• HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    W dniu dzisiejszym doszło do długo oczekiwanego wydarzenia dotyczącego zmiany nazwy z Boruta na HubTechSA. Ktoś powie, że to nieważne, Ktoś inny nawet na to nie zwróci uwagi wokół wieszcząc tylko lipne komentarze, bardziej wytrwali w głębi ducha dziś poczuli pewien delikatny spokój, powiem optymizmu i z zaciekawieniem spoglądają w najbliższą przyszłość. A jest po co!!!

Biznes, polityka i psychologia z naciskiem na marketing to aspekty wspólnie się uzupełniające. Dlatego teraz powinno być już klarowniej. Mamy nową markę (przez wielu tak może być postrzegana) i każda oficjalna informacja będzie ją budować, krok po kroku wynosić na miejmy nadzieję wyższe poziomy. Czas przebudowy, niespełnionych obietnic, "złych danych" (jak pobieżnie czytany ostatni raport) został zamknięty i wrzucony do archiwum z napisem Boruta. Teraz idzie nowe i nie wyobrażam sobie by sprytny i odpowiedzialny Zarząd nie zdawał sobie z tego sprawy. Zatem mając w zanadrzu dobre i kluczowe infa (wierzę, że takie są - zacznijmy od produktów covidowych, Inwestora, GPW, umów itp.) racjonalnym jest ogłosić je światu jako spółka HubTech, która buduje swoją renomę i otwiera się na nowe horyzonty. Gratuluję firmie, inwestorom życzę sukcesu oraz cierpliwości. Zaczynamy nowy rozdział, przed nami wielkie rzeczy, trzymajmy kciuki by wszystko poszło zgodnie z planem!!!
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Nowak [31.175.236.*]
    Amen
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~PostradamusZmysłus [37.47.32.*]
    To czy w ślad za nową nazwą nastąpi nowe rozdanie w funkcjonowaniu firmy oraz jej wizerunku zależy od zarządu i prezesa. Zmienić nazwę jest najłatwiej. To formalność. Teraz dobrze by było dla wizerunku firmy żeby w krótkim czasie poszły w świat jakieś pozytywne informacje ze spółki.
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: sandman76 [62.122.113.*]
    Dnia 2021-02-23 o godz. 22:44 ~PostradamusZmysłus napisał(a):
    > To czy w ślad za nową nazwą nastąpi nowe rozdanie w funkcjonowaniu firmy oraz jej wizerunku zależy od zarządu i prezesa. Zmienić nazwę jest najłatwiej. To formalność. Teraz dobrze by było dla wizerunku firmy żeby w krótkim czasie poszły w świat jakieś pozytywne informacje ze spółki.

czemu ma nie nastąpić? Póki co realizują wszystko co zaplanowali.

Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~PostradamusZmysłus [37.47.32.*]
    Nigdzie nie napisałem że ma nie nastąpić. Ale na tej spółce różnie bywało. Więc żeby odciąć się od przeszłości mam nadzieję że zarząd tym razem będzie realizował to co zapowiedział.
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Czuję, że właśnie nastąpiło odcięcie - jakby tego ostatniego wyrazu nie interpretować :)
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~inwestorHUBtech [31.60.130.*]
    profesorek bedzie w zarzadzie od zywienia zwierzat to daje do myslenia...
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Ryszard [37.30.53.*]
    jak mogą pójść pozytywne informacje jak ich niema gdyby mieli to zarządowi powinno być na rękę żeby cena akcji była wyższa
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Ryszard [37.30.53.*]
    jak mogą pójść pozytywne informacje jak ich niema gdyby mieli to zarządowi powinno być na rękę żeby cena akcji była wyższa
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Pozdrawiam [94.254.220.*]
    Już przecież są pozytywne informacje - wzrost zatrudnienia oraz przychody w 1.5miesiąca o wysokości rekordowego 2 kw2020. Więc pod nazwą Hub.tech będzie widoczny skokowy wzrost przychodów jeszcze zanim na dobre zacznie się eksport i ekspansja międzynarodowa. A na umowy kto chce ten poczeka, o to się nie martw
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~darad [83.21.72.*]
    pozytywnym powinno być info o przeprowadzce na gpw /zapowiadali równocześnie z inwen../. Mielibyśmy po debiucie pełniejszy obraz po tym jak rynek przyjmie i wyceni te drugą, jak by nie było podległą spółkę.
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~darad [83.21.72.*]
    Pozdrawiam, to skąd ten skokowy wzrost przychodów wg Ciebie
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~nv [89.64.60.*]
    https://potrafiepomoc.org.pl/podopieczny/240-240-maja-jowita-grabowska/

v
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: kafar64 [62.122.113.*]
    Dnia 2021-02-23 o godz. 22:44 ~PostradamusZmysłus napisał(a):
    > To czy w ślad za nową nazwą nastąpi nowe rozdanie w funkcjonowaniu firmy oraz jej wizerunku zależy od zarządu i prezesa. Zmienić nazwę jest najłatwiej. To formalność. Teraz dobrze by było dla wizerunku firmy żeby w krótkim czasie poszły w świat jakieś pozytywne informacje ze spółki.

GENIUSZ !!!
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~kotek [46.134.12.*]
    Żeby uzyskać wiarygodność i szacun należy powołać nowego prezesa a przede wszystkim viceprezesa. Inaczej nadal to będzie szulernia.
    .
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~darkmen8791 [46.134.148.*]
    Nie najłatwiej wierz mi. Wyobraź sobie w drugą stronę , że Coś Cola czy Apple zmieniają nazwę na Słodka Gorycz czy Marchewka. Jak myślisz wpłynie to na rozpoznawalność a co za tym idzie na sprzedaż? Oczywiście, że tak! Tu w drugą stronę pojawia się nowoczesna "bio-technologiczna" nazwa. Poczytaj o psychologii biznesu i znaczeniu nazwy i brandu. To ważny krok . Jak zmieniła się nazwa na Inbooku na Medicofarma Biotech to skoczyło z 3.8 na 5.3...Poza nazwą NIC się nie zmieniło ale Pan Rynek to dostrzegł. Tu będzie tak samo. Pozdrawiam zdrowy akcjonariat.
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~policjant [31.60.130.*]
    tak jest!!!
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~caca [194.99.105.*]
    JW
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Leszcz [89.64.105.*]
    Mistrz
    I wielki wizjoner. Szacunek i uznanie
    Szanowny - zostałeś ostatnio zaorany ujadając pół nocy i nie umiejąc odpowiedzieć na proste pytanie, a po dłuższej ciszy wypowiadając się przytaczając słowa i myśli inwestorów long - z którymi wielokrotnie toczyłeś "swoje spory". Kończę absolutnie wszelkie kontakty z jegomościem bo poprostu nie przystoi. Teraz zapewne będziesz ciągnął ten temat - no, ale to już tylko świadczy o Tobie... Leszczu!
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: mc25 [212.160.227.*]
    Mistrz- odtrąbił sukces przy 0,97 zł i zapowiedział wzrosty - a dziś, zaledwie po miesiącu jest 0,69 = brawo TY. Minus 30%.
    Hehe fanboy siedzi cicho z pampersem i czyta ale się nie odzywa. Czym ty mnie chłopie zaorałeś? Tam masz odpowiedź "mózgu".Jesteś największym naiwniakiem nie tylko na forum hubtech ale na całym forum bankiera. Piszesz te pochwały a czas pokazuje ile to wszystko jest warte, te twoje elaboraty omnibusie, twój wielki guru Księgowy78 zaginął bezpowrotnie. Za kilka tygodni i ty zginiesz. Piszesz te bzdury o kapitalizacji mld dolaraów. Odcinasz się od historii, ktoś kto 10 razy oszukał ale o kapitalizacji mld dolarów powie ci prawdę. Ta twoja kapitalizacja to będzie ale w dolarach tajwańskich albo gujańskich. Skończ pisać te bzdury raz na zawsze.
    Ostatni raz piszę do Was ludziki :

To moja sprawa bycie akcjonariuszem HubTechu.

To moje pieniądze i mój biznes.

Nigdy nikogo nie namawiam ani w jedną ani w drugą stronę.

Mam swój ogromny pakiet i czekam z nim do końca 2022.

Teraz może nawet spaść niżej... Mi osobiście nic to nie zmienia. Choć nikomu tego nie życzę.

Uczepiliście się mojej osoby, która wyłącznie skupia się na swoim celu czyli long. Spoko, takie życie czasami otaczają nas ludzie mądrzy, inteligentni (zazwyczaj) a w niewielu przypadkach wariaci (ot tutaj się trafił).

Jestem, obserwuję, ale nie mam czasu oraz ochoty na pisanie jak Wy.

Pamiętajcie - będę mimo wszystko długo i nikt tego nie zmieni. A na pewno już nie Ty Leszczu.

Liczy się efekt końcowy a nie potyczki codzienne. Zapamiętaj to raz na zawsze. I nigdy więcej nie nazywaj mnie w taki sposób jak przed chwilą bo wiedz, że nie jesteś anonimowy. A wiele osób ma możliwość by sprawdzić dokładnie skąd klikasz - zdajesz sobie z tego sprawę? Więc wyluzuj bo widać, żeś słaby psychicznie niestety!

Efekt końcowy - nic innego mnie tutaj nie interesuje!
    Hahaha zachowaj tą kapitalizację mld dolarów dla siebie,dobrze ci radzę. Wiesz ile to jest obecnie na złotówki? Jakieś 11-12 razy więcej niż obecny kurs. 1200% pod co? . To, że trwają badania które zakończą się pod koniec 2023 nie świadczy, że zakończą się sukcesem. Żadnych partnerów nie ma, wejścia w tym kwartale na głowny też pewnie nie będzie i tak to wygląda na dzień dzisiejszy. I nie zarzucaj osobom piszącym prawdę, że są trollami spadkowymi, to co ty piszesz to czysta fantazja. Ludzie mają prawo wypowiadać się krytycznie a na pochwały to sobie trzeba zasłużyć
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Aa [46.205.146.*]
    Uwaga, nastąpił przełom, zapinać pasy, wszyscy już zarobieni??? Buahahahaha
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    Dnia 2022-05-28 o godz. 21:22 ~Aa napisał(a):
    > Uwaga, nastąpił przełom, zapinać pasy, wszyscy już zarobieni??? Buahahahaha

Madian jak widać kompromitacja.Zarobieni są a jakże i to grubo zrobieni: Cypr Vel Nikozja Ltd - wiesz o co chodzi :))
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Aa [46.205.146.*]
    Jakoś trzeba sobie samemu to wytłumaczyć by żyło się lżej, że wszystko jest w porządku. No bo jak żyć z wizją, że umoczyło się rodzinny kapitał. Tak więc Titanic tonie a orkiestra gra dalej :). Widocznie jest mu w ten sposób lżej. To jakiś rodzaj psychoterapii, ale warto mieć marzenia :). Bo czym by było życie bez marzeń :)
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    Autor: sandman76 [62.122.113.*] 2021-02-23 22:48
    Opublikowano przy kursie:  0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -53,23%
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: sandman76 [178.235.186.*]
    Dnia 2022-05-28 o godz. 22:55 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Autor: sandman76 [62.122.113.*] 2021-02-23 22:48
    > Opublikowano przy kursie:  0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -53,23%

widzisz amatorku21, jeżeli już bawisz się w archeologa, nie cytujesz postów choćby np sprzed tego wybicia na 1,24 w styczniu 2021...pierwszy lepszy wątek:

sandman76 [178.235.176.*] 2020-12-10 21:37
    Opublikowano przy kursie:  0,67 zł , zmiana od tamtej pory: -31,61%

dla chcących - w miesiąc 100% w górę :) nawet jak ktoś wisiał na hakach po poprzednim wybiciu - miał okazję sprzedać, jeżeli obawiał się trzymać

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-boruta-szybki-rozwoj,42576093.html

tyle że może to wg ciebie jest jakiś wyznacznik, ale nie dla mnie

Napiszę ci, bo widzę że choroba nie daje spokoju, choć gdybyś czytał mnie uważnie, pisałem już o tym kilka razy. na Borucie jestem już dość długo. Jestem na Borucie/ Hubtech prawie 3 lata - dłużej niż większośc z tutaj piszących.

ciebie wtedy nie było, czyli jesteś dzieckiem ostatnich miesięcy wisielcu. Ale bądź dobrej myśli - zejdziesz z haka

Za to jest kupa twoich postów, z całkiem niedawna - posty, gdy kupowałeś od Mario ( i nie tylko ) za 60gr pisząc swoje bzdety raz w jedną, raz w druga stronę - jak wiemy - wszystkie nietrafione. Tu nawet nie trzeba bawić się w archeologa, bo dajesz tutaj tyle contentu, że jest w czym wybierać. Tylko po co? Nie wychodzą ci twoje predykcje na przyszłośc, ośmieszasz się kolejnymi wpisami, to bawisz się w archeologa i sprawdzasz kursy względem dzisiejszego?

Żałosne, ale to tylko świadczy o twojej maniakalnej desperacji zaistnienia, ale póki co to im więcej piszesz tym bardziej się orasz. Stany paranoidalne się leczy trollu atencjuszu utracjuszu :)
    Dnia 2022-05-28 o godz. 21:39 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2022-05-28 o godz. 21:22 ~Aa napisał(a):
    > > Uwaga, nastąpił przełom, zapinać pasy, wszyscy już zarobieni??? Buahahahaha
    >
    > Madian jak widać kompromitacja.Zarobieni są a jakże i to grubo zrobieni: Cypr Vel Nikozja Ltd - wiesz o co chodzi :))

Dnia 2021-04-22 o godz. 12:07 ~Madian napisał(a):

> >
    > > Mam swój ogromny pakiet i czekam z nim do końca 2022.
    > >

> > Efekt końcowy - nic innego mnie tutaj nie interesuje!

i jeszcze jedno Inżynierku21.

Z tego co widzę on ma zamiar to trzymać do końca 2022. Jeżeli dokupował np w ostatnich dołkach poniżej 40gr, to skąd możesz wiedzieć ile tego ma? szczególnie po ostatnim raporcie za 1kw? hehehe
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~InżynierMaliniak [51.195.37.*]
    panie sandokanie23, czy jaki tam masz ten rocznik urodzenia....pisanie z tobą staje się już nudne ( co być może cię ucieszy ) Ale jeszcze kilka zdań: kiepsko wpatrujesz się w tego Zaorskiego, kiepsko i zakładam, że zarobisz tylko, gdy zmałpujesz jego ruch :)
    Licytujesz tu stale jakimś trafieniem analitycznym, które zaszło w warunkach oczywistych i stawiasz to na piedestale zwycięstwa i własnej fachowości. Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))

Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))

No dobra, wystarczy tego kopania leżącego ( chociaż tu bardziej powinno się pisać o wiszącym ).
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Madian [185.230.168.*]
    Ani jednej akcji Wam nie oddam!
    I uwierz chciałbyś być na moim miejscu - koniec kropka!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.186.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2022-05-29 o godz. 10:47 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > panie sandokanie23, czy jaki tam masz ten rocznik urodzenia....pisanie z tobą staje się już nudne ( co być może cię ucieszy ) Ale jeszcze kilka zdań: kiepsko wpatrujesz się w tego Zaorskiego, kiepsko i zakładam, że zarobisz tylko, gdy zmałpujesz jego ruch :)
    > Licytujesz tu stale jakimś trafieniem analitycznym, które zaszło w warunkach oczywistych i stawiasz to na piedestale zwycięstwa i własnej fachowości. Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
    >
    > Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))
    >
    > No dobra, wystarczy tego kopania leżącego ( chociaż tu bardziej powinno się pisać o wiszącym ).

maliniak, nieładnie, znów naskarżyłeś do moderatora.

trochę zmienione, teraz grzeczniej? :)

Panie maliniak ( z tego co można wywnioskować inżynier to raczej nie jest dla ciebie tytuł osiągalny i osiągnięty i chyba pozostał w strefie marzeń, skoro go nadal używasz ), nadal brniesz w swoich paranoidalnych tezach. Jeżeli nie chcesz – nie pisz – to jest forum. Ja zauważyłeś, ja na pewnym etapie – gdy uznałem, że nie ma sensu odnosić się do twoich marnych tekstów – nie pisałem z tobą ( ale to że tęskniłeś, a nawet raz uznałeś moją obecność na Allegro jako argument – uznaję za ocenę autorytetu…Tyle ze musiałem się w końcu odezwać, żeby ludzie czasem nie pomyśleli, że ładuję się z tobą za 28 – i że owszem, jestem, ale na pozycji krótkiej hiihihi. Musiało boleć – ale cóż – życie ). Allegro sprzedane za 22, kupione za…22
    Dnia 2022-05-29 o godz. 15:01 sandman76 napisał(a):
    > Dnia 2022-05-29 o godz. 10:47 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > > panie sandokanie23, czy jaki tam masz ten rocznik urodzenia....pisanie z tobą staje się już nudne ( co być może cię ucieszy ) Ale jeszcze kilka zdań: kiepsko wpatrujesz się w tego Zaorskiego, kiepsko i zakładam, że zarobisz tylko, gdy zmałpujesz jego ruch :)
    > > Licytujesz tu stale jakimś trafieniem analitycznym, które zaszło w warunkach oczywistych i stawiasz to na piedestale zwycięstwa i własnej fachowości. Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
    > >
    > > Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))
    > >
    > > No dobra, wystarczy tego kopania leżącego ( chociaż tu bardziej powinno się pisać o wiszącym ).
    >
    > maliniak, nieładnie, znów naskarżyłeś do moderatora.
    >
    > trochę zmienione, teraz grzeczniej? :)
    >
    Panie maliniak ( z tego co można wywnioskować inżynier to raczej nie jest dla ciebie tytuł osiągalny i osiągnięty i chyba pozostał w strefie marzeń, skoro go nadal używasz ), nadal brniesz w swoich paranoidalnych tezach. Jeżeli nie chcesz – nie pisz – to jest forum. Ja zauważyłeś, ja na pewnym etapie – gdy uznałem, że nie ma sensu odnosić się do twoich marnych tekstów – nie pisałem z tobą ( ale to że tęskniłeś, a nawet raz uznałeś moją obecność na Allegro jako argument – uznaję za ocenę autorytetu…Tyle ze musiałem się w końcu odezwać, żeby ludzie czasem nie pomyśleli, że ładuję się z tobą za 28 – i że owszem, jestem, ale na pozycji krótkiej hiihihi. Musiało boleć – ale cóż – życie ). Allegro sprzedane za 22, kupione za…22
    Licytujesz tu stale jakimś trafieniem analitycznym, które zaszło w warunkach oczywistych i stawiasz to na piedestale zwycięstwa i własnej fachowości. Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
    Widzisz, różnica między nami jest taka, że ja nie odnoszę się do wszystkich twoich bzdur ( nie ma sensu – inni po tobie jadą, to wystarczy), tylko odniosłem się wyraźnie do twoich predykcji, które- tak jak ja – umieściłeś w konkretnym czasie i określiłeś poziom stawiając je na konkretny czas, który miał nastąpić. Tyle że – jak doskonale wiesz, ale próbujesz to nieumiejętnie zanegować – okazały się bzdurą. A swoją porażkę próbujesz potem tłumaczyć przesunięciem w czasie.
    Ja swoje predykcje umieściłem identycznie – w przeddzień faktu, który spodziewałem się ze nastąpi. I moje się sprawdziły. W 100%. I to jest fakt.
    Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
    Kolejna rzeź intelektualna. Wskaźnik RSI określiłem i odczytałem ( ten wskaźnik należy jeszcze odczytywać w odniesieniu do dwóch innych wskaźników względem siebie ), podałem dokładnie od jakiego poziomu zacznie się schładzać. I tyle. I jeżeli ty twierdzisz, że to było oczywiste – to chyba lepiej, bo w stosunku do ciebie jestem po prostu wiarygodny. Jak widzisz to, co ja piszę jest w moim interesie i to, ze ty potem mnie wzywasz w różnych wątkach, żebym go dalej określił,nie stanie się dlatego, że ty tak chcesz. To ja o tym decyduję. Dałem w eter to, co ja akurat w danym momencie uważałem za stosowne ( a czy ktoś ją bierze pod uwagę szczerze mam gdzieś ) i gdybym uważał że nie chcę tego zrobić – nie zrobiłbym. Poza tym jedna rzecz – dałeś dobitnie do zrozumienia, że AT nie rozumiesz i z niego nie korzystasz, że AT nie działa itd. Więc czemu miało by służyć odpowiadanie ignorantowi jak ty? Chyba tylko karnieniu trolla…a ja wolę karmić kaczki kaczuszko21
    Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))

Widzisz maliniaku21, gdybym wisiał, jak ty tam piszesz, to przy tym poziomie 60gr raczej nie pisałbym o tym, co się moim zdaniem stanie na drugi dzień ( ponad 20% w górę w przypadku RSI, który określiłem), bo raczej bym pisał, że będzie rosło, żeby „zejść z haka” i naganiał jak ty, pisząc post za postem w wiadomym kierunku, skoro wiszę tu już tak długo, bo przecież czasu na uśrednianie było aż nadto.
    Ale widzisz, daję ci post pokazujący, ze jestem tu znacznie dłużej niż „naście” miesięcy, że od moich postów kurs urósł o 100% ale ty jesteś jednym z tych trolli, który odrzucając fakty buduje sobie własną rzeczywistość, którą rynek wyjaśnia. Bierzesz pod uwagę tylko to co ci pasuje a nie fakty.
    Owszem, ja mam akcje Hubtecha ( Boruty już wszystko sprzedałem ), i co więcej – cały czas wykonuję ruchy na walorze w momentach, gdy uważam to za stosowne. I nigdy się z tym nie kryłem, ale też nie muszę pisać o każdym ruchu tutaj, bo po co? Akcji chcę mieć więcej – im taniej tym lepiej, ale zadowalam się tym co jest
    No dobra, wystarczy tego kopania leżącego ( chociaż tu bardziej powinno się pisać o wiszącym ).
    I tu jest sedno. Nie uprawiaj samogw.ałtu. Wystarczy samospam, który stosujesz. Podsumowując: ja odnoszę się nie do twoich wszystkich wypowiedzi ( to są jakieś bzdury i nie mogłbym robić nic innego tylko odnosić się do kolejnych głupot ), tylko do tego, co zweryfikował rynek. Twoje walki z mario, pomiałkiwania klakiera itd nie są godne komentarzy, więc daruj sobie.
    Masz rację, nie ma co kopać leżącego
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Kamikadze [80.49.159.*]
    Ta spółka to zwykle truchło .........
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Gosc [31.0.75.*]
    Sandman, ten dzban nie ma akcji hub. Sprzedał po 0,37 kupując wcześniej na górce. Teraz to zwykła próba dziecinnej zemsty i obrzydzenia innym spolki. Gosc jest chory i powinien jak najszybciej podjąć leczenie. Szkoda czasu na dyskusje z nim
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2022-05-30 o godz. 09:37 ~Gosc napisał(a):
    > Sandman, ten dzban nie ma akcji hub. Sprzedał po 0,37 kupując wcześniej na górce. Teraz to zwykła próba dziecinnej zemsty i obrzydzenia innym spolki. Gosc jest chory i powinien jak najszybciej podjąć leczenie. Szkoda czasu na dyskusje z nim

spokojnie - ja już z nim skończyłem :)

• Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~InżynierMaliniak [82.118.21.*]
    Madianki i sandokanki23, zakładam, że trwacie wytrwale na waszej przełomowej inwestycji.....?

Autor: ~Madian [188.121.15.*] 2021-02-23 22:35
    Opublikowano przy kursie:  0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -56,47%

Autor: sandman76 [62.122.113.*] 2021-02-23 22:48
    Opublikowano przy kursie:  0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -56,47%

Ciekawe, co porabia prezes :))

• Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~Różnica [54.74.74.*]
    Tym się różni inwestor od spekulanta, że tego pierwszego interesuje to, co dzieje się w spółce, a drugi patrzy tylko na kurs.
    Czy od czasu założenia wątku spółka fundamentalnie poszła do przodu czy nie?
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~InżynierMaliniak [82.118.21.*]
    Dnia 2022-06-19 o godz. 10:23 ~Różnica napisał(a):
    > Tym się różni inwestor od spekulanta, że tego pierwszego interesuje to, co dzieje się w spółce, a drugi patrzy tylko na kurs.
    > Czy od czasu założenia wątku spółka fundamentalnie poszła do przodu czy nie?

jest jeszcze różnica pomiędzy spekulantem a miłością romantyczną :)) taką naiwną, do Hubrowej ściemy i fundamentalnego emitowania milionów akcji po nominale dla cyprowego kantu

jest jeszcze różnica pomiędzy spekulantem a syndromem sztokholmskim, tu raczej w powiązaniu z prezesem od informacyjnej kantściemy

w którym kanale siedzisz? bo sandokan23 już się wypowiedział w tej sprawie.

• Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~pytanie [34.245.222.*]
    Z ciekawości pytam: maliniak, byłeś kiedykolwiek na walnym zgromadzeniu jakiejkolwiek spółki?
    To samo pytanie można zadać pozostałym osobom z bankiera.
    Dnia 2022-06-19 o godz. 18:55 ~pytanie napisał(a):
    > Z ciekawości pytam: maliniak, byłeś kiedykolwiek na walnym zgromadzeniu jakiejkolwiek spółki?
    > To samo pytanie można zadać pozostałym osobom z bankiera.

Wrzuciłeś pytanko i znikniesz, czy faktycznie liczysz na odpowiedź?

Tak czy inaczej odpowiem ci o jednym: byłem. Miejsce walnego: kancelaria notarialna w "samiuśkim" centrum wa-wy.
    Prezes jeden z głównych akcjonariuszy i następny główny akcjonariusz ( zarejestrowany na Cyprze ) zaskoczeni obecnością kogoś z zewnątrz :) Tylko ja byłem schludnie ubrany. Główny z Cypru w czarnym T-shircie, prezes mało lepiej - coś w otoczeniu flanelki w kratkę. Kawa oczywiście była, były też moje pytania. Gdy zobaczyłem od środka "reprezentację i układ" jednej z najstarszych spółek kantconnect, po walnym na pierwszej sesji wyje...bałem cały kwit. Od wielu lat są bezczynni, można powiedzieć dogorywają - zerkam czasem w sprawozdania oraz ESPI - kasa oczywiście pusta :))
  • Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA! Autor: ~pytanie [34.242.28.*]
    Dnia 2022-06-19 o godz. 19:58 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2022-06-19 o godz. 18:55 ~pytanie napisał(a):
    > > Z ciekawości pytam: maliniak, byłeś kiedykolwiek na walnym zgromadzeniu jakiejkolwiek spółki?
    > > To samo pytanie można zadać pozostałym osobom z bankiera.
    >
    > Wrzuciłeś pytanko i znikniesz, czy faktycznie liczysz na odpowiedź?

Jak widzisz nie zniknąłem. Nie podałeś nazwy spółki, a cypr jest zamieszany wszędzie. Nie przypominam sobie również, bym trafił na informację, że Hub.Tech czy wcześniej Boruta robiła walne zgromadzenie w Warszawie, a nie w Bydgoszczy, więc mówiłeś raczej o innej firmie. Jednak ja również bywam na walnych i to nie tylko wówczas, gdy wszystko się pali i wali. Choć na takim walnym również byłem, gdzie prezes ze wspólnikiem zrobił wszystkich w bambuko i się zwinął. Wcześniej było espi, że wspólnik jedzie do emiratów sprzedawać super technologię, a na facebooku sadzili drzewa odpowiadające "dokonanej" sprzedaży. Wówczas na takim walnym był tłok i przy okazji iezły wałek zrobiony w świetle prawa.

Tu w moim odczuciu nie mamy do czynienia z taką sytuacją, choć też zawsze się zastanawiam co bym zrobił, gdyby na Zwyczajne Walne Zgromadzenie, jakich teraz jest wiele, reprezentanci spółki przyszliby w koszulkach, a ja jak zwykle w garniaku. Brak szacunku do zarejestrowanych akcjonariuszy - nawet, jeżeli koszulki w firmie są zgodne z jej polityką.

Płynąc do brzegu spółka schodzi z NC. Na rynku głównym trudniej o wałki. Wiem, że Twoja propaganda polegała w pewnym momencie na tym, żeby wmówić wszystkim, że tak nie będzie. Co zrobić, każdy orze jak umie.

[x]
HUBTECH 2,89% 0,25 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.