• Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: ~Kao [83.9.238.*]
    Dnia 2021-06-29 o godz. 19:49 steve2 napisał(a):
    > To ja z kilkoma słowami komentarza i interpretacji nt dzisiejszego kursu na sofcie zanim Wam przypomnę o JSW i jaka tam sytuacja.Piszę nie tylko do początkujących ale i do tych co uważają siebie za bardziej zaawansowanych.
    >
    > Nie wiem czy czytaliście na innym wątku co sądzę o sytuacji na sofcie,ale powiem Wam tak : nie pomylcie sobie tych skoków kursu z jakimś "bulkaniem" przedwzrostowym.Pisałem na wątku Maksia "soft vs. 4MASS" że niestety na giełdzie jest tak jak w życiu - jedna osoba rozumująca reszta odtwarzacze słabo rozumujący.I zwróćcie uwagę jak to widać tu na kursie.Ponieważ jak pisałem większość myśli że 0,54 to denko to zaczynają kupować,tak?Teraz,kumaci widząc jakiego prezia ma spóła (drukarza/sypacza) doskonale zdają sobie sprawę że duży kapitał nie pociągnie w górę papiera na którym nie może być zysków więc sprzedają czekając na 0,3 z którego może kiedyś wybije na 0,6.Ale kumaci widząc popyt niekumatych (których jest więcej) ustawiają sobie sprzedaż na wyższym poziomie niż 0,54 skoro tam ktoś kupuje.Tak to widzę.
    > Nie wiem do ilu osób to trafi,ale może kilku uniknie 50%-owej straty jak już do wszystkich dotrze że na tym papierze nie da się zarobić na tych poziomach jak spółka zarabia jakieś grosze...
    >
    > A skoro o zarabianiu to oczywiście przypominam o JSW,która zbliża się z racji wzrostu cen koksowego i megapopytu na na tę frakcję węgla do swoich optymalnych zysków 2,5 mld zł/rok.Wkrótce usłyszymy po ile będzie sprzedawany ich produkt w 3Q ( a to już niedługo) i to będzie zapalnik.Uważam że koniec lipca to już będzie 80.Przy utrzymujących się zyskach j.w. JSW jest warta spokojnie 180/walor.
    > Polimek też nie od rzeczy z takimi kontraktami,ale spekuła się mocno zafiksowała na wyrywaniu akcji drobnym którzy nakupili tego po
    > 6 zł i z tego co widzę nie mają koncepcji już przez pół roku jak to zrobić.Czas nie działa,dołowanie kursu nie działa,straszenie nie działa...nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa.Moim zdaniem tylko JSW bo mają już nazbierane bo 31,5 już wystartowało bo im ludzie zaczynali tam wybierać.Pozdrawiam.

Ludzi przebywających na tym forum nie interesują inne spółki więc nie wiem w jakim celu odkopujesz takie posty
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: ~Elon [5.184.235.*]
    Dnia 2021-06-29 o godz. 20:07 ~Kao napisał(a):
    > Dnia 2021-06-29 o godz. 19:49 steve2 napisał(a):
    > > To ja z kilkoma słowami komentarza i interpretacji nt dzisiejszego kursu na sofcie zanim Wam przypomnę o JSW i jaka tam sytuacja.Piszę nie tylko do początkujących ale i do tych co uważają siebie za bardziej zaawansowanych.
    > >
    > > Nie wiem czy czytaliście na innym wątku co sądzę o sytuacji na sofcie,ale powiem Wam tak : nie pomylcie sobie tych skoków kursu z jakimś "bulkaniem" przedwzrostowym.Pisałem na wątku Maksia "soft vs. 4MASS" że niestety na giełdzie jest tak jak w życiu - jedna osoba rozumująca reszta odtwarzacze słabo rozumujący.I zwróćcie uwagę jak to widać tu na kursie.Ponieważ jak pisałem większość myśli że 0,54 to denko to zaczynają kupować,tak?Teraz,kumaci widząc jakiego prezia ma spóła (drukarza/sypacza) doskonale zdają sobie sprawę że duży kapitał nie pociągnie w górę papiera na którym nie może być zysków więc sprzedają czekając na 0,3 z którego może kiedyś wybije na 0,6.Ale kumaci widząc popyt niekumatych (których jest więcej) ustawiają sobie sprzedaż na wyższym poziomie niż 0,54 skoro tam ktoś kupuje.Tak to widzę.
    > > Nie wiem do ilu osób to trafi,ale może kilku uniknie 50%-owej straty jak już do wszystkich dotrze że na tym papierze nie da się zarobić na tych poziomach jak spółka zarabia jakieś grosze...
    > >
    > > A skoro o zarabianiu to oczywiście przypominam o JSW,która zbliża się z racji wzrostu cen koksowego i megapopytu na na tę frakcję węgla do swoich optymalnych zysków 2,5 mld zł/rok.Wkrótce usłyszymy po ile będzie sprzedawany ich produkt w 3Q ( a to już niedługo) i to będzie zapalnik.Uważam że koniec lipca to już będzie 80.Przy utrzymujących się zyskach j.w. JSW jest warta spokojnie 180/walor.
    > > Polimek też nie od rzeczy z takimi kontraktami,ale spekuła się mocno zafiksowała na wyrywaniu akcji drobnym którzy nakupili tego po
    > > 6 zł i z tego co widzę nie mają koncepcji już przez pół roku jak to zrobić.Czas nie działa,dołowanie kursu nie działa,straszenie nie działa...nie wiadomo jak długo jeszcze to potrwa.Moim zdaniem tylko JSW bo mają już nazbierane bo 31,5 już wystartowało bo im ludzie zaczynali tam wybierać.Pozdrawiam.
    >
    > Ludzi przebywających na tym forum nie interesują inne spółki więc nie wiem w jakim celu odkopujesz takie posty

Przecież pisze też o sofcie i to bardzo ciekawie Kao wyżej zresztą też.To ten prezes taki cwaniaczek?Ciężka sprawa z softem,położenie akcjonariatu nie do pozazdroszczenia.Kiedyś nawet chciałem to kupić,ale ten zakup po 0,3 brzmi sensownie,tylko kiedy to zejdzie?Trzeba sprawdzać.
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: ~Kao [83.9.253.*]
    szczerze mówiąc może zejść jak wejdą akcje do obrotu, wtedy zacznie się masowe wyleszczanie z papieru, kurs spadnie, ale czy do aż 0.30, tego nie wie nikt, zawsze można spróbować, chociaż zainteresowanych pewnie też będzie sporo
  • Re: Jeszcze się tu kisicie?A było brać JSW po 15 jak mówiłem.Kto posłuch Autor: steve2 [109.95.238.*]
    Dobry wieczór.Jak zajrzałem przed jutrzejszą "sesją na forum" (niedziela) do pierwszego wątku z brzegu ( "Wszystkie rybie wyrostki już oddały, kwiczą na forum o spadki") i widzę polemikę "które ważniejsze,które mocniejsze,które bez którego sobie nie poradzi (itd...) inm czy soft" to nie bardzo rozumiem czemu ona ma służyć skoro wiadomo że oba podmioty to półtrupy które będą niedługo trupami w 3/4-tych reanimowanymi przez dwa lata odpowiednio z pulsem 0,4 i 0,3 zł...
    Chodzą jakieś osobniki po forum wygłaszając swoje oderwane od rzeczywistości senne marzenia o przyszłych superwynikach,ale to nie zmienia faktu że Gruby jest na końcówce wywalania,bo PP niedługo na rynku.To on zapewne tu wysyła tych gości żeby jeszcze trochę upchnąć,wepchnąć a skołowane leszcze łapią przynętę...Choć po poniedzałkowym i wtorkowym ruchu reszta tygodnia wypadła jakby coś niekumaci zakumali (bo przestali łykać) albo po prostu skończyli się kumaci którzy wiedzą że trzeba wywalić przed dalszą windą w dół.Dziwnie,bo właśnie po sesji w poniedź, (dobrej - udało się nawet komuś zbyć batonika 48k) odezwałem się i we wtorek jeszcze coś się działo,ale od środy do piątku to już kicha - po kilka transakcji...Jeśli to ma coś wspólnego z moim udziałem w tym forum to szkoda że doba nie ma więcej godzin bo może mógłbym tu pisać codziennie i przyspieszyć możliwość kupna po 0,3.Mógłbym wtedy kupić i zapomnieć wtedy że mam coś takiego sprawdzając tylko raz w roku.Pzdr.
  • Hahaha Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Po nocy wyją bo bankruty komuchow żebrali o sbe zazdroszczą
  • Re: Hahaha Autor: ~steve [5.184.251.*]
    No i nie udało się popisać...A tu c.d. kampanii "kup pan akcje będzie rosło bo to denko".Kłamią.Chcą Wam sprzedać a potem na lata ustawią wory na 0,3 i niżej oczywiście pod warunkiem że nie zostanie ogłoszone że soft jest jednak bankrutem.Brzydko się bawią,oby karma kiedyś do nich wróciła.
  • Re: Hahaha Autor: ~Kao [178.42.91.*]
    Dnia 2021-07-04 o godz. 23:16 ~steve napisał(a):
    > No i nie udało się popisać...A tu c.d. kampanii "kup pan akcje będzie rosło bo to denko".Kłamią.Chcą Wam sprzedać a potem na lata ustawią wory na 0,3 i niżej oczywiście pod warunkiem że nie zostanie ogłoszone że soft jest jednak bankrutem.Brzydko się bawią,oby karma kiedyś do nich wróciła.

O wrócił wtopiarz
  • Re: Hahaha Autor: ~MAN [95.160.8.*]
    Byłem tu, straciłem kupę kasy dobrze że wyskoczyłem jak było po 1,1 co prawda życzę odbicia nawet i na 5 zł ale ku potomności innych nowych inwestorów omijajcie tego prezesa szerokim łukiem
    Dnia 2021-07-05 o godz. 12:04 ~MAN napisał(a):
    > Byłem tu, straciłem kupę kasy dobrze że wyskoczyłem jak było po 1,1 co prawda życzę odbicia nawet i na 5 zł ale ku potomności innych nowych inwestorów omijajcie tego prezesa szerokim łukiem

O kolejny "Mojżesz" który pomaga ludziom
  • Re: Hahaha Autor: steve2 [109.95.238.*]
    Dnia 2021-07-04 o godz. 23:16 ~steve napisał(a):
    > No i nie udało się popisać...A tu c.d. kampanii "kup pan akcje będzie rosło bo to denko".Kłamią.Chcą Wam sprzedać a potem na lata ustawią wory na 0,3 i niżej oczywiście pod warunkiem że nie zostanie ogłoszone że soft jest jednak bankrutem.Brzydko się bawią,oby karma kiedyś do nich wróciła.

Dnia 2021-07-05 o godz. 12:22 ~Kao napisał(a):
    > Dnia 2021-07-05 o godz. 12:04 ~MAN napisał(a):
    > > Byłem tu, straciłem kupę kasy dobrze że wyskoczyłem jak było po 1,1 co prawda życzę odbicia nawet i na 5 zł ale ku potomności innych nowych inwestorów omijajcie tego prezesa szerokim łukiem
    >
    > O kolejny "Mojżesz" który pomaga ludziom

Dzień dobry.
    Na wstępie muszę podziękowć Elonowi (pisał wcześniej z tym nickiem z 5.184.251.*), że mnie "zastąpił" w niedzielę,ale wolałbym jednak żeby tego nie robić i występować pod własnym nickiem.Ale tak...obiecałem udział w niedzielnym forum i chyba nie mogłeś się doczekać i wziąłeś sprawy w swoje ręce i muszę przyznać że treść wpisu trafna i słuszna.No cóż dopiero w niedziele przy śniadaniu dowiedziałem się od żony,wypowiedziane głosem nie cierpiącym sprzeciwu,że "wybieramy się w góry"...Co mi pozostało innego jak nie "słuchać się"?Penetrację Tatr zakończyliśmy wczoraj.
    I co tu na forum?"Optymiści" wiszący na hakach coraz intensywniej przebierają nóżkami wychwalając softa (boją się spadków po uruchomieniu PP?).
    Niejaki Kao szumi prześmiewczo w domyśle nazywając mnie "Mojżeszem dobrym dla ludzi"...Słuchaj no Abraham powiedz nam w zaufaniu po ile nałykałeś się tej padliny jęcząc teraz o zejście z haka?A może roztaczasz wizję niebotycznych wzrostów razem z Vincentem bo współpracujecie z preziem/Grubym żeby wypchnąć kolejne partie tej padliny żeby,jak pisze Elon używając mojego nicka,potem "nastawić wory i latami to zbierać po 0,3"?Przyznajcie się, bo takie działanie budzi coraz większą odrazę ale i politowanie,bo łatwo przejrzeć motywy... Powiem Wam też po raz kolejny panowie na czym polegają "krótkie nogi" tego co robicie bo chyba nie rozumiecie podstaw giełdy chcąc żeby rozglądający się za inwestycją nowi inwestujący kupili wbrew podstawowym zasadom inwestowania.Bo jakie one są?Oto jakie :

1)uczciwość zarządu

Mamy?Nie mamy.Prezes ze swoimi poplecznikami czekają tylko na wzrost kursu żeby zamienić nadrukowany "produkt działalności" na gotówkę.Robił to wielokrotnie.Zapomniałeś o tym jeden z drugim?Ma do tego skłonność i będzie to robił dalej

2) fundamenty, tu : projekty,które mają wygenerować kiedyś gotówkę.

Są?Nie ma.Co jest?Obietnice,o realizacji których nic nie wiadomo.Dlaczego taka cisza?Zastanówcie się.Wasze życzenia i ich obietnice to za mało żeby kupować to drożej niż 0,3.
  • Re: Hahaha Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    boli cudze :)))) sznurek i pod sufit
    Dnia 2021-07-06 o godz. 12:32 steve2 napisał(a):
    > Dnia 2021-07-04 o godz. 23:16 ~steve napisał(a):
    > > No i nie udało się popisać...A tu c.d. kampanii "kup pan akcje będzie rosło bo to denko".Kłamią.Chcą Wam sprzedać a potem na lata ustawią wory na 0,3 i niżej oczywiście pod warunkiem że nie zostanie ogłoszone że soft jest jednak bankrutem.Brzydko się bawią,oby karma kiedyś do nich wróciła.
    >
    > Dnia 2021-07-05 o godz. 12:22 ~Kao napisał(a):
    > > Dnia 2021-07-05 o godz. 12:04 ~MAN napisał(a):
    > > > Byłem tu, straciłem kupę kasy dobrze że wyskoczyłem jak było po 1,1 co prawda życzę odbicia nawet i na 5 zł ale ku potomności innych nowych inwestorów omijajcie tego prezesa szerokim łukiem
    > >
    > > O kolejny "Mojżesz" który pomaga ludziom
    >
    > Dzień dobry.
    > Na wstępie muszę podziękowć Elonowi (pisał wcześniej z tym nickiem z 5.184.251.*), że mnie "zastąpił" w niedzielę,ale wolałbym jednak żeby tego nie robić i występować pod własnym nickiem.Ale tak...obiecałem udział w niedzielnym forum i chyba nie mogłeś się doczekać i wziąłeś sprawy w swoje ręce i muszę przyznać że treść wpisu trafna i słuszna.No cóż dopiero w niedziele przy śniadaniu dowiedziałem się od żony,wypowiedziane głosem nie cierpiącym sprzeciwu,że "wybieramy się w góry"...Co mi pozostało innego jak nie "słuchać się"?Penetrację Tatr zakończyliśmy wczoraj.
    > I co tu na forum?"Optymiści" wiszący na hakach coraz intensywniej przebierają nóżkami wychwalając softa (boją się spadków po uruchomieniu PP?).
    > Niejaki Kao szumi prześmiewczo w domyśle nazywając mnie "Mojżeszem dobrym dla ludzi"...Słuchaj no Abraham powiedz nam w zaufaniu po ile nałykałeś się tej padliny jęcząc teraz o zejście z haka?A może roztaczasz wizję niebotycznych wzrostów razem z Vincentem bo współpracujecie z preziem/Grubym żeby wypchnąć kolejne partie tej padliny żeby,jak pisze Elon używając mojego nicka,potem "nastawić wory i latami to zbierać po 0,3"?Przyznajcie się, bo takie działanie budzi coraz większą odrazę ale i politowanie,bo łatwo przejrzeć motywy... Powiem Wam też po raz kolejny panowie na czym polegają "krótkie nogi" tego co robicie bo chyba nie rozumiecie podstaw giełdy chcąc żeby rozglądający się za inwestycją nowi inwestujący kupili wbrew podstawowym zasadom inwestowania.Bo jakie one są?Oto jakie :
    >
    > 1)uczciwość zarządu
    >
    > Mamy?Nie mamy.Prezes ze swoimi poplecznikami czekają tylko na wzrost kursu żeby zamienić nadrukowany "produkt działalności" na gotówkę.Robił to wielokrotnie.Zapomniałeś o tym jeden z drugim?Ma do tego skłonność i będzie to robił dalej
    >
    > 2) fundamenty, tu : projekty,które mają wygenerować kiedyś gotówkę.
    >
    > Są?Nie ma.Co jest?Obietnice,o realizacji których nic nie wiadomo.Dlaczego taka cisza?Zastanówcie się.Wasze życzenia i ich obietnice to za mało żeby kupować to drożej niż 0,3.

Nikogo nie interesuje twoje życie prywatne
  • Kao chce popisać. Autor: steve2 [109.95.238.*]
    Dnia 2021-07-06 o godz. 14:12 ~Kao napisał(a):

> Nikogo nie interesuje twoje życie prywatne

Tylko tyle?...Tylko tyle masz mi do powiedzenia?Synku leszczyku...chciałbyś ze mną popisać będąc prawie niepiśmienny?Pląsasz po tym forum płodząc jakieś nieskładne bohomazy,które nikogo nie przekonują.Ta atrakcyjność twoich ubogich wpisów ma polegać niby na czym? Na bezzasadnym twoim domniemaniu że będzie rosło?To tylko twoja senna projekcja.A wracając : nie zauważyłeś co tam jest jeszcze napisałem? Na pewno jest tam tylko o sprawach osobistych?Może się za chwilę jeszcze okaże że potrafisz czytać,ale tylko te łatwiejsze zdania...
    Jeszcze cię pytałem po ile brałeś softa.Nie odpowiedziałeś,a chętnie posłuchamy bo to sporo powie o tym jakim jesteś inwestorem - dużym dzieckiem które wymaga prowadzenia (kupującym na górce) czy dorosłym czekającym na prawdziwy dołek.Są też dorośli którzy po kupnie w złym miejscu potrafią się z tego wycofać minimalizując straty a na końcu zarabiając.Takie ruchy tylko na papierze na którym są spełnione tylko ważne warunki.Tu są : prezes oszust,projekty owiane tajemnicą (fikcyjne?) i wejście do obrotu mega wolumenów nowych akcji.

Teraz jeszcze do akcjonariatu.Przypominam tym którzy krążą wokół softa o JSW,bo tam zgodnie z tym o czym Wam pisałem dzieją się ciekawe rzeczy a będzie jeszcze ciekawiej.Tam warto wrzucić a potem ewentualnie tu po 0,3.Podkreślam : EWENTUALNIE.
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    kwicz kwicz o nasze
    bankrut komuchów już w dystrybucji :)
  • Re: Kao chce popisać. Autor: steve2 [109.95.238.*]
    Dnia 2021-07-06 o godz. 15:21 ~aaa napisał(a):
    > kwicz kwicz o nasze
    > bankrut komuchów już w dystrybucji :)

Fajna ta Twoja szklana kula.Z dużą dozą wahania wywaliłem z jednego wora,ale ponieważ jestem na plusie bo poprzednio z tego samego wyjąłem po 41(brane po 12) i wziąłem po 32 to dałem temu szansę.Ładnie,ładnie...już załadowane.Mam nadzieję że nie za wcześnie,ale przy tych widokach nie sądzę.Ciekawe czy się sprawdzi "moje" 80 już pod koniec lipca.
    a wiesz zbieraczu bankruta od komuchów ze nikogo nie interesuje jak ściemniasz o swoich transakcjach ?
    wiesz jaka jest prawda

przelatujesz tu kwiczec o nasze :)
    boli cudze ? sznurek bierz
    Dnia 2021-07-06 o godz. 17:14 ~aaa napisał(a):
    > a wiesz zbieraczu bankruta od komuchów ze nikogo nie interesuje jak ściemniasz o swoich transakcjach ?
    > wiesz jaka jest prawda
    >
    > przelatujesz tu kwiczec o nasze :)
    > boli cudze ? sznurek bierz

A co żal piewco "zalet" softa że jutro co kumatszy puści padlinę żeby zarabiać na prawdziwej spółce?Trochę kurs tu spadnie...Ale z tą zgadywanką która miała obrzydzić JSW Ci się udało...Jak temu świstakowi przewidującemu pogodę albo czasem pytam małżonkę "sprzedać czy trzymać"- czasem trafia.A wieszać z powodu braku możliwości kupna po 0,3 padliny się nie zamierzam,ale to już wiesz bo Ci pisałem x razy.Jeszcze kupię potrafię dłuuuugo czekać.
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Czekaj :) i 10 lat
    5 h po sesji kwiczysz o nasze akcje sponsorze komuchów :)
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Kao [178.42.91.*]
    Dnia 2021-07-06 o godz. 15:03 steve2 napisał(a):
    > Dnia 2021-07-06 o godz. 14:12 ~Kao napisał(a):
    >
    > > Nikogo nie interesuje twoje życie prywatne
    >
    > Tylko tyle?...Tylko tyle masz mi do powiedzenia?Synku leszczyku...chciałbyś ze mną popisać będąc prawie niepiśmienny?Pląsasz po tym forum płodząc jakieś nieskładne bohomazy,które nikogo nie przekonują.Ta atrakcyjność twoich ubogich wpisów ma polegać niby na czym? Na bezzasadnym twoim domniemaniu że będzie rosło?To tylko twoja senna projekcja.A wracając : nie zauważyłeś co tam jest jeszcze napisałem? Na pewno jest tam tylko o sprawach osobistych?Może się za chwilę jeszcze okaże że potrafisz czytać,ale tylko te łatwiejsze zdania...
    > Jeszcze cię pytałem po ile brałeś softa.Nie odpowiedziałeś,a chętnie posłuchamy bo to sporo powie o tym jakim jesteś inwestorem - dużym dzieckiem które wymaga prowadzenia (kupującym na górce) czy dorosłym czekającym na prawdziwy dołek.Są też dorośli którzy po kupnie w złym miejscu potrafią się z tego wycofać minimalizując straty a na końcu zarabiając.Takie ruchy tylko na papierze na którym są spełnione tylko ważne warunki.Tu są : prezes oszust,projekty owiane tajemnicą (fikcyjne?) i wejście do obrotu mega wolumenów nowych akcji.
    >
    > Teraz jeszcze do akcjonariatu.Przypominam tym którzy krążą wokół softa o JSW,bo tam zgodnie z tym o czym Wam pisałem dzieją się ciekawe rzeczy a będzie jeszcze ciekawiej.Tam warto wrzucić a potem ewentualnie tu po 0,3.Podkreślam : EWENTUALNIE.

Twoje lanie wody trollu spadkowy i pisanie o tym samym jest bardziej wartościowe? A jak byłbyś uważny to byś zauważył, kiedyś pisałem o swoich akcjach nie mam zamiaru powtarzać, jak tak bardzo jesteś tego ciekawy to sobie poszukasz :)
    Dnia 2021-07-06 o godz. 21:48 ~Kao napisał(a):

> Twoje lanie wody trollu spadkowy i pisanie o tym samym jest bardziej wartościowe? A jak byłbyś uważny to byś zauważył, kiedyś pisałem o swoich akcjach nie mam zamiaru powtarzać, jak tak bardzo jesteś tego ciekawy to sobie poszukasz :)

Zainspirowałeś mnie tą odpowiedzią.Jutro ci odpowiem,muszę się dobrze zastanowić - jesteś dla mnie wyzwaniem.Teraz ci tylko doradzę żebyś nie czytał tego co piszę,bo dla ciebie to wszystko będzie "jedno i to samo" i szybko się zmęczysz.
    Dnia 2021-07-06 o godz. 15:03 steve2 napisał(a):
    > Dnia 2021-07-06 o godz. 14:12 ~Kao napisał(a):
    >
    > > Nikogo nie interesuje twoje życie prywatne
    >
    > Tylko tyle?...Tylko tyle masz mi do powiedzenia?Synku leszczyku...chciałbyś ze mną popisać będąc prawie niepiśmienny?Pląsasz po tym forum płodząc jakieś nieskładne bohomazy,które nikogo nie przekonują.Ta atrakcyjność twoich ubogich wpisów ma polegać niby na czym? Na bezzasadnym twoim domniemaniu że będzie rosło?To tylko twoja senna projekcja.A wracając : nie zauważyłeś co tam jest jeszcze napisałem? Na pewno jest tam tylko o sprawach osobistych?Może się za chwilę jeszcze okaże że potrafisz czytać,ale tylko te łatwiejsze zdania...
    > Jeszcze cię pytałem po ile brałeś softa.Nie odpowiedziałeś,a chętnie posłuchamy bo to sporo powie o tym jakim jesteś inwestorem - dużym dzieckiem które wymaga prowadzenia (kupującym na górce) czy dorosłym czekającym na prawdziwy dołek.Są też dorośli którzy po kupnie w złym miejscu potrafią się z tego wycofać minimalizując straty a na końcu zarabiając.Takie ruchy tylko na papierze na którym są spełnione tylko ważne warunki.Tu są : prezes oszust,projekty owiane tajemnicą (fikcyjne?) i wejście do obrotu mega wolumenów nowych akcji.
    >
    > Teraz jeszcze do akcjonariatu.Przypominam tym którzy krążą wokół softa o JSW,bo tam zgodnie z tym o czym Wam pisałem dzieją się ciekawe rzeczy a będzie jeszcze ciekawiej.Tam warto wrzucić a potem ewentualnie tu po 0,3.Podkreślam : EWENTUALNIE.

A i skoro jesteś takim dobrym graczem giełdowym to co robisz na tej "słabej" spółce? Chyba tacy ludzie jak Ty powinni zajmować się mnożeniem pieniędzy a nie pisaniem głupot na forum co? Czy może jednak masz biznes tutaj? ;))))
    Dnia 2021-07-06 o godz. 21:50 ~Kao napisał(a):

> A i skoro jesteś takim dobrym graczem giełdowym to co robisz na tej "słabej" spółce? Chyba tacy ludzie jak Ty powinni zajmować się mnożeniem pieniędzy a nie pisaniem głupot na forum co? Czy może jednak masz biznes tutaj? ;))))

O jeszcze tu coś napisałeś...Ja nie kryję że interesuje mnie ten półtrup żeby się przekonać czy coś z tego będzie,ale tylko za 50 tys. i nie drożej niż po 0,3.To jest takie szukanie "czarnego łabędzia" jeśli wiesz co to jest.Maksymalne rozdrobnienie wolnego kapitału i inwestowanie w spółki które na pierwszy rzut oka wyglądają na trupy licząc się z tym że kapitał zostanie utracony.Dwukrotnie sporo zarobiłem.To tak dla poszerzenia twoich horyzontów i już kończę.Śpij spokojnie i żegluj po inwestycjach bez zbędnych emocji i cierpliwie.

Do nocy kwicz o cudze :))) zbieracz bankrutów od komuchow już codziennie w bólach o sbe nie tylko niedziele
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~steve2 [109.95.238.*]
    Jak to?Niedzieli nie było tym razem,miałem przymusową penetrację Tatr.Efekt?Nogi 10 cm krótsze...Trzeba nadrobić straconą niedzielę.Poza tym,przyda nam się trochę rozrywki puki chęci są,inwestowanie nie musi być tylko nerwówką,można czasem rozrzedzić tę gęstą atmosferę.A poza tym...zbliżamy się chyba do jakichś rozstrzygnięć bo mega rozwodnienie wartości się zbliża i może niedługo dotknie 03, Nie chciałbym żeby oszust wtedy wylazł z jakimś fałszywym ESPI i żeby to mi uciekło na 0,6 z powrotem bo tu wszystko jest możliwe - muszę uważać żeby szybko załadować wtedy i opuszczę to forum choć nie siedzi się tu źle,ale muszę też jeszcze znaleźć czas na inne hobby.Pzdr.
    nowy dzień cudze dalej boli
    sponsor komuchów znów kwiczy o sbe
    Dnia 2021-07-07 o godz. 09:21 ~aaa napisał(a):
    > nowy dzień cudze dalej boli
    > sponsor komuchów znów kwiczy o sbe

On rzadko, kiedy go natchnie na bezsensowne pisanie wtedy wejdzie coś napisze
    Dnia 2021-07-07 o godz. 00:28 steve2 napisał(a):
    > Dnia 2021-07-06 o godz. 21:50 ~Kao napisał(a):
    >
    > > A i skoro jesteś takim dobrym graczem giełdowym to co robisz na tej "słabej" spółce? Chyba tacy ludzie jak Ty powinni zajmować się mnożeniem pieniędzy a nie pisaniem głupot na forum co? Czy może jednak masz biznes tutaj? ;))))
    >
    > O jeszcze tu coś napisałeś...Ja nie kryję że interesuje mnie ten półtrup żeby się przekonać czy coś z tego będzie,ale tylko za 50 tys. i nie drożej niż po 0,3.To jest takie szukanie "czarnego łabędzia" jeśli wiesz co to jest.Maksymalne rozdrobnienie wolnego kapitału i inwestowanie w spółki które na pierwszy rzut oka wyglądają na trupy licząc się z tym że kapitał zostanie utracony.Dwukrotnie sporo zarobiłem.To tak dla poszerzenia twoich horyzontów i już kończę.Śpij spokojnie i żegluj po inwestycjach bez zbędnych emocji i cierpliwie.
    >

To skoro szukasz tego "łabędzia" czemu napędzasz ludzi do inwestowania w coś innego, albo mówienia że spółka jest dnem? Twoje teorie się kłócą? A no tak chyba że chcesz nagonić ludzi żeby sprzedawali i sam kupił po 0.3 (powodzenia haha)
  • Re: Kao chce popisać. Autor: steve2 [109.95.236.*]
    Dobry wieczór.I co tu słychać na sofcie?Dzieje się coś istotnego czy to co zwykle : mozolne upychanie przed zjazdem? Z tego co widzę to tak to właśnie wygląda...Bo czy można się rajcować tym że dostali zezwolenie na budowę,podczas gdy Kierul zapewne milioniki przeznaczył na sobie znane cele : salony piękności żony i swoje rzecz jasna,szybkie fury,może jakieś inwestycje za granicą pod wynajem itd itd? I czy będzie za co budować?To są zasadne pytania bo czy Kierul odbudował swoje zaufanie po poprzednich drukach i zamianie tychże na twardą gotówkę? NIE! Na pewno za to będzie pod co zrobić podbitkę żeby upłynnić jak najwięcej nowego druku po ostatnim "sensacyjnym" info o pozwoleniu...Przygotowują się bo druk tuż : podbitka emocji tania jak barszcz jest b.wskazana.Potem będą próbowali podbijać kurs krótkołapkie pomagiery Kirula.Ktoś ma nadzieję że tym razem będzie inaczej i że Kierul doznał olśnienia uznając że czas się poprawić?Macie jakiś twardy sygnał że tym razem nie wykręci kolejnego numeru?

I co jeszcze na forum? Kolega Kao nadaktywnie przebierający nóżętami wisząc pewnie na poz.2 zł (nie chciał się przyznać bo się wstydził jak go pytałem).Ty synku krótko pożyjesz jak się tak będziesz denerwował.Odpocznij trochę bo pisaniem nie doprowadzisz do odzyskania kasy - jeszcze nikomu się to nie udało a chcesz żeby tobie się to udało przy takiej jakości wpisów?Niesiony falą tych upiornych emocji wykorkujesz niechybnie na zawał czego ci nie życzę.Pompka nie wytrzyma,zrozum - to tylko materiał.Uratuj chociaż zdrowie skoro pieniędzy się nie da przy drukarzu kochającym cudzą gotówkę.

Co do mnie to za "softowe" 50tysi przeznaczone do zakupu po 0,3 nie kupiłem Blondwłosej Jastrzębskiej bo za wysoko się ceniła nie chcąc zejść na 31,5.I słusznie,bo to wartościowa spółka i będzie rosła a moje pakiety zakupione po 12,1 spokojnie sobie leżą czekając na dalsze wzrosty.Ciekaw jestem kto chwyci ostatecznie za ster tej wyjątkowej spółki bez której nie ma stali tak taniej jak z jej koksowego w Europie przy niskich kosztach transportu bo blisko.Wożenie tej frakcji węgla choćby z Rosji,nie mówiąc o Australii to już inna bajka...Prezeska się nie sprawdziła jak zresztą przewidywałem sprzedając koksowy po 110$ kontrahentom których , jak twierdziła,chciała "traktować fair"...Związkami też jej nie zaakceptowały...Poprzedni prezesi zresztą też mieli ten problem.Ale jest jeden człowiek który dałby sobie radę : Ozon.Były prezes,którego namiętnie krytykowałem swego czasu za manipulacje infami o emisji akcji.Uważam że rząd mógłby sięgnąć po niego w obecnej sytuacji bo posiadał ważne zalety.Odzywają się takie głosy że mógłby wrócić,zobaczymy.Myślę,że przy nim 70 mielibyśmy szybko.

Ale! ale ale.... za rzeczone 50 tysi dorwałem XTB po,uwaga,równe 12! Zupełnie przypadkiem zauważyłem to głębokie zejście po stop lossy.Kupiłem i trzymam,bo chyba szykuje się powrót na 27.Wygląda obiecująco.Pozdrawiam.

P.S.Widzę że liznęliście krótko 0,4.To dobry prognostyk,ale ta wyprzedaż jeszcze potrwa.
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Kao [83.9.236.*]
    Marna próba nagonienia na jakąś spółkę haha, a jeżeli mówisz o mnie to mów prawdę, nigdy się mnie nie pytałeś o kurs, jedyną osobą którą się o to pytała to stróż i odpowiedziałem mu że nie lubię się czymś takim dzielić bo to bez sensu, tyle akcji ile mam kupione i tak nie ma większego wpływu na kurs. Nie nie wiszę na haku, spokojnie czekam na pp żeby dokupić akcji i uśrednić kurs. A jeżeli tak bardzo jesteś ciekawy jaką mam średnią, to zastanawiaj się dalej bo nie mam zamiaru się tym przechwalać, ale możesz być spokojny o mnie i o moje inwestycje. A jeżeli chodzi o nerwy, to nie widzę tutaj ich, piszę to na co zasługują osoby piszące na tym forum. Naganiacze spadkowi którzy chcą kupić akcje po taniości naganiając leszcza na sprzedaż. Interesowałem się spółką jak kurs wynosił ok. 60gr więc sam możesz sobie odpowiedzieć jaką mogę mieć średnią ;)
    Dnia 2021-08-03 o godz. 01:11 ~Kao napisał(a):
    > Marna próba nagonienia na jakąś spółkę haha, a jeżeli mówisz o mnie to mów prawdę, nigdy się mnie nie pytałeś o kurs, jedyną osobą którą się o to pytała to stróż i odpowiedziałem mu że nie lubię się czymś takim dzielić bo to bez sensu, tyle akcji ile mam kupione i tak nie ma większego wpływu na kurs. Nie nie wiszę na haku, spokojnie czekam na pp żeby dokupić akcji i uśrednić kurs. A jeżeli tak bardzo jesteś ciekawy jaką mam średnią, to zastanawiaj się dalej bo nie mam zamiaru się tym przechwalać, ale możesz być spokojny o mnie i o moje inwestycje. A jeżeli chodzi o nerwy, to nie widzę tutaj ich, piszę to na co zasługują osoby piszące na tym forum. Naganiacze spadkowi którzy chcą kupić akcje po taniości naganiając leszcza na sprzedaż. Interesowałem się spółką jak kurs wynosił ok. 60gr więc sam możesz sobie odpowiedzieć jaką mogę mieć średnią ;)

I tak PS. Jakbym nie udzielał się tak często tutaj to takie osoby jak ty czy Edzio leggins itd. zawalilibyście te forum samym syfem i wtedy dalsza możliwość rozwoju firmy przez chociażby większe zainteresowanie byłaby nikła
    Haha zbieracz bankrutów od komuchow ciagle na syf musi naganiać
    Dnia 2021-08-03 o godz. 06:58 ~Ta napisał(a):
    > Haha zbieracz bankrutów od komuchow ciagle na syf musi naganiać

I krążyć dookoła żeby nie było że bezczelnie to robi haha
    Ojojoj ojojoj ojojoj...a co na wątku "Krakus płatny troll ? Kto mu płaci ?? Prezo??" tak tłoczno i gwarno?Zajrzałem tam przed chwilą.Wiszący na hakach uwili sobie tam ciepłe gniazdko?Poklepują się,potakują sobie,dodają sobie otuchy,zakładają sobie na wzajem coraz to bardziej różowe okularki w oczekiwaniu na zejście z haków nie zdając sobie sprawy że wzrosty na tej spółce są niemożliwe ze względu na brak zaufania do prezesa co zostało zainicjowane jego nieuczciwością wobec,a jakże,akcjonariuszy...Wielu wiszących na hakach doskonale to pamięta bo widzi skutek w swoich portfelach,bo kupili niektórzy po 2/3 zł.Ci ludzie naiwnie myślą że jacyś inni akcjonariusze teraz kupią i zajmą ich miejsce na tych hakach.Czy to ma jakiś sens?Odpowiedź znacie na to retoryczne pytanie.

W tym ciepłym gniazdku jednak widzę że niektórym puszczają nerwy,czemu trudno się dziwić : druga duża podbitka obrotami sięgająca 0,5 mln i nic...znowu ludzie skompromitowanego Kierula o krótkich łapkach nie ruszyli trwale kursu żeby pryncypał mógł przekazać naiwnym resztę poprzednio nadrukowanego.Dlaczego?To proste,rynek nie ma zaufania i popyt szybko się kończy...

Co mogę doradzić nieszczęśnikom wiszącym i przebierającym bezradnie nóżętami?No trudna sprawa ,ale zawsze mogą ustawić się tak jak ja który nie posiada akcji i czeka na poz. 0,3 a po zakupie na 0,6 żeby następnie pożegnać to mierne aktywo (choć to chyba za dużo powiedziane) na zawsze...No ale żeby znaleźć się w tak komfortowym położeniu to trzeba mieć komu to sprzedać...Bo kto kupi skoro widać ile już trwa upychanie akcji przed zjazdem które najwyraźniej uskutecznia ktoś kto Kierulowi dał najwięcej i słusznie pogodził się ze stratą?(najwyraźniej go na to stać).Zwłaszcza jeśli ma się tych akcji dużo po trefnym kursie...

Co do mnie to,jak już pisałem, zawitałem środkami przeznaczonymi na kupno softa na XTB po 12 z zamiarem oddania po 14.Zostałem do 14,96 bo szybko to szło i cieszę się że tak zdecydowałem bo się opłaciło.Potem jeszcze udało mi się na "mojej" spółce na której trzymam jak wiadomo duże wolumeny od 12,3.Te softowskie 50k powiększyły się na XTB o 11k i po wyjściu nimi z JSW mam już 67,2k.Zobaczcie jaki pożytek można robić z kapitału przed zejściem softa na 0,3 zamiast wpatrywać się w wykres i tracić zdrowie...Pozdrawiam.
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~krakus7 [5.173.40.*]
    Dobrze już? Dzwonić po lekarza? Po wizycie zostawi kilka żetonów na onet
    Dnia 2021-08-15 o godz. 13:28 ~krakus7 napisał(a):
    > Dobrze już? Dzwonić po lekarza? Po wizycie zostawi kilka żetonów na onet

No właśnie...tego się spodziewałem...upór i zawzięcie...Tak synku,u mnie dobrze,zdrowie mi dopisuje i żadnego lekarza nie potrzebuję,ale ty,jak tak dalej pójdzie,będziesz go jak najbardziej potrzebował jeśli będziesz tkwił w tym błędzie i zatrzeciewieniu.O już widać jakieś symptomy : mówisz o jakichś żetonach na onet...Może to i ma jakiś sens,ale dla mnie brzmi "od rzeczy".Przemyśl jeszcze raz to wszystko umysłem,na chłodno,nie emocjami.I może opowiedz coś więcej spróbuję zrozumieć,ile wrzuciłeś itd.
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Ksysiu [89.64.107.*]
    zatrzeciewieniu? w jakim to jezyku? oj synku synku buahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Ta [37.47.17.*]
    Tak ten wielbiciel bankrutów od komuchow cierpi strasznie :)
    Myśli ze każdy tak biedny jak on i stan na 1 spółkę na raz
    A bankrut komuchow nie rośnie :) i nerw
  • Re: Ksysiu napisał. Autor: steve2 [109.95.236.*]
    Dnia 2021-08-15 o godz. 17:02 ~Ta napisał(a):
    > Tak ten wielbiciel bankrutów od komuchow cierpi strasznie :)
    > > Myśli ze każdy tak biedny jak on i stan na 1 spółkę na raz
    > > A bankrut komuchow nie rośnie :) i nerw

Dnia 2021-08-15 o godz. 15:58 ~Ksysiu napisał(a):
    > zatrzeciewieniu? w jakim to jezyku? oj synku synku buahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha

Specjalnie dla ciebie poprzestawiałem literki Ksysiu synku...Myślałem że sprowokuję ciebie lub kogoś z twoich kompanów (Kao lub Maksia) do jakiegoś wywodu który przekonałby mnie że warto już kupować czy coś,a tu jak zwykle pół linijki o niczym i drugie pół (tu odmiana) "buah"...Słabo...cóż jednozdaniowcy,jak to trafnie ujął Stew,pozostaną jednozdaniowcami,ale moglibyście się trochę podciągnąć,wysilić żeby zawierać w tych wypowiedziach jakąś treść skoro publikujecie i żeby to zarabianie miało jakąś klasę a nie było tylko prymitywnym/mechanicznym "robieniem kasy" połączonym z dawaniem upustu emocji na forum...

Co innego Ta.On jak zwykle zwymyślał mnie od biedaków choć tyle razy Mu mówiłem że patrzy cały czas na przykrywkę,ale nie ufa mi i uważa że niczego więcej nie ma choć , znowu, tyle razy Mu mówiłem że gram z Nim w otwarte karty (na tyle na ile mogą być otwarte) i jestem szczery...A JSW?Poszła ostatnio z 34 na 38 więc znowu mijasz się z prawdą niestety...Jakiś niezorientowany jesteś ostatnio co mi do Ciebie nie pasuje...Tylko ten soft i ten soft...ileż można wpychać tę padlinę?Wy uważajcie bo trzymanie padliny kupionej tak drogo lubią robale i w końcu nic Wam nie zostanie tylko nawóz jak bankructwo stanie się faktem.Dobranoc.
  • Re: Ksysiu napisał. Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Żebrzesz do nocy o softa zbieraczu bankrutów od komuchow
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kao chce popisać. Autor: ~Kao [31.60.131.*]
    Dnia 2021-08-15 o godz. 13:17 steve2 napisał(a):
    > Ojojoj ojojoj ojojoj...a co na wątku "Krakus płatny troll ? Kto mu płaci ?? Prezo??" tak tłoczno i gwarno?Zajrzałem tam przed chwilą.Wiszący na hakach uwili sobie tam ciepłe gniazdko?Poklepują się,potakują sobie,dodają sobie otuchy,zakładają sobie na wzajem coraz to bardziej różowe okularki w oczekiwaniu na zejście z haków nie zdając sobie sprawy że wzrosty na tej spółce są niemożliwe ze względu na brak zaufania do prezesa co zostało zainicjowane jego nieuczciwością wobec,a jakże,akcjonariuszy...Wielu wiszących na hakach doskonale to pamięta bo widzi skutek w swoich portfelach,bo kupili niektórzy po 2/3 zł.Ci ludzie naiwnie myślą że jacyś inni akcjonariusze teraz kupią i zajmą ich miejsce na tych hakach.Czy to ma jakiś sens?Odpowiedź znacie na to retoryczne pytanie.
    >
    > W tym ciepłym gniazdku jednak widzę że niektórym puszczają nerwy,czemu trudno się dziwić : druga duża podbitka obrotami sięgająca 0,5 mln i nic...znowu ludzie skompromitowanego Kierula o krótkich łapkach nie ruszyli trwale kursu żeby pryncypał mógł przekazać naiwnym resztę poprzednio nadrukowanego.Dlaczego?To proste,rynek nie ma zaufania i popyt szybko się kończy...
    >
    > Co mogę doradzić nieszczęśnikom wiszącym i przebierającym bezradnie nóżętami?No trudna sprawa ,ale zawsze mogą ustawić się tak jak ja który nie posiada akcji i czeka na poz. 0,3 a po zakupie na 0,6 żeby następnie pożegnać to mierne aktywo (choć to chyba za dużo powiedziane) na zawsze...No ale żeby znaleźć się w tak komfortowym położeniu to trzeba mieć komu to sprzedać...Bo kto kupi skoro widać ile już trwa upychanie akcji przed zjazdem które najwyraźniej uskutecznia ktoś kto Kierulowi dał najwięcej i słusznie pogodził się ze stratą?(najwyraźniej go na to stać).Zwłaszcza jeśli ma się tych akcji dużo po trefnym kursie...
    >
    > Co do mnie to,jak już pisałem, zawitałem środkami przeznaczonymi na kupno softa na XTB po 12 z zamiarem oddania po 14.Zostałem do 14,96 bo szybko to szło i cieszę się że tak zdecydowałem bo się opłaciło.Potem jeszcze udało mi się na "mojej" spółce na której trzymam jak wiadomo duże wolumeny od 12,3.Te softowskie 50k powiększyły się na XTB o 11k i po wyjściu nimi z JSW mam już 67,2k.Zobaczcie jaki pożytek można robić z kapitału przed zejściem softa na 0,3 zamiast wpatrywać się w wykres i tracić zdrowie...Pozdrawiam.

Ale czy ktoś tu pyta w co Ty inwestujesz? Myślisz, że swoim laniem wody jesteś bardziej inteligentny? I chyba przespałeś ten tydzień bo wzrosty były, była okazja na zarobek, w tym tygodniu widzę powtórkę. A co do postów to twoi koledzy z branży też piszą tylko pod postami gdzie "Soft to balon" itd. I tam też klepią siebie po pleckach, to już pominąłeś? Widzę że działasz tak jak oni, jedno oko przymknięte i tylko negatywne posty Cię interesują.
  • Soft tylko 0,3. Autor: steve2 [109.95.236.*]
    Dnia 2021-08-17 o godz. 17:17 ~Ta napisał(a):
    > Dla wielbicieli bankrutów od komuchow szybciej 1.2
    > > Na kolanka i kwik kwik o cudze

Dnia 2021-08-17 o godz. 17:18 ~Ta napisał(a):
    > Wielbiciel bankrutów od komuchow już na kolanach
    > >
    > > Jego syf żniw na minusie a sbe odjeżdża

Ha ha ha...to mówisz mam porzucić w całości blondwłosą Jastrzębką dla softa bo tu kolejna podbitka?Uśmiałem się...Ty byś mnie chętnie puścił z torbami...nie zapominam o tym - mam to caaały czas z tyłu głowy.Nic z tego.Wchodzę kwotą 67,2k (przypominam że pierwotna kwota to było 50k,ale powiększyłem jazdami na XTB i JSW gdy inni gapili w wykres softa głupiejąc od tego) po 0,3 i po kupnie jeszcze się dłuuugo naczekam...Najwyraźniej upychanie po 0,55 już nie było możliwe stąd ta seria podbitek,żeby zanęcić leszcza,żeby uwierzył że trzeba się spieszyć z łykaniem przynęty he he...Niech łyka,prędzej zejdzie później na wiadomy poziom.Bo czym się tu podniecać,tym zyskiem ledwo powyżej zera?Jak się to ma do oszukańczego zysku z 4Q na który biegły rewident nie za darmo zapewne przymknął oko?(w 1Q już nie chciał?) TO BYŁBY ZYSK.Ale to?Nie żartuj...

A na JSW?Było 2 razy 38 i jedziemy w dół co najmniej na 34 żeby załadować i wio z powrotem na 41.Przypominam że "drugim worem" mam już zrobione 4 kółka a ładowałem go po 12,3 tak jak pierwszy którego nie tykam bo nigdy nie wiadomo kiedy pójdą na 60 które już dawno się należy.
    Niech sobie poczytają jak się zarabia na giełdzie,Ty Kao też.Pozdrawiam.

• Re: Soft tylko 0,3. Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-02 o godz. 12:32 ~Stew napisał(a):
    > Przyznać się!! Ktoś dzisiaj został ubrany w tego śmieciucha? Hę? Maksymilian!! To ty?

I tu Cię zaskoczę : ja kupiłem pod wpływem współczucia dla Ta.Biedak szalał na forum w niedzielę po południu i wieczorem. SAM, rozumiesz?Zupełnie SAM,po wszystkich wątkach nakłaniając do kupna zachwalając softa...myślałem że zwariował...Mówię Mu "dobra w poniedziałek puszczę JSW kupione za softowe i biorę w/g Twoich zaleceń" żeby się uspokoił wisielec.Wziąłem 125k.

Dzisiaj zacząłem to z powrotem wywalać ,widząc że Ta mnie nabrał żeby naprawić błąd.Już Go nie posłucham choćby tu stanął na głowie.Do tego jakiś grubas ubrał mnie po 0,57 a spuszczam w panice tę padlinę po 0,51 zanim uruchomi windę w dół.On się czasem zachowuje jakby odchodził od zmysłów a grubas się cieszy nie mówiąc o oszuście...No ręce opadają...Pozdrawiam Cię Ta,mówiłem Ci żebyś nie przesadzał bo szkoda zdrowia.

Skoro natomiast odkopałem wątek to czy ktoś widział co się dzieje na JSW?Ponoć będę bogatszy o 0,5 bańki bo ma walnąć w 50 a moje 49k leżą spokojnie w obydwu worach i puchną.Ale trudno się dziwić jak koksowy premium po stronie chińskiej (bo są dwie ceny) "chodzi" już po 431 dolców w/g Metal Bullitine !!! Po australijskiej 260$...(to ta którą bierze JSW do kontraktów) a na zero wychodzi przy 110-ciu czyli będzie 150$ zysku na tonie.No szał popytowy!!
    Jutro pakuję do 3-go małego worka za softowe z powrotem.Pozdrawiam.
  • Re: Soft tylko 0,3. Autor: ~Stew [89.64.83.*]
    No mi też Ta/aaa trochę szkoda. Nikomu źle nie życzę. Może jedynie pudlowi pomimo tego że to nie mi wyrządził krzywdę, ale innym...
    To dalej polecasz JSW? Zupełnie nie jestem w tej branży zorientowany... czy warto wchodzić? Zakładasz że pójdzie w górę?
  • I jest Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Znów otwarte ślepia i żebrze o sbe capiący Leggins :)
  • Re: Soft tylko 0,3. Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 05:21 ~Stew napisał(a):
    > No mi też Ta/aaa trochę szkoda. Nikomu źle nie życzę. Może jedynie pudlowi pomimo tego że to nie mi wyrządził krzywdę, ale innym...
    > > To dalej polecasz JSW? Zupełnie nie jestem w tej branży zorientowany... czy warto wchodzić? Zakładasz że pójdzie w górę?

Tak wiem,Ty nie jesteś z tej branży i nie jesteś zorientowany...ale pewnie jak Ta nie brzydzisz się "wąglem",jak mawiają tubylcy.Tak, zdecydowanie uważam że będzie rosło,ale dzisiaj mała korekta,która może potrwać dłużej co wie tylko jeden gość.Rano po 9-tej przez te 3 minuty udało mi się 5k puścić po 45,3 i zapakować po 43,4.Wyładunek 45,6 ale już ponad 20k (całość z wora przeznaczonego do tych rzeczy) i czekam.Zapakuję po 42 choć może zejść na 40,ale jak na razie musi to przytrzymać jak najwyżej żeby potrzymać rynek w niepewności.Obstawiam tydzień trzepania leszcza.W górę na pewno nie pójdzie na razie.

A Ciebie Ta oczywiście pozdrawiam i jak widzisz warto było kupić koksowy po 15 bo kasa jego smrodem nie nasiąkła a uroda blondwłosej Jastrzębskiej znów kwitnie a ona sama pachnie najlepszymi perfumami.Zapłodnij ją swoim kapitałem to wyjmiemy stówkę.A gdzie masz stróża też taki sceptyk był...Porzuć tę padlinę dobrze Ci radzę i zabierz ze sobą Kao,Ksysia i Maksia niech się chłopaki trochę rozerwą miast tu gnuśnieć.Od poniedziałku wchodzę na forum JSW choć korci mnie już dziś....Szlifuję już pióro,może gwituś się odezwie.Zapraszam Was.
  • bankrut komuchów Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    ma swoje forum?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: bankrut komuchów Autor: steve2 [195.189.40.*]
    Dnia 2021-09-03 o godz. 14:51 ~aaa napisał(a):
    > ma swoje forum?

Tak,wyobraź sobie...plasowane na samym szczycie,ale może z poz.185-tego miejsca padliny softa tego nie widzisz czemu się nie dziwię.
    "Kapcie pudlowi czyścić",dokładnie Stew...
  • Re: bankrut komuchów Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    widze bankruta komuchów :))
[x]
SOFTBLUE 2,93% 0,25 2025-09-23 09:01:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.