• TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.10.208.*]
    CIERPLIWOŚĆ NA DAMF INWESTYCJE POPŁACA. ODLESZCZANIE PAPIERU ZAŁATWIONE. ZOSTALI TYLKO WYTRWALI, A TO ZNAK, ZE BĘDZIE MOŻNA NA DNIACH URUCHOMIĆ WINDĘ W KOSMOS. :-)
    PATROWICZ MA NAS W SWEJ OPIECE. KURS SZTUCZNIE ZDOŁOWANY POD WYSTRZAŁ. NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY. KTOŚ TO ZWALIŁ NA POZIOMY 7-9 GROSZY, BY ZAPAKOWAĆ SIĘ ZA BEZCEN, A WYWALIĆ NP. NA ZŁOTÓWCE. INNEJ LOGIKI NIE WIDZĘ. POZDRAWIAM SPOSTRZEGAWCZYCH, CO KORZYSTAJĄ Z OKAZJI NA NIEPRZECIĘTNY ZAROBEK. :-)
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~olo [178.235.43.*]
    malo jeszcze o gieldzie wiesz....
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Przewidujący [78.10.208.*]
    Za to Ty wiesz więcej i jakoś tylko coś ciągle tracisz. :-(
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~MAŁYBOSS [77.65.95.*]
    Przewidujący , pierdoły wypisujesz od dłuższego czasu
    zwiewaj jak chcesz coś ocalić
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~BV [188.117.179.*]
    SUPER
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Jacek [31.182.243.*]
    Zgadzam się
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~pyton [212.55.34.*]
    Moim zdaniem jednak po malutku po malutku wyprzedają się po 8gr.
    Mają dużo czasu i ogromną ilość akcji za darmo.
    Sprzedadzą srednio po 6 gr to mają. 600% zysku mało?
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Sk [95.49.43.*]
    Gdyby mieli za darmo i sprzedali po 6 to zysk wyniósłby nie 600% tylko nieskończność%
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~AR [89.70.0.*]
    Jeżeli 100% = 1 to 600%=6.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Przewidujący [62.87.206.*]
    Pewnie dziś może jeszcze nie zaliczymy tu huura euforii i windy na 20 groszy, ale wszystko przed Nami. 
    Wykres pięknie przybrał wygląd akcji przed zwyżką i nic tego nie neguje.
    Wszystkie wskaźniki z Analizy technicznej na zielono z wyraźnym "SYGNAŁEM KUPNA", dno wielokrotnie sprawdzone, kurs skandalicznie zaniżony sztucznie pod wybicie. 

Walor idealny pod podciągnięcie go np. na złotówkę. Aż strach nie wpakować się w damfa teraz przed startem w kosmos.

Dodatkowo ciągle podnoszone są Polsce Ratingi Zaufania i Stanu Gospodarki, co wyzwala coraz mocniejszy dopływ kapitału na giełdę. Skorzysta na tym zapewne i Nasz Damf Inwestycje S.A.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Obserwator [37.47.35.*]
    Jeżeli większość leszczy uwierzy w twój scenariusz to będzie dokładnie odwrotnie (a większość leszczy szuka informacji o spółkach na forach internetowych a nie kieruje się własnym osądem w tym przede wszystkim na tym forum bo jest najbardziej popularne i odwiedzane przez spółdzielnię, a nawet wręcz moderowane zatem kiszenie papieru najprawdopodobniej jeszcze bardzo długoooooo..........)
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWI. Autor: ~Idiota [37.7.198.*]
    On bedzie startował w jedno strone ..... haaaaa... haaaaa... matole ?
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POT Autor: ~OLEX [5.172.232.*]
    Nie dno ubite,tylko ta spolka jest DNO
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POT Autor: ~Matoł [37.7.198.*]
    Dnia 2017-05-15 o godz. 14:01 ~OLEX napisał(a):
    > Nie dno ubite,tylko ta spolka jest DNO

heeeee... heeeee... jak parówa ?????
  • AK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~dc [185.45.12.*]
    tak to jesst
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.69.*]
    Tak to widzę:

Najlepszą kombinacją biznesową jest teraz zapakowanie się w akcje Damfa swą jak największą gotówką na krótko przed potężnym odpałem w kosmos. Może zacznie się tutaj wreszcie dłuuuuuuuugo wyczekiwany i spodziewany rajd równo od dnia 01. Czerwca 2017 roku???! :-)

Ja osobiscie jestem dobrej myśli, bo niby kiedy, jak nie teraz kurs podciągnie Pan Patrowicz?? Wykres ułożył się pod to wprost idealnie!!!!!!!! :-)

Nikogo nie namawiam do wejścia w tę spółkę, ale sadzę, że cena akcji jest baaaaaaardzo mocno niedoszacowana, niedowartościowana. Wytworzył się tu potężny potencjał pod wystrzał.

01. 06. 2017 roku może okazać sie tu datą przełomową, bo Pan Patrowicz często ma w zwyczaju takie początki od np. równego miesiąca, przełomu miesięcy zaczyna rajd, albo 30-31-ego, albo 1-szego następnego miesiąca.
    Wiem to z długoletnich obserwacji jego zachowań na giełdzie i na jego spółkach.

Sprawę pozostawiam do przemyślenia. :-)

P.S.: Nawet gdy papier nie wystartuje idealnie w tym czasie (okolice 01. Czerwca 2017r.) to i tak zebrany tu przez tyle miesięcy potężny potencjał będzie musiał prędzej, czy później dać wyraźnie o sobie znać. Nie ma tu tego złego, co by na dobre nie wyszło. :-)

Pozdrawiam!

Wasz Przewidujący
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    DAMIANEK to dzieciak Parówki
    jak go tata nie podeprze to dno bez końca tu widzę

aaaa
    że myślisz sobie że na DZIEŃ DZIECKA wyciągnie go z bagna
    za głęboko tu siedzi

prędzej drukarnia was czeka
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~Przewidujący [78.8.167.*]
    Coś czuję, ze się przeliczysz z tym czarnowidztwem i drukarnią, bokurs zostanie podciagnięty ładnie w górę, po to robione były lokaty i kumulowany kapitał. Ja tu bagna nie widzę, bo kurs udeptał ładnie mocne dno na 7 groszach i tego się trzyma solidnie. Za to wszystkie wskaźniki z Analizy Technicznej zaczynają wręcz krzyczeć do Nas: "MOCNE KUPUJ". Aż się prosi wydać tutaj rekomendację: "KUPUJ" dla spółki Damf Inwestycje S.A.
    Pewnie nie masz gotówki pod zakup tych tanich jeszcze akcji, dlatego tak sceptycznie piszesz o możliwości odbicia na Damfie. Ja też wkurzałbym się, gdybym przez brak gotówki nie mógł wejsć w spółkę, która aż prosi się o zakup.

Ale niestety nie pomogę, bom nie Kasa Pożyczkowo-Zapomogowa. 

Pozdrawiam!
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.62.*]
    Nie tylko "tak jest", jak to opisał mój poprzednik, ale "tak będzie", gdy od przyszłego tygodnia "Papier przed startem" stanie się "Papierem w trakcie startu" i z nim polecimy sobie na złotówki. 

Ostatnie pożądne odbicie na Damfie miało miejsce w poniedziałek 29. Sierpnia 2016 roku. 
    Wtedy gdy odbiło z 11 groszy na 40 groszy było również podobnie tak jak obecnie.

Wtedy (tak jak przedwczoraj) w ówczesny piątek 26 Sierpnia 2016 roku (teraz w piątek 16 Czerwca 2017 roku zamknęło się jeszcze na 7 groszach) zamknęło się jeszcze na ówczesnych starych 11 groszach.

Za to już w poniedziałek 29 Sierpnia 2016 (teraz to będzie poniedziałek 19 Czerwca 2017) wystrzeliło wprost pionowo na szczyt, który nastąpił na 40-tu groszach. 
    Teraz takim szczytem bedą piękne złotówki, a nie śmieszne 40 groszy. :-) 

Zauważcie, że wtedy równo (jak teraz) też po weekendzie zaczęło mooooooooooooooooooooocno rosnąć. To ciekawe, że też wtedy między ostanim niski zamknieciem, a pierwszym wystrzałem był takim sam weekend wówczas 26-29, jak i obecnie 16-19. To nie przypadek, to dobry znak, to zwiastun, zapowiedź powtórki scenariusza, tyle że teraz na sporo większą skalę. a było kupować w ostatni weekend. Słyszało się wtedy teksty: "A jeszcze się zastanowię...", "A nie teraz, bo coś tu nie rośnie", itp. a okazje nie czekają!

Teraz specjalnie niżej zeszło (bo nie zatrzymało się tak jak wtedy na 11 groszach!), by z tych niższych poziomów 7-8 groszy wystrzelić duuuużo wyżej niż wówczas. Teraz będzie zdecydowanie szerszy zakres ruchu, niż w tamtym czasie prawie rok temu.

Teraz widać tu duuuuuuuuże podobieństwa i analogie - A W PRZYSZŁYM TYGODNIU ZOBACZYMY TU DUUUUUUUŻE ZYSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Tak się robi interesy. Należy dostrzegać takie rzeczy, takie analogie, takie nieprzypadkowe podobieństwa na giełdzie i z nich zawczasu korzystać. 

To są tzw. "ZACHOWANIA PANA PATROWICZA" -on zawsze uderza popytem z sposób analogiczny, zaplanowany, przemyślany, charakterystyczny, nie chaotyczny, bezmyślny. 
    Kto umie się dostosować, ten umie zarabiać..
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.164.*]
    Jeszcze parę za dni parę, dnia i godziny nikt nie poda dokładnej, ale coś się pozytywnego tu szykuje.

Kurs sztucznie zaniżony, aż się dusi na dnie i chce odreagować dawne spadki.

To co się kisi w dole, będzie musiało znaleźć swe ujście na górze.

Nie ma innej rady. :-)
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~DużyBoss [37.47.38.*]
    Przewodniczący, dopóki większość która kupowała te akcyjki od paru mies, od czasu tego fałszywego wybicia na 13 gr nie odda ich z powrotem Damianowi który czyta to forum (bo jest inteligentnym graczem młodego pokoleniania) nie ma szans na ruch do góry ! Dociera to w końcu do ciebie ! ? :-)

Ale ok ulica uwierzyła w twój scenariusz i jest i będzie odwrotnie. Zobaczymy tu niedługo 2-3 gr jak na Hetan. Wystarczy poczekać cierpliwie z gotówką. Dlatego fajnie że dalej forsujesz swój scenariusz :-)

• Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    nie odda ich z powrotem Damianowi który czyta to forum (bo jest inteligentnym graczem młodego pokoleniania

hehehehehe
    jajcarze z was , ubaw po pachy

do posikaniania

widzisz Damianek nie chcą oddać zabaweczek
    bzidale niu niu

p.s
    wszystkiego najlepszego z okazji twojego swięta
    ,,BO WSZYSTKIE NASZE DZIECI SĄ ''

https://www.youtube.com/watch?v=d_vuxQ-9iVQ
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~Przewidujący [78.8.57.*]
    Każda historia jest inna. Tam Patrowicz szedł na kombinację w dół. Tu wyraźnie chce w pewnym momencie podbić kurs, by potem drogo wywalić swe skumulowane przez miesiące akcje w rynek. Tu mu się nie opłaci robić operacji "hetanowskiej". Obserwuję papier od długiego czasu, wnikliwie studiuję Analizę Techniczną, uczę się zachowań Mariusz Patrowicza i inaczej wyjść nie chce mi jak ostateczne mocne wybicie w górę. Inaczej mi się nie układa tu na Damfie, jak wystrzał w kosmos.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~pyton [212.55.34.*]
    Zobaczymy kto miał rację
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~nina [178.235.42.*]
    jutro walne
  • NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    WZROSTY
    prawda jest taka ze to drugi HETAN
    i kolejne udupienie spółki
    PEWNIE JEDNAK JUŻ TEGO NIE RUSZĘ
    ŚMIERDZI MI TU ZA BARDZO
  • Re: NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: pajda757 [37.47.11.*]
    Dnia 2017-06-04 o godz. 18:38 ~MAŁYBOSS napisał(a):
    > WZROSTY
    > prawda jest taka ze to drugi HETAN
    > i kolejne udupienie spółki
    > PEWNIE JEDNAK JUŻ TEGO NIE RUSZĘ
    > ŚMIERDZI MI TU ZA BARDZO

To po co się tu udzielasz?
  • Re: NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    bo mogę
  • Re: NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: ~Buba [93.124.248.*]
    Pewnie ze mozesz Dalej robic z Siebie idiote ty trolu z poznania
    Raz tak raz srak taki z ciebie znawca
  • Re: NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    buba ty jesteś idiota
    ja wyszedłem przy podbitce , a ty dalej siedzisz
    nie jestem z Poznania
    jesteś mało poinformowany , jak ze wszystkim , zresztą
    wierz parówie
    bo on takich jak ty kocha
  • Re: NIE DA SIĘ CZYTAĆ TYCH NAGANIACZY NA Autor: ~math [86.83.151.*]
    Pozwólcie ze odpowiem na to pytanie. Jestem przelotem, dawno na to forum nie zaglądałem. Mały boss jest najlepszym królem ulicy po 89 roku!!! i koniec kropka, dlatego tu się dalej udziela
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    Dnia 2017-06-04 o godz. 12:39 ~nina napisał(a):
    > jutro walne

A KOGO WALNE - chyba nie parówe bo parówa to parówa ??? jest wielki obrobi wszystko >>>>... zostanie popiół i spalona ziemia !!!
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    a po walnym dostaniecie takiego newsa że przykucniecie
    oni zawsze mają pomysły które was wycyckają

skoro widać że wieją z tej spółki
    to niebawem cena hetana
    i dodruk sto milionów akcji dla chętnych po 1 gr
    zapisywać się
    WIAĆ JAK NAJSZYBCIEJ , TO JEST MOJE ZDANIE
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.67.*]
    Ciągle czekamy, ale się doczekamy! Tak ludzie czekali na MB Partner i się doczekali np. z 5 groszy poleciało na 11 groszy i dalej się pnie coraz wyżej. Tak samo będzie i na Damfie. Trzeba jedynie być cierpliwym!!!!!!!!!!!! :-)

Cierpliwość i spokój procentują. Dla niecierpliwych pozostaje lokata bankowa, lub skarpeta w domu.
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.66.*]
    To już na dniach jak rakieta wystartuje. Damf dno ma zaliczone, potwierdzone, ubite tylko jeszcze rajdu nie ma odfajkowanego, zrealizowanego. 
    I na to tutaj czekamy.
    Ja jestem cierpliwy, spokojny i czekam. 

Prędzej, czy później kurs się rozchula. To tylko kwestia czasu. Akcje po 7 groszy stopniowo się kończą, tak tanio się już nie kupi, bo rynek ucieka z dna pod wzrosty.

Te papiery w cenie 7 groszy to forma szczątkowa, która szybko się rozejdzie, jak świeże bułeczki. Kto by nie wykupił całego nakładu takich akcji, które lada dzień powinny wystartować w kosmos. :-)
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZ Autor: ~Dawid [94.254.236.*]
    Ciekawe ile Ci płaca. Naganiasz na ostatnie tchnienia trupa przed wyrzuceniem ostatniej emisji za grosze...
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~Przewidujący [78.8.62.*]
    Teraz psioczą tylko ci, co nie kupili w mijającym tygodniu po 7-8 groszy i zdają sobie sprawe, że już tak tanio nie kupią, bo od poniedziałku 19. Czerwca 2017 roku winda w górę. zleceń kupna będzie tyle, że zwykły mały inwestor nie będzie miał szansy cokolwiek uszczknąć z Arkusza Sprzedazy, bo ten arkusz zrobi sie widmo. 

Teraz ludziom pozostanie tylko obserwowanie wzrostów na Damfie i uczenie się, ze trzeba kupować na dołkach, póki cena nie zaczeła rosnąć, bo jak zacznie rosnąć, to impet tych wzrostów będzie zbyt dynamiczny i porywczy, by złapać coś po niskiej cenie. 

To może wywoływać wściekłosć i frustrację, ale nikt nie kazal nikomu czekac z zakupami na Damfie. 

Ja dawno już rekomendowałem ten papier w dobrej wierze, tak by zawczasu KAŻDY MÓGŁ SPOKOJNIE zaopatrzyć się w to dobro, które w przyszłym tygodniu tu zaprocentuje w kosmos. :-)

Spóźnialscy zawsze tylko tracą. Przyszły tydzień to zmiana trendu bocznego na trend wzrostowy, odbicie większe niż to ostatnie, gdy cena wzrosła tylko do 16 groszy!!

Wszyscy przecież wiedzą pod co tu sie gra. Wiedzą, że ci co siedzą w tym papierze, to nie frajery, durnie, itp., tylko ci co dostrzegli tu okazję do zarobku.

PAMIĘTAJCIE WSZYSCY, ŻE JAK NIE WIADOMO, O CO CHODZI, TO CHODZI O PIENIĄDZE, ZAWSZE!!!!!!!!!!!!! :-)

a to że kupuje się na dołkach, to wiedzą nawet dzieci w przedszkolu, a tu stare chłopy i czekały nie wiadomo na co! Trzeba było w ostatni piżtek brać po 7, czy 8 groszy, a nie teraz się złoscić, że trzeba będzie drożej brać. :-)

Mimo wszystko zyczę powodzenia na giełdzie. Akcje Damf Inwestycje po 10-16 groszy to też baaaardzo tanie akcje, bo tu na złotówkę, dwie i wyżej idziemy. Wiem, że chciałoby się kupić jak najtaniej, ale nie zawsze się to każdemu uda.
    To tyle. 

Po niedzieli zaczynają się żniwa i liczymy procenty.

Wszystkie wskaźniki z Analizy Technicznej krzyczą wręcz MOCNE KUPUJ!

KURS UŁOŻYŁ SIĘ POD WYBICIE I WSZYSTKO ZGODNIE Z PLANEM IDZIE. :-)
    Pewnioe też spółka MB Partner od poniedziałku 19. Czerwca 2017 zacznie wyraźnie rosnąć, bo tam korekta zakończyła się w ostatni piątek 16 - tego Czerwca 2017. Tam ładnie odbije od poniedziałku od tamtych 7-miu groszy.

Będzie ostro.

Dwie spólki jedna Damf Inwestycje S.A., a druga MB Partner S.A. w jednym czasie odbiją od szczęśliwej siódemki, w dodatku obydwie z New Connect na GPW. 

To jakiś dobry omen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jutro przywitamy rano piękny dzień 19-tego Czerwca 2017. i znajdziemy się po zielonej stronie mocy. :-)

• TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.157.*]
    WALCZ W PONIEDZIAŁEK O HONOR !!!
    albo przestań wypisywać bzdety
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~Przewidujący [78.8.62.*]
    Nawet gdy w poniedziałek jeszcze nie ruszy z impetem, to i tak to tylko kwestia czasu, bo nagromadził się tu tak potężny potencjał pod wzrosty, że tak czy siak do końca Czerwca 2016 wystrzeli w kosmos. 

Za długo się kisiło, muliło, poniewierało na dnie absolutnym , by teraz nie wybić. Im dłużej się mieli, dusi na dnie całkowitym, tym jeszcze mocniej wystrzeli.

Cała Analiza Techn., cały wykres wskaźniki, logika, prawa giełdy, zasady Patrowiczowskie mówią, że musi się podnieść, bo dno ubite, trend boczny właśnie się wypałił, więc naturalne będzie tu przejście w trend wzrostowy.

Tu człowiek się czuje jakby mieszkał na czynnym wulkanie - nie znany dzień i godzina eksplozji. Jednak przypuszczam, że to już od poniedziałku 19. Czerwca 2017. Gdyby nie, to też nie tragedia, bo i tak przed 01. Lipca 2017 roku zaliczymy tu wspinaczkę.

Inaczej być nie chce. 

Pozdrawiam!

• TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE Autor: ~Przewidujący [78.8.125.*]
    Coś niewiele masz do powiedzenia? Jedno zdanie napisałeś i na tym koniec, zabrakło Ci słów. Ale tu nie trzeba słów, tu trzeba żywej gotówki do zakupów.

Ja mam więcej argumentów za wybiciem w górę, niż ty za swoim pesymizmem, czy sceptycyzmem. to mnie ludzie słuchają, mam u nich posłuch, to mi rynek bardziej ufa, niż twoim niedowierzaniom.

Przez chwilowo słabą GPW papier ma opóźniony start, ale to niczego nie przekreśla, to tylko nakazuje Nam uzbroić się w cierpliwość.

Tu stanowczo zbyt długo się mieliło na ubitym, potwierdzonym dnie, w trendzie bocznym, by teraz nie wybić.  Może małymi kroczkami, ale jednak kurs ma zamiar się podnieść, bo dno już dawno zaliczył i udeptał, a zakres spadku dawno się wyczerpał. Nie ma innego pomysłu, jak start w górę.

Przecież kazdy widzi, że kurs jest sztucznie zaniżony, pod wybicie w górę. Tu się nagromadził potężny potencjał, kapitał pod wzrosty. Komuś zalęzy, by tanio wejść obecnie, a drogo wyjść za przykładowo dwa tygodnie. Patrowicz macza tu palce, ale czy to źle, jak można coś tutaj i dla siebie wyrwać?? :-)

Tu ma z czego rosnąć, bo aktualna żenująco niska wycena nie odpowiada realnej wycenie prawdziwej, ekonomicznej tej spółki. Kiedyś było tu nawet i 7 złotych-dokładnie w dniach 02. i 03. Czerwca 2011 roku.

To jest swoista " B A Ń K A S P E K U L A C Y J N A P O D W Z R O S T Y "!! - tylko ślepiec nie zauważy tej oczywistości.

Kurs jest tak zdołowany, że aż prosi się o wybicie, o czym mówią poszczególne wskaźniki z Analizy Techn. 

Wczoraj na całej GPW w Warszawie ogólnie była słabiutka sesja, dziś też niewiele lepiej jest. Zatem i Naszemu Damfowi trudno jest się wybić, ale to i tak jest nieuchronne. To czeka ten wykres, bo niby gdzie ma się kurs podziać, jak niewystrzlić w kosmos?????????????????????????????????????!!!!!! :-)

Okazje są po to by z nich korzystać, a KUPUJE SIĘ NA DOŁKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze chwila, jeszcze jedna sesja, tylko indeksy na GPW zaczną mocniej rosnąć, a Nasz Damf POSZYBUJE HEN DALEKO. :-)
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.124.*]
    Tak wygląda typowy walor przed startem rajdu na nim. Książkowy przykład wykresu tuż przed dynamicznymi wzrostami.

W tym tygodniu, a najpóźniej do końca miesiąca Czerwca 2016 roku, trend boczny zamieni się w niezwykle silny trend wzrostowy. Data 20-tego Czerwca 2017roku jest dobrą datą dość okrągłą, pasującą do nagłego wystrzału w kosmos.
    Nikt już nie kupi po 7 groszy, a po 8 będzie coraz trudniej.

Data wyskoku się zbliża. Chcąc nie chcąc ta spółka przyciąga jak magnes ludzi spragnionych nieziemskich zysków!! I dobrze, bo wszyscy razem sobie tu zarobimy.

Problem zacznie się, gdy będzie już górka na 2-óch złotych, lub nawet 5-ciu. Wtedy pewnie ktoś zdecyduje się wejść w ten papier, ale wtedy będzie już za późno i takie osoby zaliczą ostry zjazd w dół.

To okrutne, ale taka jest giełda. ci co kupili przykładowo po cenach: 7-12 groszy, to zarobią niesamowite pieniądze, gdy sprzedadzą po 3 złote.
    A ci na górce zapakowani stracą wszystko i będą klęli na Naszego Damfa, że to szwindel, że to syf, że to wałek, że to przekręt.

• TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.67.*]
    Już sam mój pierwszy wpis na tym wątku rozpoczynający ten dyskurs pt.: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. z dnia 10. 05. 2017 roku dostał aż 16 łapek w górę na plus. 

Aż 16-stu forumowiczów Damfa przyznało mi rację, że dobrze interpretuję sytuację i wykres tej spółki, że po prostu w tym co mówię, mam dużo racji. 

16 znaczków na plus mówią same za siebie, że potrafię tu "WYCZUĆ ZAPACH PINIĘDZY" . :-)

A Damf i tak odbije i tak to zrobi, czy to się niecierpliwym podoba, czy nie. Kurs nie ma gdzie się podziać i jest wręcz zmuszony startować w górę, bo dno tak mocno udeptane, ubite, potwierdzone, zbadane, przetestowane, sprawdzone, wyznaczone, że ma się od czego odbić i pofrunąć wysoko. Tylko trzeba spokojnie sobie czekać, a nie marudzić na tym forum Damf
    Inwestycje - to niczego nie przyspieszy.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~Wyleszcz [91.192.166.*]
    No tak a 6 gr wlasnie powitaliśmy. Ciekawe to dno ubite na 7 gr..
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) Autor: ~Zbychu [46.171.85.*]
    będzie i po 2gr .....To zwykły Patrośmieć....
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.57.*]
    Będzie, ale w drugą stronę, czyli 2 złote. O 2-óch groszach to możesz zapomnieć - twoje niedoczekanie!!!
    Albo kupujesz teraz za 7-8 groszy, albo później już bliżej górki.
    Twoja sprawa - Zrobisz jak uważasz. Inni szczęśliwie zapakowani już się z Ciebie śmieją, bo mało kto czeka tu na "gruszki na wierzbie", a Ty to właśnie robisz oczekując tu cudów w postaci 2-óch groszy!!

Nie bądź śmieszny, Zejdź na ziemię i kupuj póki dają jeszcze za te okazyjne 7-8 groszy, bo wieczne tak nie będzie. Arkusz Zleceń sprzedaży po 7-8 groszy opustoszeje i możliwości tanich zakupów zostaną ograniczone. 
    Pozdrawiam!

Trzymaj się chłopie, bo marnie widzę Twoje inwestycje giełdowe!
  • TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE. Autor: ~Przewidujący [78.8.118.*]
    Jakby nie patrzeć, idzie ku wzrostom!!
    Ja jestem mocny psychicznie, ja łatwo nie wymiękam i sobie czekam na moment wystrzału. co ma być to będzie, najwyżej trochę się przedłuży, ale i tak wyjdzie na to, że cena się podniesie. 
    Na razie mieli się, kisi na dnie. Już niedługo będzie ostry start. Co bystrzejsi dawno o tym wiedzą.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZON Autor: ~git [178.235.42.*]
    widze ze zmeczony jestes tym naganianiem.
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZON Autor: ~wolny [198.21.21.*]
    Dnia 2017-07-07 o godz. 14:38 ~git napisał(a):
    > widze ze zmeczony jestes tym naganianiem.

noo, tyle pisania, a obroty dzienne jak były niskie tak takie są, dno jak było ubijane tak nadal je ubijają :) a jak będzie tak wyglądał handel na tej spółce przez kolejne 3 miechy to przerzucą ją 2 fixy i zamiast wzrostów będzie płacz :P
  • Re: TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZON Autor: ~Przewidujący [78.8.118.*]
    Życzę więcej optymizmu i wiary, bo z takim smutnym podejściem, bez entuzjazmu, ile tu się zarobi, to nie ma sensu wcale kupować tych akcji. To jest papier tylko dla wytrwałych, DZIELNYCH, odważnych, ludzi lubiących wyzwania, zdeterminowanych i z silnymi osobowościami i psychiką. 

Ciepłe Kluchy, słabeusze, "cienkie bolki", marudy, pesymiści, raptusy, stracholuby, tchórze, przestraszeni, "w gorącej wodzie kąpani", niecierpliwi i nieudacznicy to tutaj nie wytrzymają presji czasu i sprzedadzą ten walor za 8 groszy, a tu łubudu na dniach zabije giełdowy gong pod wzrosty, a wtedy za 8 groszy nikt nie kupi. Tylko wytrwali tu zarobią, reszta albo wcale nie kupi, albo kupi i sprzeda, bo się zmęczy czekaniem. 

A mocni psychicznie kupią i doczekają się tu baaaaaaaaaaardzo dynamicznych wzrostów.

Może to i będzie 10. 07. 2017 roku, gdy wystrzeli w kosmos.

DZIŚ JEST 07. 07. 17 ROKU I MAMY 0,07 ZŁOTEGO NA LICZNIKU, CZYLI AŻ CZTERY SZCZĘŚLIWE SIÓDEMKI W PEŁNEJ KRASIE.

A W PONIEDZIAŁEK - TRADYCYJNY DZIEŃ STATYSTYCZNIE LEPSZEJ KONIUNKTURY NA CAŁEJ GPW (NIŻ statystycznie PIĄTKI), BĘDZIEMY TU MIEĆ 10. 07. 2017 ROKU, CZYLI STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - MOŻE BYĆ WYSTRZAŁ W GÓRĘ. 
    TAK RÓWNO GDY LUDZIE DOSTANĄ WYPŁATY DO RĄK.
    W TEJ DACIE PO ZABRANIU TRZECH ZER I DWÓJKI MAMY 17-17. MOŻE TO COŚ WRÓŻY, COŚ ZAPOWIADA?
    CO WY NA TO???
    JA NIC NIKOMU NIE OBIECUJĘ, ZAUWAŻAM CIEKAWE KONFIGURACJE DAT KALENDARZOWYCH - TO WSZYSTKO.
  • do ~Przewidujący Autor: ~wolny [198.21.21.*]
    Dnia 2017-07-07 o godz. 16:12 ~Przewidujący napisał(a):
    > Życzę więcej optymizmu i wiary, bo z takim smutnym podejściem, bez entuzjazmu, ile tu się zarobi, to nie ma sensu wcale kupować tych akcji. To jest papier tylko dla wytrwałych, DZIELNYCH, odważnych, ludzi lubiących wyzwania, zdeterminowanych i z silnymi osobowościami i psychiką. 
    >
    > Ciepłe Kluchy, słabeusze, "cienkie bolki", marudy, pesymiści, raptusy, stracholuby, tchórze, przestraszeni, "w gorącej wodzie kąpani", niecierpliwi i nieudacznicy to tutaj nie wytrzymają presji czasu i sprzedadzą ten walor za 8 groszy, a tu łubudu na dniach zabije giełdowy gong pod wzrosty, a wtedy za 8 groszy nikt nie kupi. Tylko wytrwali tu zarobią, reszta albo wcale nie kupi, albo kupi i sprzeda, bo się zmęczy czekaniem. 
    >
    > A mocni psychicznie kupią i doczekają się tu baaaaaaaaaaardzo dynamicznych wzrostów.
    >
    > Może to i będzie 10. 07. 2017 roku, gdy wystrzeli w kosmos.
    >
    > DZIŚ JEST 07. 07. 17 ROKU I MAMY 0,07 ZŁOTEGO NA LICZNIKU, CZYLI AŻ CZTERY SZCZĘŚLIWE SIÓDEMKI W PEŁNEJ KRASIE.
    >
    > A W PONIEDZIAŁEK - TRADYCYJNY DZIEŃ STATYSTYCZNIE LEPSZEJ KONIUNKTURY NA CAŁEJ GPW (NIŻ statystycznie PIĄTKI), BĘDZIEMY TU MIEĆ 10. 07. 2017 ROKU, CZYLI STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - MOŻE BYĆ WYSTRZAŁ W GÓRĘ. 
    > TAK RÓWNO GDY LUDZIE DOSTANĄ WYPŁATY DO RĄK.
    > W TEJ DACIE PO ZABRANIU TRZECH ZER I DWÓJKI MAMY 17-17. MOŻE TO COŚ WRÓŻY, COŚ ZAPOWIADA?
    > CO WY NA TO???
    > JA NIC NIKOMU NIE OBIECUJĘ, ZAUWAŻAM CIEKAWE KONFIGURACJE DAT KALENDARZOWYCH - TO WSZYSTKO.

dawno się tak nie śmiałem .....

~Przewidujący proponuję Ci napisz książkę pt. "Numerologia, czyli jak stałem się miliarderem na giełdzie"

a zarobisz sporo, gwarantuję Ci :D

P.S w zamian wspomnij mnie tylko we wstępie, mi to wystarczy :P
[x]
DAMFINW 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.