Mam na myśli schładzający się wskaźnik, oczywiście. Ale wyraźnie zamilkłeś od tamtego czasu - wypytywany przeze mnie kilkakrotnie - w niemocy ustalenia, co wskaźnik generuje dalej :))) Taki to z ciebie strzelec :)))
Kolejna rzeź intelektualna. Wskaźnik RSI określiłem i odczytałem ( ten wskaźnik należy jeszcze odczytywać w odniesieniu do dwóch innych wskaźników względem siebie ), podałem dokładnie od jakiego poziomu zacznie się schładzać. I tyle. I jeżeli ty twierdzisz, że to było oczywiste – to chyba lepiej, bo w stosunku do ciebie jestem po prostu wiarygodny. Jak widzisz to, co ja piszę jest w moim interesie i to, ze ty potem mnie wzywasz w różnych wątkach, żebym go dalej określił,nie stanie się dlatego, że ty tak chcesz. To ja o tym decyduję. Dałem w eter to, co ja akurat w danym momencie uważałem za stosowne ( a czy ktoś ją bierze pod uwagę szczerze mam gdzieś ) i gdybym uważał że nie chcę tego zrobić – nie zrobiłbym. Poza tym jedna rzecz – dałeś dobitnie do zrozumienia, że AT nie rozumiesz i z niego nie korzystasz, że AT nie działa itd. Więc czemu miało by służyć odpowiadanie ignorantowi jak ty? Chyba tylko karnieniu trolla…a ja wolę karmić kaczki kaczuszko21