Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -23,65%

Re: Bankrut komuchow w drodze na 12

Dnia 2022-12-16 o godz. 13:26 ~Ta napisał(a):
> Wsiuk od wyngla lepsze
> > Pudło żebruś
> > Za daleko masz do łba żeby cis połączyć

Skoro mamy ostatnią sesję w tym roku to jest to ostatni moment żeby odpowiedzieć na obelgi naczelnego sypacza który wygląda na to że nie zdążył pozbyć się trefnego "aktywa" bo naiwnych za mało...Do "łba" mam blisko chamuwo bo łączę JSW z 300,polimka z 20 i softa z 0,12...wciąż coś łączę...No...to jak wymieniliśmy już giełdowe uprzejmości to powiem teraz że kiedy pojawiają się przekonujące przesłanki to potrafię się wycofać np. z łączenia SFD ze złotówą bo tam dzieją się ciekawe rzeczy a Simly Wallstr widzi tam 24 i wygląda na to że mają rację.Sprawdźcie sobie...I te kolejne rynki zbytu na produkt...Jakiś czas temu dzielili papierem zaprzyjaźnionym po 5 zł to gdzie musi zawędrować kurs?Odpowiedzcie sobie sami.

Poleca Wam tę spółkę ktoś kto dalej poleca Wam też Blondwłosą Jastrzębską (w styczniu wymyślę jej imię).Bo co Wam pisałem jak była po 15?Co Wam pisałem przy 80? "Puszczać"...Co pisałem przy 48?"Brać"Co Wam pisałem przy 60-u?"Puszczać",a potem o ładowaniu 56,5?Owszem,pukało też w denko 55,ale jakie to ma znaczenie jak następny wyładunek szykuje się po 100?Kto Wam udzieli lepszych rad?Czy jakiś tępaczek bierny Dyzio marzyciel softowy wiszący na haku ma jeszcze jakieś pytania?Teraz polecam SFD który jest dzisiaj na lekkiej korekcie i może być kilka dni,ale nie wykluczony jest jeszcze dzisiaj mały schodek up przed zamknięciem.Ja się obkupiłem po 2,8 (upuszczając JSW za 0,5 bańki z największego wora) nie widząc już nadziei na złotówę,bo sygnałów pro wzrostowych było już trochę za dużo.

A tu? No co macie?Stek nowych obiecanek pod choinkę...Nie widzicie tego że cisną znowu kit z czapy i że tu nie wzrośnie nawet jak będą zarabiać po 30 mln/Q z prostego powodu : puki długowłosy zniewieściały goguś nie wywali ( i ten drugi też przecież ma) nie będzie tu spokoju i kumaty akcjonariat tego nie tknie powyżej 0,12.I z tymi rozważaniami zostawiam Was na końcówce '22 i na 3,5 godziny przed zamknięciem życząc Dosiego.

P.S.Aaa...byłbym zapomniał...A co z tym rzekomym wzrostem softa gdy idzie INV o którym tu pisał jakiś nawiedzeniec?No mamy teraz takowy.I co?Soft ani dygnie na sztuczną pompkę tamtego.No padlina,gniot,śmieć...Ciągną go szóstką koni i nic...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,25% 0,20 2025-11-28 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.