BOMI SA - zmiana udziału w kapitale spółki BOMI
Raport bieżący 3/2013
Zarząd BOMI S.A. w upadłości układowej informuje, iż w dniu 10 stycznia 2013 roku Spółka otrzymała od Supernova IDM Fund S.A. ("Supernova IDM Fund") na podstawie art. 69 ust. 1 ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych ("Ustawa") (Dz.U. z dnia 23 września 2005 roku, Nr 184 poz. 1539) informację, iż wskutek zawarcia w dniu 28 grudnia 2012 roku transakcji zbycia 5.161.103 akcji Emitenta, zmienił się stan posiadania Supernova IDM Fund w ogólnej liczbie głosów w spółce BOMI S.A.
Przed ww. zdarzeniem Supernova IDM Fund posiadała 5.161.103 akcji Emitenta reprezentujących 8,36% kapitału zakładowego BOMI S.A., uprawniających do 5.161.103 głosów na Walnym Zgromadzeniu, stanowiących 8,36% w ogólnej liczbie głosów BOMI S.A.
Wskutek ww. zdarzenia Supernova Fund nie posiada obecnie akcji Emitenta.
Jednocześnie Supernova IDM Fund poinformowała, iż brak jest zależnych od niej podmiotów posiadających akcje Emitenta oraz brak jest osób, o których mowa w art. 87 ust. 1 pkt 3 lit c Ustawy.
Podstawa prawna:
art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
BOMI (BMI): Transakcje na akcjach BOMI S.A. zawarte przez podmioty powiązane z Członkami Rady Nadzorczej (raport nr 2/2013)
11.01.2013 17:46
Raport bieżący nr 2/2013
Podstawa prawna:
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Zarząd BOMI S.A. w upadłości układowej informuje, iż w dniu 10 stycznia 2013 roku do Spółki wpłynęły zawiadomienia o transakcjach na akcjach Emitenta zawartych przez podmioty blisko związane z Członkami Rady Nadzorczej.
Członek Rady Nadzorczej Emitenta Pan Wojciech Grzybowski poinformował o nabyciu akcji Emitenta przez Helioblue Investments Limited, która jest bezpośrednio kontrolowana przez Pana Wojciecha Grzybowskiego.
Helioblue Investments Limited dokonała w dniu 28 grudnia 2012 roku nabycia 5.161.103 akcji Emitenta, w tym:
- 951.224 akcji oznaczonych kodem PLBOMI000058,
- 1.728.461 akcji oznaczonych kodem PLBOMI000014,
- 2.481.418 akcji serii R spółki BOMI S.A.
po cenie 0,30 zł.
Transakcja została zawarta poza rynkiem regulowanym. Miejscem zawarcia transakcji był Dom Maklerski BZ WBK S.A. oraz Dom Maklerski BDM S.A.
Jednocześnie do Spółki wpłynęły zawiadomienia od Członków Rady Nadzorczej Emitenta Pana Wojciecha Grzybowskiego pełniącego jednocześnie funkcję Prezesa Zarządu Supernova IDM Fund S.A. oraz Pana Macieja Zientary pełniącego jednocześnie funkcję Wiceprezesa Zarządu Supernova IDM Fund S.A. o zbyciu akcji Emitenta przez Supernova IDM Fund S.A.
Supernova IDM Fund S.A. dokonała w dniu 28 grudnia 2012 roku zbycia 5.161.103 akcji Emitenta, w tym:
- 951.224 akcji oznaczonych kodem PLBOMI000058,
- 1.728.461 akcji oznaczonych kodem PLBOMI000014,
- 2.481.418 akcji serii R spółki BOMI S.A.
po cenie 0,30 zł.
Transakcja została zawarta poza rynkiem regulowanym. Miejscem zawarcia transakcji był Dom Maklerski BZ WBK S.A. oraz Dom Maklerski BDM S.A.
Podstawa prawna:
art. 160 ust. 4 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Witold Jesionowski - Prezes Zarządu
Jarosław Górczak - Wiceprezes Zarządu
Ciekawe te transakcje...;-D
I to chlopcow z idm...;-D
I po jak fajnej cenie, o ktorej drobnica może sobie na razie marzyć...
A, radzę zwrocić uwagę, że to akcje serii R...
taki drobiazg...;-D
jestes coraz bardziej zabawny
1.wyjsciew IDM jak dla mnie swietna wiadomosc , nie dlugo IDM w ogole zniknie z rynku
2kupno tych akcji przez grzybowskiego ,moze byc lepsza wiadomosc ? no fakt moze mogl to kupic karkosik np.
3.seri R jest tylko 2,4 mln , wiec nie wciskaj kitu
czytać nie umiesz?
- jakie wyjście idm? zmienila się etykieta, jak kiedyś - był idm, potem byla supernowka
- A Grzybowski to kupił by dać zarobić tobie i innym drobnym?...
- seri R jest tylko 2,4 mln - no nie, rozbrajasz mnie śmiechem... ;-D
Pewnie jak rzuci to na rynek to kurs wzrośnie?... ;-D
Kolejne skarmianie bominaiwnych w drodze.
Zadaj sobie jednak zasadnicze pytanie:
DLACZEGO SUPERNOWA ZWIAŁA PRZED WALNYM?
Już nie pamiętasz, co było rok temu przy zrywanych walnych, podbitce i wysypaniu się fundów?
No i 2 tygodnie trzymali to w tajemnicy...
Takie super info!...
Wszystko dla dobra bomidrobnicy... ;-D
Jeszcze raz pytam - wyjaśnij, co pozytywnego dla ciebie jako bomiwtopionego jest w info, że GŁOWNY AKCJONARIUSZ W TAJEMNICY ZWIEWA TUŻ PRZED WALNYM, gdzie ma być decyzja o dalszej dzialalności spólki?
ty widzisz co ci pasuje :) ja tam widze ze inny akcjonariusz , malo tego, czlonek zarzadu kupuje ten papier ! pewnie jest jakis glupi i nie wie co sie dzieje w firmie :)
ale pisz sobie co chcesz , dzisiejsze notowania pokazaly ze taniej juz nie bedzie a w pn. to jzu bedziesz mogl pakowac manatki z forum .
Bez odbioru, nie chce mi sie juz z toba gadac
Dnia 2013-01-11 o godz. 18:34 ~rankor2 napisał(a):
> Zadaj sobie jednak zasadnicze
> pytanie:
> DLACZEGO SUPERNOWA ZWIAŁA PRZED WALNYM?
ten wpis to jest hit dnia :D
początkowo twój wpis po komunikacie, że Supernova poubierała bomi-maniaków myślałem, że nic bardziej kuriozalnego nie napiszesz, ale jednak.
Zadaj sobie zasadnicze pytanie:
DLACZEGO CZŁONEK ZARZĄDU (FINANSE, zapewne biorący udział w negocjacjach układowych) KUPUJE PONAD 5 MLN AKCJI po cenie o 50% wyższej od rynkowej i dziś tuż przed podaniem komunikatu ktoś się śpieszył z zakupami?
no nic.. w przyszłym tygodniu okaże się jak tą twoją tragiczną wiadomość odebrał rynek :D
tymczasem baw nas dalej swoimi wpisami :D
Dnia 2013-01-11 o godz. 18:24 ~rankor2 napisał(a):
> http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1882402
> To się
> nazywa zjeść ciastko i mieć ciastko...;-D
> Przy 7 zetach
> ten sam myk zrobil idm sprzedając swe drogo kupione akcje
> swej supernówce.
> Teraz supernowka sprzedała to p.
> Grzybowkiemu...
Czyzby idm bedzie ratował skórę na plecach
> bomi?...
> No to robi się zabawnie... ;-D
taaa.. kupuje to biedny czego nie świadomy członek zarządu, który bierze udzial w negocjacjach układowych. Do tego po cenie o 50% wyższej od rynkowj. No co za frajer, co nie ? :D Musiał postradać zmysły biedaczek. Mam nadzieję, że wyczułeś ironię :D
A IDM udowodnił już wielokrotnie jak to robi biznesy życia. Przecież to idealny antywskaznik (zresztą jak ty :))
taaa.. kupuje to biedny czego nie świadomy
> członek zarządu, który bierze udzial w negocjacjach
> układowych. Do tego po cenie o 50% wyższej od rynkowj. No
> co za frajer, co nie ? :D Musiał postradać zmysły
> biedaczek. Mam nadzieję, że wyczułeś ironię :D
Nie wiem, co kombinuje Grzybowski.
Ale wyjaśnij mi, czemu supernówka, tuż przed walnym, gdzie może decydować o losie spółki, ucieka z waloru I sprzedaje to wlaśnie swojemu czlowiekowi?
A co do IDM to chyba nie jesteś w temacie, jak obecnie wygląda kurs, obrót walorem, kondycja spółki i8 że jej prezes został ogłoszony wlaśnie Pinokiem gieldowym.
I spytaj IDM-wtopionych oraz pracowników IDM, ktorzy pozaciągali kre3dyty pod kupno tych akcji na temat tych twoich "interesów życia".
Włąsnie to mnie najbardziej zadziwia, ze tylko IDM coś kombinuje na bomi, a nikt inny btyego nie chce... ;-D
Ja tam mogę się ośmieszać, ale za dlugo mam rację co do bomi, bym sie przejmowal twoim czy czyimkolwiek zdaniem.
Tradycyjnie dodam:
No i to ty masz bomi... - tak mi przykro ;-D
No i już nie pamiętaasz, jak cię zenek ośmieszył?... ;-D
Dnia 2013-01-11 o godz. 20:06 ~rankor2 napisał(a):
> Nie wiem, co kombinuje Grzybowski.
> Ale wyjaśnij mi, czemu
> supernówka, tuż przed walnym, gdzie może decydować o losie
> spółki, ucieka z waloru I sprzedaje to wlaśnie swojemu
> czlowiekowi?
mógłbym Ci powiedzieć czemu, ale wolę byś głowił się całą noc :D
> A co do IDM to chyba nie jesteś w temacie,
> jak obecnie wygląda kurs, obrót walorem, kondycja spółki i8
> że jej prezes został ogłoszony wlaśnie Pinokiem gieldowym.
> I spytaj IDM-wtopionych oraz pracowników IDM, ktorzy
> pozaciągali kre3dyty pod kupno tych akcji na temat tych
> twoich "interesów życia".
dokładnie. Czyli to co robią, to raczej nie są dobre posunięcia, co? :D Tu się chyba zgadzamy? :D
IDM kupuje? Sprzedawaj. IDM sprzedaje? Kupuj :D A twoja sytuacja będzie odwrotnie proporcjonalna do IDMu. Jako antywskaznik powinieneś to zrozumieć :D
> No i już nie pamiętaasz, jak cię zenek ośmieszył?... ;-D
Pamiętam jak pisał o tym, że PKO BP ma chrapkę na logo BOMI za długi. To z kolei jego hit-kuriozum. Idziecie łeb w łeb! :D
Pomyśl bez uprzedzeń. Tylu tun już roznych fundów i inwestorów wchodziło w bomi w ostatnich latach grubymi milionami. Rok temu uciekly fundy, weszly marterie, supernowki i inne makrelofundziki. Teraz, 28 grudnia, czyli zaksięgowanie nastąpi po Nowym Roku, supernowka pozbywa sie waloru, przelewajac go na jakiś kolejny wynalazekfirmowany nazwiskiem Grzybowskiego. Fundamentalnie w spółce nic się nie zmienia. Przelożono akcje (kupowane onegdaj po 92 gr) po cenie 30 gr z kieszeni do kieszeni przez ludzi z IDM, ktorych ty wychwalasz, a u mnie na dzwiek "IDM" zapala się czerwona lampka.
Ale masz prawo do swoich poglądow tak jak ja do swoich.
Jestem nadal nieufny, sceptyczny i nie ukrywam, ze wciąż mam negatywną rekomendę dla bomi. Czekam na walne i zobaczę, co wtedy zdecydują. Może faktycznie coś sensownego postanowią. Na razie pilka leży po stronie wierzycieli, a nie po stronie tych, co sobie przekladają akcje.
I wczytaj się dobrze:
/.../ Pan Wojciech Grzybowski posiada pośrednio 5.161.103 akcji Emitenta reprezentujących 8,36% kapitału zakładowego BOMI S.A., uprawniających do 5.161.103 głosów na Walnym Zgromadzeniu, stanowiących 8,36% w ogólnej liczbie głosów BOMI S.A./.../
Nie ruszy, bo zakup pakietu przez Grzybowskiego, to tylko łańcuszek wymian pakietów w spółkach IDM. W ostatnich dwóch miesiącach było dużo transakcji maskujących.
Przeczytałem wszystkie wpisy ...Ciekawe teorie,....
Nikt nie zwrócił uwagi, iż IDM około 7 zł..jak zwiewał, to wziął inny fund...
Jak fundusze obracające kasą drobnicy, też przejął fund.
Emisja dla "cypryjskich wynalazków".
Teraz okazuje się , iż funduszu o wdzięcznej nazwie , akcje przechodzą po 30 gr w ręce prytwatne...
Piękna droga od 7 zł do 30 gr...Majstersztyk..
Czrkamy na finał..
Spodziewam się dwóch rozwiązań, z przechyłem , iż BOMI jednak przetrwa ,
a właściciele [właściciel], wszystkich zaskoczy ilością posiadanych akcji..
Jeżeli komuś opłaca się budowć firmę od podstaw [!], to tym bardziej włożyć kasę [drobną w/g celu] i odnieśc sukces na rynku , na którym toczy się walka..
W przejęciach padały coraz wyższe kwoty, tylko BOMI , mające śpeca od
restrukturyzacji szło na dno... Rozwój przez upadek..?
No i ten renkor z Zenkiem ponoć nie pracujący na zlecenie, tylko z dobrego serca....
Ale to tylko moja takie drobne przypuszczenie, które renkor z Zenkiem wyśmieje, nazywając hehopłaczem...
Czas pokaże , czy krytyka sytuacji ba BOMI i wokół , to był hehopłacz,
czy napiętnowanie uwłaszczania się kosztem drobnicy...
Teraz to nie hehepłacz, ale zabawna kolejna spiskowa heheparanoja i podtrzymywanie wlasnego dobrego samopoczucia, iż "tym razem moze bedzie inaczej"... ;-D
Rozwoj przez upadek? Możliwe.
Ale po upadlości likwidacyjnej chyba...
Wtedy zgodzę sie z toba.
Bo wtedy faktycznie ktoś móglby na tym zrobić jakiś maly biznes.
A drobnica ma sama to, na co sobie zaslużyła wlasną naiwnością, ignorancją i myśleniem życzeniowym.
Zwlaszcza ta drobnica, która się "zagapiła"... ;-D
a ten dalej swoje :)
napisze "fund uciekl przed walnym" ale juz nawet sie nie zajaknie ze ktos inny wlasnie wzial te akcje PRZED WALNYM , bedzie pisal ze to gowniane akcje seri R ale nie napisze ze to tylko polowa kupionego papieru i ze to wynka z tego ze ktos wzial wszyskie akcje supernowej a wiec i te seri R. itd. szkoda czsu na dyskusje z naganiaczem
Od tego ty jesteś, by pisać, ze bomiszklanka do polowy pelna.
Pozornie...
Ale wciąż nie umiesz odpowiedzieć na wczoraj zadane ci pytania ;-D
Bo niewygodne i za trudne? :-D
No i nie bądź jak heheplaczek.
Jak już deklarujesz, ze nie będziesz pisał do mnie i o mnie to trzymaj się tego ;-D
Ale to też za trudne dla ciebie ;-D
Dnia 2013-01-12 o godz. 08:37 ~rankor2 napisał(a):
> Niestety, też sie tego obawiam...
Niestety? To dopiero hipokryzja :D
Przecież ty od roku zapowiadasz 0,16 i jak zawodowy troll wklejasz ten target niemal w każdy wątek. Ale nawet takie marzenia forumowego animatora nie potrafią się spełnić : D Nieudacznikiem sie jest przez całe życie :D
Rozumiem jednak czemu przyklaskujesz negatywnym opiniom. Przyzwoitość wymagałaby jednak byś nie używał "niestety", "obawiam" gdy piszesz o czymś po twojej myśli.
Hipokryzja to naganianie na kupno bankruta.
Sam nawet kiedyś nie dopuszczaleś do siebie tego slowa... ;-D
Nadal uważam, ze 0,16 jest prawdopodobne i upadlość likwidacyjna takze.
Swe nastawienie EWENTUALNIE zmienię po walnym, o ile dojdzie do skutku, bedzie bez przerwy i zostaną podjęte sensowne uchwały dajace nadzieję na uratowanie spółki.
Na razie uważam, że wciąż jest blizej bomiagonii niż bomirozkwitu.
No i pokazaleś, ze jesteś na niskim poziomie komunikacji językowej i nie rozumiesz subtelnosci stylistycznych.
Moje "niestety" i "obawiam się" nie było wspólczuciem, ale stwierdzeniem, ze bomi wciąż jest na na rowni pochyłej ku likwidacji... ;-D
Czy to łopatologiczne wyjaśnienie dotarło do ciebie? mam nadzieję... ;-D
Dnia 2013-01-12 o godz. 12:01 ~rankor2 napisał(a):
no no no.. wycieczki osobiste :D
Skromnie mówiąc w jakimkolwiek elemencie życia to ty mi nie dorównujesz.
Jak nie masz o czym pisać, to pisz, że IDM poubierał bomi-fanów i koniecznie dodaj w każdej linijce ":D"
Ośmieszyłeś się tu tyle razy w ciągu jednego dnia, że wytykanie ci tych bzdur już rusza me sumienie, więc znikam z forum na jakiś czas. Ty klep tu N postów na godzinę dalej i znęcaj się nad umoczonymi hehe-płaczkami. Jakiś cel w życiu trzeba w końcu mieć... ;)
Każdy twój post do mnie był wycieczką osobista. Żalosną ;-D
Tyle że mnie to bawi, a ciebie moje puisanie irytuje i masz potrzebe pisania do mnie ;-D
Czyli moje posty robią na tobie wrażenie, bo inaczej byś mnie ignorował.
Teęsknić ani rozpaczac nie będę.
Mnie twe pisanie nie przeszkadza...
Nie jesteś ani dla mnie, ani dla forum kimś znaczącym.
A co do osmieszania, to ciebie dostacznie ośmiesza kurs bomi i fakt posiadania tego waloru, choć moglęś się go pozbyć dużo wyżej.
Ale ignorancja, naiwność i myślenie zyczeniowe cię zgubiło, a rankor śmieje się ;-D
W twoich oczach mogę być śmieszny. Tyle twojego co sobie o mnie odreagowująco napiszesz. Bo chyba wiesz, gdzie to mam... ;-D
Dnia 2013-01-12 o godz. 20:30 ~rankor2 napisał(a):
> Każdy twój post do mnie był wycieczką osobista. Żalosną ;-D
Żałosne to są twoje analizy komunikatów z BOMI. Czytać ze zrozumieniem nawet nie potrafisz :D
> Tyle że mnie to bawi, a ciebie moje puisanie irytuje i masz
> potrzebe pisania do mnie ;-D
Bynajmniej. Traktuję cie raczej jako typowego trolla forumowego i obnażam twoją głupotę :D
> Czyli moje posty robią na
> tobie wrażenie, bo inaczej byś mnie ignorował.
Wrażenie?! :D ależ pojechałeś skromnością. Mogę powiedzieć tylko vice versa, bo odpisujesz na każdy mój post :D
> Teęsknić ani
> rozpaczac nie będę.
> Mnie twe pisanie nie przeszkadza...
> Nie jesteś ani dla mnie, ani dla forum kimś znaczącym.
To teraz jesteś głosem forum? :D Szczyt megalomanii i totalna pomyłka.
Zastanów się na chwilę kto by tu tęsknił za twoim pisaniem :D Chętniej ludzie wolą czytać mnie niż ciebie. Twoja opinia się nie liczy.
Napisałem, że robię sobie przerwę bynajmniej nie z twojego powodu. Mam cie dokładnie tam, gdzie ty masz mnie. Kapiszi? :D
A teraz odpisz na ten post by pokazać jak to moje pisanie cie irytuje i czujesz potrzebę odpisania :)
A jednak nie wytrzymaleś... ;-D
Nie mogłeś zasnąć, by nie odpisać... ;-D
Wiedzialem! Zarzekałeś sie jak heheplaczek i musisz ponarzekać na rankora... ;-D
Moje analizy moga być żalosne dla ciebie, ale to ty masz bomi ibomistraty... ;-D
Nie mam nic przeciw obnazaniu mej rzekomej głupoty.
O twojej świadczy kurs przy jakim bomi kupiłeś i sprzedać teraz bez straty nie mozesz... ;-D
No i sam wciąż karmisz trolla... ;-D
Skromnego nigdy nie udawałem - przeciwnie.
Bo wiem, jak to irytuje takich jak ty... ;-D
Ja odpisuję dla kaprysu i uciechy z twych postów, ty zaś usilujesz mi nieudolnie dogryźć, osmieszyc i takie tam... ;-D
Mnie to nie rusza, a uciechę z tych twoich starań mam niezlą.
Jesteś wiekszym trollem ode mnie.. ;-D
Nie jestem glosem forum, ale nie zauwazylem, by poza mną i zenkiem ktoś z tobą rozmawial. ;-D
No i rożnimy sie w kulturze osobistej: nie napisalem, że mam ciebie gdzieś, ale twoje posty o mnie. A to roznica. Znów nie kumasz subtelnosci językowych, ale to akurat nie nowina... ;-D
Odpisuję nie dlatego, ze twe pisanie mnie irytuje. odpisuję dlatego, ze mnie bawi. bawi mnie twoje pisanie i pisanie do ciebie. Twoja nieudolna prowokacja nie robi na mnie wrazenia.
Ja umiem i lubię pisać. Z takimi jak ty i z medrymi... ;-D
Ty zas piszesz tylko z potrzeby riposty i dokuczenia mi, bo ambicyjka ci cierpi i wolisz karmic trolla niz dać mu ostatnie zdanie.
A moze znowu zlożysz deklarację, ze choć przez jakis czas nie będziesz pisał?...
Wiesz, ilu tu takich jak ty było?... ;-D
I poznikali ze spadkami bomi... ;-D
Ale też ci życze milej niedzieli... ;-D
No i niech stracę - nawęt zycze ci bomiwzrostu w pn, tylko nie zagap się jak heheplaczek... ;-D
jednak musiałeś udowodnić kto tu jest głównym trollem, bo ostatni wpis póki co twój :)
Jak mawiają: mądry głupiemu ustępuje. Poczekamy czy Kazik wykaże się większą mądrością :)
Niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają. Nadal wmawiasz innym gołodupcom, że wiesz po ile kto kupił i od kiedy trzyma papier? Prowadzisz jakiegoś xlsa z listą login / IP / kupował / sprzedał, czy jak? :D
po ile ubrał się Kazik? Ile kupiłem w piątek? :D
Urocza z ciebie maskotka, więc jak miałbym wybierać, to lepiej byś został ty niż Kazik. Wtedy jest tzw. "uciecha" :D
A Zenek zawsze wspomoże renkora , a renkor Zenka...
Oni zawsze krytykę "mętnej: sytuacji wokół BOMI , określają hehopłaczem....
Jak nazwać ich krecia robotę w propagowaniu nieuchronnej katastrofy na BOMi lub powole dogorywanie?
Czemu "tłumacza " zawsze po swojemu każde info, siejąc w najlepszej informacji , inne "ich" spojrzenie....Teraz renkor cieszył się z wyjścia fundu, a nie zauważył , iż akcje przejął członek Zarządu po cenie 50% wyższej od giełdowej...
Tak też było z ucieczką z akcji fundu przed WIELKIM PIĄTKIEM, ale juz sam fakt przejęcia w "rodzinie" tych akcji, odbyło się już po świętach...
Inną kwestją jest ciągłe ośmieszanie krytyków renkora i Zenka...
Wyzwiska tyupu , bomiugotowani, hehopłaczki, są na porzadku dziennym...
Renkor, by mieć okazję do pisania i odpowiadania prowokuje wyznaczaniem ceny spadku BOMI, podpinając pod to wymyślone przez siebie 9 gr...
Tylko mądry inaczej narcyz , może wymyśleć, uwierzyć i propagowac w każdym poście,, iż ktoś , kto kupił akcje drożej, uparcie je trzyma, walcząc z naganiaczami na spadki mogł głosić cenę 9 gr i czekać na nią... Widocznie ten renkor , traktuje wszystkich, jako mało rozgarniętych, którym można wcisnąć największe kłamstwo, które daje mu zaczyn do dalszej dyskusji...
Teraz Zenek lub renkor znów, pokazanie ich prawdziwej działalności okreslą jako hehopłacz, a renkor napisze iż czeka na 9 gr hehopłaczka...
To jego sztandarowe okrślenie w każdym wpisie...
Zamiast się znęcać nade mną i rankor2 lepiej byś poświęcił czas nad szukaniem powiązań między Supernowa IDM, która zrzuciła Bomi, a tym Blue..coś tam, które Akcje kupiło.
Dostrzegłbyś wtedy, że nastąpiło proste przełożenie z kieszeni do kieszeni z chęcią podbicia kursu. Taka jest moja intuicja.
kazik, dolożył mi? ;-D
Nie zartuj... ;-D
Lepszym od niego nie udało się... ;-D
A czym? Tym, ze podłożył się pod mój śmiech jak ty... ;-D
Też się boisz, ze mogę mieć rację?
A ty najwyżej umiesz napisać: "bomi rakieta..." i to wszystko ;-D
Natomiast Majkel to jest gość! Jeździ z rodziną za granicę!
Ostatnio był w Paryżu.
Przeprowadziłem śledztwo internetowe...
Tak jak się przez dzień nie wypowiadałem, to teraz mogę powiedzieć: przekładanie z kieszeni do kieszeni, a bomifanom radość.
Taka jest moja opinia.
Jutro to opiszę. Jak mi się zechcę. Przecież nie jestem bomiwtopionym.