Prawda jest taka, że wskutek nieumiejętności dokonania poprawnej analizy i oceny spółki - wymownym przykładem jest madian ( u mnie mimo wszystko ma + za szczere przyznanie się do posunięć na Hubrabcu, za to daję ci madianku brawo !!! ) : wisicie całą grupą na Borucie od nastu miesięcy w życzeniowym "kółku różańcowym od świętej złotówki" co jest najdobitniejszym podsumowaniem praktyki rynkowej :))
Widzisz maliniaku21, gdybym wisiał, jak ty tam piszesz, to przy tym poziomie 60gr raczej nie pisałbym o tym, co się moim zdaniem stanie na drugi dzień ( ponad 20% w górę w przypadku RSI, który określiłem), bo raczej bym pisał, że będzie rosło, żeby „zejść z haka” i naganiał jak ty, pisząc post za postem w wiadomym kierunku, skoro wiszę tu już tak długo, bo przecież czasu na uśrednianie było aż nadto.
Ale widzisz, daję ci post pokazujący, ze jestem tu znacznie dłużej niż „naście” miesięcy, że od moich postów kurs urósł o 100% ale ty jesteś jednym z tych trolli, który odrzucając fakty buduje sobie własną rzeczywistość, którą rynek wyjaśnia. Bierzesz pod uwagę tylko to co ci pasuje a nie fakty.
Owszem, ja mam akcje Hubtecha ( Boruty już wszystko sprzedałem ), i co więcej – cały czas wykonuję ruchy na walorze w momentach, gdy uważam to za stosowne. I nigdy się z tym nie kryłem, ale też nie muszę pisać o każdym ruchu tutaj, bo po co? Akcji chcę mieć więcej – im taniej tym lepiej, ale zadowalam się tym co jest