Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: 2 914,29%

TAK WYGLĄDA PAPIER PRZED STARTEM. :-) DNO NA 7 GR.UBITE, POTWIERDZONE

Coś niewiele masz do powiedzenia? Jedno zdanie napisałeś i na tym koniec, zabrakło Ci słów. Ale tu nie trzeba słów, tu trzeba żywej gotówki do zakupów.

Ja mam więcej argumentów za wybiciem w górę, niż ty za swoim pesymizmem, czy sceptycyzmem. to mnie ludzie słuchają, mam u nich posłuch, to mi rynek bardziej ufa, niż twoim niedowierzaniom.

Przez chwilowo słabą GPW papier ma opóźniony start, ale to niczego nie przekreśla, to tylko nakazuje Nam uzbroić się w cierpliwość.

Tu stanowczo zbyt długo się mieliło na ubitym, potwierdzonym dnie, w trendzie bocznym, by teraz nie wybić.  Może małymi kroczkami, ale jednak kurs ma zamiar się podnieść, bo dno już dawno zaliczył i udeptał, a zakres spadku dawno się wyczerpał. Nie ma innego pomysłu, jak start w górę.

Przecież kazdy widzi, że kurs jest sztucznie zaniżony, pod wybicie w górę. Tu się nagromadził potężny potencjał, kapitał pod wzrosty. Komuś zalęzy, by tanio wejść obecnie, a drogo wyjść za przykładowo dwa tygodnie. Patrowicz macza tu palce, ale czy to źle, jak można coś tutaj i dla siebie wyrwać?? :-)

Tu ma z czego rosnąć, bo aktualna żenująco niska wycena nie odpowiada realnej wycenie prawdziwej, ekonomicznej tej spółki. Kiedyś było tu nawet i 7 złotych-dokładnie w dniach 02. i 03. Czerwca 2011 roku.

To jest swoista " B A Ń K A S P E K U L A C Y J N A P O D W Z R O S T Y "!! - tylko ślepiec nie zauważy tej oczywistości.

Kurs jest tak zdołowany, że aż prosi się o wybicie, o czym mówią poszczególne wskaźniki z Analizy Techn. 

Wczoraj na całej GPW w Warszawie ogólnie była słabiutka sesja, dziś też niewiele lepiej jest. Zatem i Naszemu Damfowi trudno jest się wybić, ale to i tak jest nieuchronne. To czeka ten wykres, bo niby gdzie ma się kurs podziać, jak niewystrzlić w kosmos?????????????????????????????????????!!!!!! :-)

Okazje są po to by z nich korzystać, a KUPUJE SIĘ NA DOŁKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze chwila, jeszcze jedna sesja, tylko indeksy na GPW zaczną mocniej rosnąć, a Nasz Damf POSZYBUJE HEN DALEKO. :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.