Hehe no jakos nie zauwazylem ,zeby twoj watek (" warto wchodzic? warto czekac,bedzie boczniak,bedzie boczek,a moze kaszana") zgromadzil tych merytorycznych jak z luboscia siebie okreslacie.
A co chcialbys pogadac o inhibitorach? biochemii? spoko prosze o temacik..ah zapomnialem ,ze tu jest sie po to zeby zarabiac pieniadze bo to gielda..same krezusy..albo technicy..
Trzepiesz , Wasc te frazy za panda i gdy to czytam caly czas widze tych dziadkow z Mapetow ,ktorzy w lozy teatralnej rechotali samozadowoleni ,ze swojej przenikliwosci.Tamto bylo dowcipne. Wasze jest parafialne,zjadliwe i cienuuutkie. Specjalisci od psychoanalizy!A jakie poczucie humoru! Nie ma jak to "zdemaskowac " Nick. Znowu sukces!
Ja bym sie zastanowil na waszym miejscu ,co powoduje jakies maniakalne podgladacwo ,jezeli wam sie chce ciagac po watkach i klepac w kolo macieja to samo (merytoryczne ?) .Milosc blizniego.Wiem,wiem.Specjalisci polecaja specjalistow no bo swiat schodzi na psy a biedny banita na zmywaku w CH nie zdaje sobie sprawy ile milosci i troski moglby doswiadczyc.I znowu niemerytorycznie?
To jakiego specjaliste polecasz? " usuniety przez mod era tora"?
Czekam na te merytoryczne analizy. Moze omowienie jakichs wynikow klinicznych? Taka mala esencja .Bardzo by mi zaimponowalo.