Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  55,80 zł , zmiana od tamtej pory: -51,34%
Hehe...gdy wishful thinking staje sie jedynym co pozostaje, wychodzi gabinet objazdowych dziwow na poziomie objazdowych cudotworcow z dzikiego zachodu sprzedajacych eliksyr na porost wlosow i meskosc.
Etatowy dziadek do orzechow odgrzewa kotleta ( a juz myslalem ,ze nie strawny) o hehe trojmiescie.
Fajnie by bylo,gdyby sie okazalo,ze...nie mam selvity.
Pandzia, widze,ze ciezko przezywasz,ze mnie nie skzsowano. Moze ci sie uda na nastepnym razem.
Podam wam jeszcze pare ispiracji ,ktore moze tworczo rozwiniecie.Swego czasu okrzyknieto mnie tu : czlonkiem “ spoldzieni wroclawskiej” .Nie bardzo chwytam ,wsrod jakich spoldzielcow mialem zaszczyt wywierac mozny wplyw na notowania,ale bylo calkiem pochlebiajaco.
Bylem juz rowniez, w zespole Paribas Zurich. Reszty nie pamietam.
Mialem als nadzieje,ze przynajmniej mimo,ze konfabulanci jak sie patrzy,ale jednak bardziej to wyrafinowane. A tu ... jeden inwestygator hobbysta. Drugi napompowany frazami o honorze, rozpylajac jednak rownoczesnie bluzgi i kibice.
Faceci pisza wypracowania na temat oszusta bez akcji siedzacego w trojmiescie i utrzymujacego sie z zapomogi.
Jestescie juz tak zarobieni , ze kronika towarzyska..” perypetie niejakiego swissa” motywuje was tak bardzo ?
Aaaaa to w ramach tej merytorycznej dyskusji ,o ktora tak walczycie ? Pandzia ty taki spryciaz he? Myslisz sobie...pod..wimpy. faceta i zacznie sypac prozniak “ dowodami na to ze sie urodzil i wtedy zrobisz wejscie wielkiego smoka. No Conan Doyle, to z ciebie raczej nie nie jest. Nawet juz ten Pcim mi podwedziliscie.
Cwiczyc chlopaki.Nawet bez talentu,mozna co nieco sie podciagnac. PS. mam dla was nowe pole do popisu. DataWalk. Panda tam juz mnie sekuje.A jest z czego czerpac.Wedlug jego biura wywiadowczego jestem wtopiony po 40 za papier.Slowej ciezko na minusie.To dopiero gratka.Ah zapomnialbym jest jeszcze VigoSystems .Duze pole do popisu ,poniewaz nie ma tam wlasciwie psa z kulawa noga..oprocz mnie ( no panda moze cichcem cos kupil, wyjawie wam tajemnice on kupuje to co ja tylko troszke pozniej zawsze.Raz postanowil sie usamodzielnic i kupil..brastera po? No powiedz im po ile hihi)
Z wyrazami wasz ulubieniec

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RYVU -1,28% 26,90 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.