Ja do zatwardziałych adoratorów spółki zniewieściałego "michała-przejedzona stara gotówka-kierula".
Wasz upór bierze się z tych marzeń czy ze wstydu przed samym sobą z błędu?"Bo kiedyś musi wybić"...?
Na mikro baloniku już po pompce a ktoś najwyraźniej próbuje skorzystać z okazji żeby tu kontynuować pozbywanie się.Może to ten sam co tam pompował?Dyzie w eufori...Nowi? Czy starzy wyzywający mnie uśredniają blokując wycenę? Znowu wygląda to beznadziejnie dla mnie,ale 0,12,tam czekam z koszykiem...i się doczekam.Na razie patrzymy na Blondwłosą Oliwię Jastrzębską i... SFD.Tak...A zwrócił ktoś uwagę co się stało z kursami obu spółek po moim piątkowym wpisie po 14-tej?Pisałem wyżej o SFD : "Teraz polecam SFD,który jest dzisiaj na lekkiej korekcie i może być kilka dni,ale nie wykluczony jest jeszcze dzisiaj mały schodek up przed zamknięciem".Był?Był.Bo po infach które tam są tylko jeden kierunek jest możliwy.Ten schodek z 3,75 na 3,83 w samej końcówce skurczył się na 3,79,ale już dzisiaj mamy nie tylko jego potwierdzenie - jest wyżej : 3,92. O przepraszam !!!!! Świeża sprawa,sprostowanie : o 16-tej wybiło na 4,25!!! Czy Jeszcze jakieś pytania wisielców plujących mi pod nogi?A GDZIE TAM 24?Myśleć!! Macie wszystko podane na talerzu,wystarczy skonsumować,ja to robię.
A Oliwia Jastrzębska?O 14-tej w piątek była po 56,5, tam gdzie mówiłem wam "zbierać" całe tygodnie temu.O 15 była już po 58,1.I tam się trzyma dzisiaj...Oooo!! Znowu muszę was przeprosić i sprostować :58,24 przed chwilą!!!
Wiście sobie,wasz kapitał,wasza decyzja..Pozdrawiam w Nowym Roku...Ile jeszcze tych pozdrowień z okazji "Nowych Roczków" odemnie usłyszycie?Czy wy mnie jeszcze w ogóle słyszycie?Teraz pewnie tak bo podłoga chwilowo wyżej,ale już 0,24 było dotykane a to dopiero zwiastun właściwych spadków.