Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Ta, Wielki Pan Prezes przyjaciół, partnerów w biznesach okrada i okłamuje, potem wyrzuca jak zużytą prezerwatywę. Ot tak, bo za mało dali się wkręcić... i nie docenili jego geniuszu. Niektórzy pracowali na etacie i kasy nie uświadczyli, ba jeszcze pożyczyli Geniuszowi, bo taki genialny biznes ... oj zarobimy na tym "marzyli naiwnie".
Kobiety, żony, konkubiny , kochanki instrumentalnie poniża, bije, zdradza i okrada, potem łowi nowe i powtarza rytuał.
Komornicy prześcigają sie w pomysłach jak wyegzekwować spłatę długów starych, ze zdziwieniam przyjmując zlecenia na nowe z kolejnych poszkodowanych firm. Bezskutecznie. Pan Prezes ma i na nich metody i z sukcesem unika każdej egzekucji. Zakłada nowe firmy w nowych miastach: serwisy internetowe, teraz reklama go kręci, plafony reklamowe, alarmy, no i ten najnowszy pomysł miodzio dla naiwnych. Jak to sam mówi wesoło "z komornikami jestem poukładany" a biznes mój jest tak genialny że aż sam nie wierzę że coś takiego mogłem wymyslić. Jak widać po tuszy bieda mu do oczu nie zagląda.

Ale przedstawienie musi trwać... póki pije i biznesy kręci jest mu fajnie ... dziś tu, jutro tam ... nowi ludzie, nowe możliwości ...Koszalin, Bydgoszcz, Albańska Tirane, Kalingrad, Trójmiasto, Tychy, Tczew... teraz Warszawkę szturmuje. Wciska nowe kity, a nowi się nabierają ... tak się robi ludzi w jajo po pańsku. Ma talent do zła chłopina, to fakt .... ale on jest przekonany że to inni są winni i że on jest tylko ich ofiarą.

Załóż taką stronę chętnie dorzucę kilka ciekawych informacji. No i podaj na forum linka Piotrze. Może poszkodowani razem usadzą go na dobre. JUŻ Czas na tego cwaniaka.