Forum Giełda +Dodaj wątek

UWŁASZCZENIE kosztem ......

Przeczytałem wszystkie wpisy ...Ciekawe teorie,....

Nikt nie zwrócił uwagi, iż IDM około 7 zł..jak zwiewał, to wziął inny fund...
Jak fundusze obracające kasą drobnicy, też przejął fund.
Emisja dla "cypryjskich wynalazków".
Teraz okazuje się , iż funduszu o wdzięcznej nazwie , akcje przechodzą po 30 gr w ręce prytwatne...
Piękna droga od 7 zł do 30 gr...Majstersztyk..

Czrkamy na finał..

Spodziewam się dwóch rozwiązań, z przechyłem , iż BOMI jednak przetrwa ,
a właściciele [właściciel], wszystkich zaskoczy ilością posiadanych akcji..
Jeżeli komuś opłaca się budowć firmę od podstaw [!], to tym bardziej włożyć kasę [drobną w/g celu] i odnieśc sukces na rynku , na którym toczy się walka..
W przejęciach padały coraz wyższe kwoty, tylko BOMI , mające śpeca od
restrukturyzacji szło na dno... Rozwój przez upadek..?

No i ten renkor z Zenkiem ponoć nie pracujący na zlecenie, tylko z dobrego serca....

Ale to tylko moja takie drobne przypuszczenie, które renkor z Zenkiem wyśmieje, nazywając hehopłaczem...

Czas pokaże , czy krytyka sytuacji ba BOMI i wokół , to był hehopłacz,
czy napiętnowanie uwłaszczania się kosztem drobnicy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.