Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,15 zł , zmiana od tamtej pory: 21,96%

Re: w akcji

Antychodziku, niestety z żalem muszę stwierdzić, że masz na mnie jednak jakiś wpływ negatywny.
Te emocje jakie wyzwalasz powodują we mnie chęć odreagowania.
Wpis jaki umieściłeś właśnie na Sfinksie, zmusił mnie do riposty.
więc im odpisałem tak:

"Moi drodzy, wy nie rozumiecie pewnych podstawowych rzeczy.
Musze tu zacytować to co o mnie napisał Antychodzik, a napisał tak:

"Niestety kochani ale z moich wieloletnich obserwacji Chodzika tak właśnie kończą spółki , które " zaszczyci " swoją obecnością : Bomi , Habeta ...

Przy czym słowa kluczowe w tej wypowiedzi to "wieloletnich obserwacji ".
Rozumiecie co to znaczy ?
To znaczy, że gdy wielu z Was sikało w majty, ja już zajmowałem się rynkiem kapitałowym.
To znaczy również, że przetrwałem na nim ponad ćwierć wieku i chociaż z samej tej racji należy mi się szacunek !
Czy któryś z was ma swojego ANTY !
Bo ja mam własnego ANTYCHODZIKA, który co prawda mnie krytykuje, ale zawsze, powtarzam ZAWSZE bierze na poważnie moje
ostrzeżenia i dlatego jeszcze na tym rynku się utrzymuje.
To co piszecie o mnie wzbudza tylko moje politowanie i uśmieszek na twarzy.
Wielu z was ma o AT mniejsze pojęcie, niż mój własny Golden Retriver, bo on przynajmniej słuch, co do niego mówię.

chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS -0,60% 9,94 2026-06-19 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.