Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,88 zł , zmiana od tamtej pory: 695,45%

Re: ważna data 31. 08. 2018 r.

Nie zgodzę się też, że aktualny stan jest jedynie wynikiem mojej/naszej "zasługi" i popełnionych błędów. Jakiś czas temu za pewne myślałeś podobnie, skoro był czas, gdy staliśmy po tej samej stronie próbując zablokować połaczenie Mastersa z Wikaną. Przecież gdyby było inaczej i nie mielibyśmy racji to byś do wspólnej akcji nie dołączył, ale najwyraźniej zmieniłeś zdanie.

Aktualny stan Twojego portfela jest wynikiem Twoich poczynań ( nie wnikam powody dla jakich Wikana jest notowana na obecnym poziomie). Stan mojego portfela jest powodowany moimi poczynaniami. Fakt, że byłem po stronie blokujących nie zmienia faktu, że to ja sam jestem odpowiedzialny za mój portfel. Połączenie się odbyło, nie było naruszenia prawa ( a jeśli było, to trzeba było składać zawiadomienie do prokuratury), czyli wiadomym było wcześniej, że taka sytuacja może nastąpić (teoretycznie), jeśli ktoś nie wiedział, to nie znaczy, że nie mogła nastąpić, a jedynie, że zupełnie bezmyślnie powierza swoje pieniądze.

Ja również dałem dupy, bo pazerność mnie zjadła, ale dla mnie to była cenna lekcja, kosztowała mnie trochę pieniędzy, ale ceny za nią nie ustalał Buchajski lecz ja sam. Więc nie mam pretensji do niego, że była trochę kosztowna.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIKANA 7,69% 7,00 2025-11-10 13:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.