Dnia 2022-05-28 o godz. 22:55 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> Autor: sandman76 [62.122.113.*] 2021-02-23 22:48
> Opublikowano przy kursie: 0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -53,23%
widzisz amatorku21, jeżeli już bawisz się w archeologa, nie cytujesz postów choćby np sprzed tego wybicia na 1,24 w styczniu 2021...pierwszy lepszy wątek:
sandman76 [178.235.176.*] 2020-12-10 21:37
Opublikowano przy kursie: 0,67 zł , zmiana od tamtej pory: -31,61%
dla chcących - w miesiąc 100% w górę :) nawet jak ktoś wisiał na hakach po poprzednim wybiciu - miał okazję sprzedać, jeżeli obawiał się trzymać
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-boruta-szybki-rozwoj,42576093.html
tyle że może to wg ciebie jest jakiś wyznacznik, ale nie dla mnie
Napiszę ci, bo widzę że choroba nie daje spokoju, choć gdybyś czytał mnie uważnie, pisałem już o tym kilka razy. na Borucie jestem już dość długo. Jestem na Borucie/ Hubtech prawie 3 lata - dłużej niż większośc z tutaj piszących.
ciebie wtedy nie było, czyli jesteś dzieckiem ostatnich miesięcy wisielcu. Ale bądź dobrej myśli - zejdziesz z haka
Za to jest kupa twoich postów, z całkiem niedawna - posty, gdy kupowałeś od Mario ( i nie tylko ) za 60gr pisząc swoje bzdety raz w jedną, raz w druga stronę - jak wiemy - wszystkie nietrafione. Tu nawet nie trzeba bawić się w archeologa, bo dajesz tutaj tyle contentu, że jest w czym wybierać. Tylko po co? Nie wychodzą ci twoje predykcje na przyszłośc, ośmieszasz się kolejnymi wpisami, to bawisz się w archeologa i sprawdzasz kursy względem dzisiejszego?
Żałosne, ale to tylko świadczy o twojej maniakalnej desperacji zaistnienia, ale póki co to im więcej piszesz tym bardziej się orasz. Stany paranoidalne się leczy trollu atencjuszu utracjuszu :)