest lepiej."Zero"?A kto przewidywał spadek od 0,8 na 0,3?I co mamy? 0,12 też będzie.Twoje zaangażowanie w ten papier wskazuje na duży poziom ubrania a mi wypominasz żem ubrany na "balonie" Allegro...To już nie balon bo zwiększył skalę o 100% kupując Malla.Wszystko blokuje krótkonogi na wschodzie.
Mówisz że tracę,a Ty zyskujesz?Czy ktoś w ogóle zyskuje?Na krótkiej też przecież już ryzyko po takich spadkach.Tylko spokojnie...pozorna wirtualna strata nie jest stratą...znowu nie trafiłeś...Dobrze Ci radzę z tym spaniem,może wtedy napiszesz coś mniej napastliwego a bardziej sensownego.Tak Ta,niestety,tak to widzę : więcej snu - szkoda zdrowia...sama obecność na forum strat Ci nie zmniejszy.
Mówisz jeszcze że nikt nie czyta i że tylko spółdzielnia z kierulowymi siedzi?A ja Ci mówię że czytają po cichu zawstydzeni swoją stratą wynikającą z ich złej oceny czy nawet głupoty.Kłopot polega na tym że ta strata nie osiągnęła jeszcze swojego apogeum.A co jeśli będzie jak pisze Stew i zejdzie na 0,08?To jest więcej niż -100%?A Blondwłosa Jastrzębska,matka miliardów, w promocji...