• same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~okonn [46.204.76.*]
    Bez sensu jest zaglądać na to forum, kto ma akcje będzie je trzymał i odda na wyższych poziomach o jakich w tej chwili to nawet marzyć nie potraficie a takie gnojenie jeden drugiego i przez trzeciego to co wnosi pozytywnego, podpowiem co niektórym którzy nie grzeszą inteligencją, NIC, kompletnie nic.

Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~okonn [46.204.76.*]
    Byle głupotę ktoś napisze komentarzy 100 od razu, a jeśli ktoś coś mądrego doda to żadnego odzewu nie ma?
    I dlatego to forum schodzi na PSY!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Nie ma za bardzo o czym pisać, promka idzie na switcha teraz przez 2 tygodnie, terminy raportów znane, czekać trzeba na jakieś info o umowach, zwrotach kosztów, o grach wydawanych lub datach premier...
    Sklepy - każdy sam może sprawdzić podobnie jak steamdb.
    Poza tym nikt rękawicy nie podjął, żeby się pościgać na punkty w zombiaki ;)
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~Ta [205.185.114.*]
    To banda dzieciaków z kieszonkowym, taki pain czy reszta podobnych to przyszli dawcy kapitalu na gieldzie. Dobrze że tacy są jest na kim zarabiać.
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~qwerty [169.150.248.*]
    90% ubranych tutaj ma juz zryta psyche po ponad 50% wtopie.

Taki pawelpablo ma tu z 10 nickow
    A nawet jeśli jest na minusie w tej chwili to cooooo, wcale ich nie musi oddawać w tej cenie i tak samo pozostali inni.
    Ludzie cierpliwości firma idzie dobrze obraną ścieżką co potwierdzają ostatnie raporty i komunikaty.
    Giełda to nie jest miejsce gdzie zarabia sie 30% w dzień, takie strzały oczywiście się zdarzają tylko że ile razy człowiek trafi na to? Jak widzi że ta spółka ostro w górę idzie i w biegu dołącza to zazwyczaj jest już za późno i wówczas zarabiają tylko ci co mają dostęp do informacji poufnych a nie szary robaczek jakimi my jesteśmy.
    NGG jest firmą wychodzącą na prostą i zaczynającą przynosić dochód więc dopiero na początku drogi wzrostowej z wielką perspektywą na przyszłość ale nie w ciągu miesiąca czy tygodnia, na to trzeba cierpliwie poczekać ale nie wiem ile. I dlatego to jest firma do inwestycji na krótki termin bo później wywalają ze stratą swoje 5000 akcji ci co myśleli że tak jest a na takich z kolei czekają ci co chcą kupić akcje, NO ALE O TYM TO CHYBA WSZYSCY WIEDZĄ,
    PRAWDA ?

Pozdrawiam wiecie kogo
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~Hlehle [5.173.129.*]
    Kolejny ’misz’ mózg giełdy.
    Jak akcji niesprzedane to przecież nie ma żadnej wtopy można poczekać rok pięć lat. Buhahahahaha
    Jak wpłacisz kasę do banku na lokatę to wypłacasz ją na drugi dzień? Lokujesz ją tam w konkretnym celu i na to czekasz ile trzeba, jeśli to będzie rok to rok, itd a na giełdzie jest tak samo dzieciaku bo widzę że dopiero z pieluch wyszedłeś o czym świadczą także twoje reakcje typu buhahahaha, hehehe, hihihi.
    Mogę się założyć że nawet nie masz akcji i tak tylko psioczysz na wszystko i wszystkich. Moja rada idź się pobawić do piaskownicy albo poukładaj sobie klocki
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~Hlehle [5.173.129.*]
    Jak wpłacasz kasę do banku na lokatę to możesz z góry ustalony i pewny Zysk.A tutaj zapytaj się tych co siedzą od roku jaki oni uzyskali z tego tytułu Zysk. Może kiedyś się nauczysz że gdzie że giełda nie polega na tym żeby wpłacać pieniądze i czekać kilka lat żeby chociaż się zwróciło.To że coś może zwróci się za rok a może nie to jest twoja ewidentna strata bo w tym czasie gdzie indziej uciekły ci pieniądze.

Zresztą to co piszesz to jest ewidentny Leszcz który wpadł w zasadzkę i się miota jak to z niej wyjść
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: pawelpablo [213.78.108.*]
    Każdy ma własną strategię inwestowania podobnie jak swoją emocjonalność, a skoro o niej mowa - jak się patrzy na twoją robotę na bankierze to nie wiem jak cię postrzegać bo i tutaj i na innej spółce robisz tylko zamęt (patrząc po IP) wyskakując do jakiegoś innego typa albo się podszywasz mieląc te same pogardliwe teksty tak jakby twoje zdanie musiało być ostatnie i jakby to cokolwiek miało zmienić - czy to nie jest zachowanie typowego "leszcza" i "gimbazy" właśnie? Czy może faktycznie nienawiść i frustracja cię zjada bo podjąłeś złe decyzje po drodze inwestując w niektóre spółki?
    (sorki ale po prostu zaciekawiły mnie motywy takiej aktywności tutaj, bo tych co to krzyczą o 1pln w tydzień to nie ma co nawet komentować)

Tak tak pablo. Ta swoja srednia 0.26zl usredniles do okolo 20gr wiec jeszcze tylko 100% i napiszesz ze wyszedles na warunkowe i mozliwoscia powrotu z powodu recydywy -:)))))
    Chyba w złym miejscu odpisałeś więc z tego wniosek wstępny, że to całe zamieszanie tutaj i te hejterskie wpisy to twoja sprawka podobnie jak się podszywałeś kiedyś pode mnie, za co bankier na moją prośbę bana ci dał XD

Ale spokojnie teraz będę bardziej koleżeński o żebyś spać mógł spokojnie oraz żeby twoje ego było ugłaskane uznajmy zatem, że mam średnią 20 gr i codziennie chodzę od ściany do ściany i nie mogę spać bo brakuje blisko 100% up żebym wyszedł na prostą XD
    Takie przegrywy jak ty wylacznie traca. Jestescie jak wszy na wlosach
    oj tak moje 10 nicków tutaj robi taki ruch... tylko po to żeby statystyki na bankierze wywindowały spółkę w rankingu popularności haha
    A tak jak tobie pisałem na innym forum - moja średnia i ilość akcji posiadanych mnie bardzo satysfakcjonuje na tą chwilę (choć nie ukrywam mogłoby być lekko lepiej ale refleks już nie ten chyba ;) ).
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~eelo [213.134.182.*]
    okonn wariacie hehe ty za to merytoryczny jestes strasznie.

Odda na poziomach o ktorych mi sie nie snilo?
    Wis na haku i kwicz naganie - pewnie wisisz na 20gr i modlisz sie zeby to oddac.

Jakich wyzszych poziomach czlowieku hahah

0,18 ktore wybilo bo ulica pomylila spolke jak Zaor napisal ze inwestuje w cos na N Lol

spolka fundamentalnie jest warta 30mln
    wiec godziwa cena to jakies 0,04

i to jest max.

a wy caly czas trading modlitewny uprawiacie hah.

PRZECIEZ TU NIE MA ZADNYCH FUNDAMENTOW I PRZESLANEK NA WZROSTY kiedy to zrozumiecie ?
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: ~eelo [213.134.182.*]
    juz w ogole nie mowie o inflacji
    ktora zabrala wam jeszcze wiecej kasy.

te akcje co kupiles po 20gr
    sa warte 11gr a przez ten czas stracily dodatkowe 30% z kazdej zainwestowanej zlotowki masz teraz 20gr brawo wy
  • Re: same "inteligentne" tematy i rozmowy Autor: pawelpablo [31.178.214.*]
    Nie wiem jak ty to liczysz ale jak piszesz ze 30 mln ma być kapitalizacja to przy tej ilości akcji kurs powinien być coś w okolicy 17,5-18 gr (tak na szybko licząc)
[x]
MUNAR 6,13% 0,33 2026-07-01 11:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.