"Udanego trejdowania" - i wzajemnie
nie snuje żadnych teorii politycznych, czy spiskowych, choć przyznaję - na partię rządzącą głosowałem (choć nie zgadzam się w 100% z ich wszystkimi zmianami, bo uważam że np program 500+ jest w obecnym kształcie nie do przyjęcia, podobnie jak pomoc frankowiczom) ;
wątek był o s&p i zapewne zauważyłeś, że przedmiotem mojego wpisu było to jak oni sami regulują wszelkie wyłączenia od odpowiedzialności, poza tym po ocenie s&p , fitch jakoś podtrzymał swoj poprzedni rating;
do tego s&p to agencja której błędne ratingi stały się zalązkiem kryzysu 2008 więc jest dla mnie mało wiarygodna, zresztą jak sami piszą - my dajemy ci prognozę, a ty bierz ją na własną odpowiedzialność ;
a skoro jesteś taki analityk, to poczytaj sobie ich disclaimer
a na koniec ciekawi mnie czy nie zastanawiałeś się, dlaczego tak momentalnie osłabili złotówkę w momencie kiedy wig 20 stał tak nisko? osobiście nie wierze w przypadki, szczególnie w biznesie czy polityce, ale daje głowe, że wkrótce zobaczymy chwilową euforię na giełdzie po to by wkrótce wszystko znów zleciało (odpływ spekuły)
poza tym nie zamierzam nikogo obrażać czy się wyśmiewać , ale mam prawo wyrazić pogląd jak każdy tutaj wg swojej wiedzy na komentowany ten czy inny temat
pozdro