Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Tylko 8 sesji dzieli nas od odpowiedzi na pytanie ile warta jest POL

A propos wyzywania się od leszczy na forach, to mam swoje odrębne zdanie. Być może zaraz zostanę zlinczowany, ale ja uważam, że uczestnicy forum, którzy samodzielnie inwestują, to tak naprawdę wszyscy są leszczami. Leszczami na pewno nie są ludzie np. pokroju łorena bi, za którego wielomiliardowe operacje giełdowe wykonuje sztab analityków...
I śmieszą mnie te przechwałki na forach jednego, czy drugiego cwaniaka. To tak, jakby było mrowisko i trochę większe mrówki przechwalałyby się, że uniosły większą igiełke. A stoi nad tym potężny tygrys i ma ubaw...
Dlatego my mróweczki powinniśmy się trzymać razem:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.