Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kiedy ruszy z kopyta?

Każdy twój post do mnie był wycieczką osobista. Żalosną ;-D
Tyle że mnie to bawi, a ciebie moje puisanie irytuje i masz potrzebe pisania do mnie ;-D
Czyli moje posty robią na tobie wrażenie, bo inaczej byś mnie ignorował.
Teęsknić ani rozpaczac nie będę.
Mnie twe pisanie nie przeszkadza...
Nie jesteś ani dla mnie, ani dla forum kimś znaczącym.
A co do osmieszania, to ciebie dostacznie ośmiesza kurs bomi i fakt posiadania tego waloru, choć moglęś się go pozbyć dużo wyżej.
Ale ignorancja, naiwność i myślenie zyczeniowe cię zgubiło, a rankor śmieje się ;-D
W twoich oczach mogę być śmieszny. Tyle twojego co sobie o mnie odreagowująco napiszesz. Bo chyba wiesz, gdzie to mam... ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.