Najpierw cytat:
"Chodziku,
Zastanawia mnie jedno: jaka jest Twoja motywacja do napisania książki. Czy jest to chęć zostawienia czegoś po sobie? "
Dokładnie tak, przecież niczym się o WAS nie różnię. Tak jak każdy z WAS pragnę uznania i docenienia.
To jest w naturze człowieka. Ten kto interesuje się psychologią, dokładnie o tym wie.
Jeśli ktoś nie wierzy, to polecam książkę Dale Carnegie," jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi".
Kiedy dojdziecie do wniosku, że pomaganie innym może sprawiać przyjemność, to będziecie wiedzieć dlaczego to robię.
Zapewne nigdy tej pracy nie opublikuje, ponieważ chcę, aby to co napiszę trafiło do ludzi, którzy chcą się ode mnie czegoś
nowego nauczyć, a nie przeczytać i dojść do wniosku, że wolą drogę na skróty.
Jeśli jesteś zainteresowany napisz, pogadamy, zobaczę jaką masz motywację i czy moja praca do czegoś ci się przyda.
Powiem otwarcie. Jest skierowana wyłącznie do tych, co mają czas, mają chęci i nie boją się ciężkiej pracy.
Po co to wszystko ?
Ano po to, aby utworzyć niewielką grupę inwestorów, która na podstawie pewnych wytycznych i określonych narzędzi, będzie mogła
wymieniać pomiędzy sobą poglądy i wskazywać ciekawe spółki do inwestowania.
Oczywiście nie na forum.
Poza tym, nie chcę tego rozpowszechniać, bo i po co ? Nie mam w tym interesu, a mogę ewentualnie dostać po nosie od Smart Money.
chodzik księżycowy