Bez sensu jest zaglądać na to forum, kto ma akcje będzie je trzymał i odda na wyższych poziomach o jakich w tej chwili to nawet marzyć nie potraficie a takie gnojenie jeden drugiego i przez trzeciego to co wnosi pozytywnego, podpowiem co niektórym którzy nie grzeszą inteligencją, NIC, kompletnie nic.
Nie ma za bardzo o czym pisać, promka idzie na switcha teraz przez 2 tygodnie, terminy raportów znane, czekać trzeba na jakieś info o umowach, zwrotach kosztów, o grach wydawanych lub datach premier... Sklepy - każdy sam może sprawdzić podobnie jak steamdb. Poza tym nikt rękawicy nie podjął, żeby się pościgać na punkty w zombiaki ;)
A nawet jeśli jest na minusie w tej chwili to cooooo, wcale ich nie musi oddawać w tej cenie i tak samo pozostali inni. Ludzie cierpliwości firma idzie dobrze obraną ścieżką co potwierdzają ostatnie raporty i komunikaty. Giełda to nie jest miejsce gdzie zarabia sie 30% w dzień, takie strzały oczywiście się zdarzają tylko że ile razy człowiek trafi na to? Jak widzi że ta spółka ostro w górę idzie i w biegu dołącza to zazwyczaj jest już za późno i wówczas zarabiają tylko ci co mają dostęp do informacji poufnych a nie szary robaczek jakimi my jesteśmy. NGG jest firmą wychodzącą na prostą i zaczynającą przynosić dochód więc dopiero na początku drogi wzrostowej z wielką perspektywą na przyszłość ale nie w ciągu miesiąca czy tygodnia, na to trzeba cierpliwie poczekać ale nie wiem ile. I dlatego to jest firma do inwestycji na krótki termin bo później wywalają ze stratą swoje 5000 akcji ci co myśleli że tak jest a na takich z kolei czekają ci co chcą kupić akcje, NO ALE O TYM TO CHYBA WSZYSCY WIEDZĄ, PRAWDA ?
Jak wpłacisz kasę do banku na lokatę to wypłacasz ją na drugi dzień? Lokujesz ją tam w konkretnym celu i na to czekasz ile trzeba, jeśli to będzie rok to rok, itd a na giełdzie jest tak samo dzieciaku bo widzę że dopiero z pieluch wyszedłeś o czym świadczą także twoje reakcje typu buhahahaha, hehehe, hihihi. Mogę się założyć że nawet nie masz akcji i tak tylko psioczysz na wszystko i wszystkich. Moja rada idź się pobawić do piaskownicy albo poukładaj sobie klocki
Jak wpłacasz kasę do banku na lokatę to możesz z góry ustalony i pewny Zysk.A tutaj zapytaj się tych co siedzą od roku jaki oni uzyskali z tego tytułu Zysk. Może kiedyś się nauczysz że gdzie że giełda nie polega na tym żeby wpłacać pieniądze i czekać kilka lat żeby chociaż się zwróciło.To że coś może zwróci się za rok a może nie to jest twoja ewidentna strata bo w tym czasie gdzie indziej uciekły ci pieniądze.
Zresztą to co piszesz to jest ewidentny Leszcz który wpadł w zasadzkę i się miota jak to z niej wyjść
Każdy ma własną strategię inwestowania podobnie jak swoją emocjonalność, a skoro o niej mowa - jak się patrzy na twoją robotę na bankierze to nie wiem jak cię postrzegać bo i tutaj i na innej spółce robisz tylko zamęt (patrząc po IP) wyskakując do jakiegoś innego typa albo się podszywasz mieląc te same pogardliwe teksty tak jakby twoje zdanie musiało być ostatnie i jakby to cokolwiek miało zmienić - czy to nie jest zachowanie typowego "leszcza" i "gimbazy" właśnie? Czy może faktycznie nienawiść i frustracja cię zjada bo podjąłeś złe decyzje po drodze inwestując w niektóre spółki? (sorki ale po prostu zaciekawiły mnie motywy takiej aktywności tutaj, bo tych co to krzyczą o 1pln w tydzień to nie ma co nawet komentować)
Tak tak pablo. Ta swoja srednia 0.26zl usredniles do okolo 20gr wiec jeszcze tylko 100% i napiszesz ze wyszedles na warunkowe i mozliwoscia powrotu z powodu recydywy -:)))))
Chyba w złym miejscu odpisałeś więc z tego wniosek wstępny, że to całe zamieszanie tutaj i te hejterskie wpisy to twoja sprawka podobnie jak się podszywałeś kiedyś pode mnie, za co bankier na moją prośbę bana ci dał XD
Ale spokojnie teraz będę bardziej koleżeński o żebyś spać mógł spokojnie oraz żeby twoje ego było ugłaskane uznajmy zatem, że mam średnią 20 gr i codziennie chodzę od ściany do ściany i nie mogę spać bo brakuje blisko 100% up żebym wyszedł na prostą XD
oj tak moje 10 nicków tutaj robi taki ruch... tylko po to żeby statystyki na bankierze wywindowały spółkę w rankingu popularności haha A tak jak tobie pisałem na innym forum - moja średnia i ilość akcji posiadanych mnie bardzo satysfakcjonuje na tą chwilę (choć nie ukrywam mogłoby być lekko lepiej ale refleks już nie ten chyba ;) ).
Nie wiem jak ty to liczysz ale jak piszesz ze 30 mln ma być kapitalizacja to przy tej ilości akcji kurs powinien być coś w okolicy 17,5-18 gr (tak na szybko licząc)