Dnia 2022-10-12 o godz. 15:27 ~Don_Olivante napisał(a):
> Właśnie projekt Sasina został wyrzucony do śmietnika. Nie będzie podatku.Rośnie. Teraz to niecałe 3%.
No właśnie...wyjąłeś mi to z ust.A i owszem rośnie,bo jak ma nie rosnąć JSW?Kapitał w końcu wróci na giełdę a Blondwłosa włączy motor w swoim Lamborgini.Wtedy może i ja wskoczę do takiego.Tam będzie 300. Niech no tylko krwawy kareł wypuka się z rakiet...Najwyraźniej nikt sobie też nic z gróźb nukami nie robi i już następny rurociąg dziurawy,tym razem do mocodawców/sponsorów karła z ropą.A ten dostał zgodę od Bidena że może sobie zostać na Kremlu jeśli wyjdzie z Ukrainy (co nie znaczy że przeżyje bo go swoi zadzióbią po numerze jaki wywinął - krytyka coraz śmielsza w ich mediach).
I kto rozdaje tu karty?A jakże Amerykanie swego czasu narzekali że im hakery Putina wszelkie rury blokowali.Nie wiem czy tu pisałem ale blokował z ropą,gazem a nawet wodą i energetykę.Kolejki za paliwem po kilka kilometrów na stacjach...Strzelił sobie w oba kolana i obie stopy nie zdając sobie z tego sprawy - teraz nadeszła odpowiedź.
Papierowy car i jego papierowa armia przestaną smrodzić podobno do końca roku,zgodnie z obietnicą Waszyngtonu z maja i wygląda że się wyrobią.Wtedy mamy rajd na JSW.Dzisiaj tu co mniej odrealnieni Dyzie-marzyciele porzucili haki bo czują co tu się szykuje...
0.15 kupię pierwszy pakiet.