Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,42 zł , zmiana od tamtej pory: -43,87%

Re: HubTech SA - nastąpił przełom!!! UWAGA!

Dnia 2022-06-19 o godz. 19:58 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Dnia 2022-06-19 o godz. 18:55 ~pytanie napisał(a):
> > Z ciekawości pytam: maliniak, byłeś kiedykolwiek na walnym zgromadzeniu jakiejkolwiek spółki?
> > To samo pytanie można zadać pozostałym osobom z bankiera.
>
> Wrzuciłeś pytanko i znikniesz, czy faktycznie liczysz na odpowiedź?

Jak widzisz nie zniknąłem. Nie podałeś nazwy spółki, a cypr jest zamieszany wszędzie. Nie przypominam sobie również, bym trafił na informację, że Hub.Tech czy wcześniej Boruta robiła walne zgromadzenie w Warszawie, a nie w Bydgoszczy, więc mówiłeś raczej o innej firmie. Jednak ja również bywam na walnych i to nie tylko wówczas, gdy wszystko się pali i wali. Choć na takim walnym również byłem, gdzie prezes ze wspólnikiem zrobił wszystkich w bambuko i się zwinął. Wcześniej było espi, że wspólnik jedzie do emiratów sprzedawać super technologię, a na facebooku sadzili drzewa odpowiadające "dokonanej" sprzedaży. Wówczas na takim walnym był tłok i przy okazji iezły wałek zrobiony w świetle prawa.

Tu w moim odczuciu nie mamy do czynienia z taką sytuacją, choć też zawsze się zastanawiam co bym zrobił, gdyby na Zwyczajne Walne Zgromadzenie, jakich teraz jest wiele, reprezentanci spółki przyszliby w koszulkach, a ja jak zwykle w garniaku. Brak szacunku do zarejestrowanych akcjonariuszy - nawet, jeżeli koszulki w firmie są zgodne z jej polityką.

Płynąc do brzegu spółka schodzi z NC. Na rynku głównym trudniej o wałki. Wiem, że Twoja propaganda polegała w pewnym momencie na tym, żeby wmówić wszystkim, że tak nie będzie. Co zrobić, każdy orze jak umie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH 0,00% 0,24 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.