Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -16,57%

Re: JSW w drodze na 12

I co tu na sofcie?Dalej ktoś padline trzyma pod 0,3? Trudno się nadziwić... to przecież bagno padaka syf...nie pójdziecie kupić sobie Jastrzębskiej?A tam bardzo ciekawe rzeczy się dzieją Liznęliśmy 67 a teraz przepiękna korekta i powrót na te 67. Udało mi się sprzedać mały i średni wór. Dzisiaj odkup, a może się wstrzymam, zobaczę. Potem dalej na 80 i wyżej, to już nie żarty zaczęło się, zdajecie sobie z tego sprawę? I tak do 300.Mówicie wolicie powisieć?Tak mi z tego wynika...nic to dla mnie nowego...pozdrawiam was wiszących na hakach już na zawsze to się nazywa zmysł do interesów!

P.s. zauważyliście ostatnio te docinki pod moim adresem? oni to potem usunęli,zdążyłem zauważyć...nie lubią jak im przeszkadzam w dystrybucji na tym poziomie...Mam ich w nosie. Jak skończą to będzie 0,12,zobaczycie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.