panie sandokanie23, czy jaki tam masz ten rocznik urodzenia....pisanie z tobą staje się już nudne ( co być może cię ucieszy ) Ale jeszcze kilka zdań: kiepsko wpatrujesz się w tego Zaorskiego, kiepsko i zakładam, że zarobisz tylko, gdy zmałpujesz jego ruch :)
Licytujesz tu stale jakimś trafieniem analitycznym, które zaszło w warunkach oczywistych i stawiasz to na piedestale zwycięstwa i własnej fachowości. Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))
No dobra, wystarczy tego kopania leżącego ( chociaż tu bardziej powinno się pisać o wiszącym ).