Wpłaciliśmy kasę (ja i moich trzech kumpli) w 5 sieciach (drobne kwoty 10-15 zł) typu Intax, Acadia, Złotówka, Gi "pomarańczowe", Eliksir, Unikas. Tytył wpłat to zasilenie konta - dodam mojego konta i kolegów. (przyznam się że pomysł nie był mój tylko przeczytałem jakiegoś pismaka w 14 numerze magazynu Franchising Info - polecam zrobienie takiego testu) testowali firmy tanich opłat. Pomyślałem płatne ogłoszenie i pewnie przekłamane. Pieniądze wpłaciliśmy u wszystkich tego samego dnia w czwartek rano w kilku miastach. Przed wpłatą pytaliśmy o czas realizacji. Własciele mówili że dojdzie w Elixir 2 dni - doszło w 4 tj wtorek następnego tygodnia (pismakowi też tak wyszło), w Gi mówili że 2 dni i doszło w 2, Intax miało być 2-3 doszło w 2, Złotówka mówili 4 i doszło w 4, Unikas 2 i było 2,
niezrozumiały dla mnie jest slogan reklamowy Acadi która pisze że
opłaty w 24h, a szło od czwartku do wtorku - czyli czwartek, piątek, sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek.
Mam konto internetowe i o wejściu kasy bank powiadamia mnie SMSem.
Ogłaszam ogólnopolską akcję sprawdzania czasu realizacji płatności. Powpłacajcie małe kwoty w innych tego typu punktach i napiszcie jak to jest. Odsyłam do przeczytania Franchising Info jeszcze dostępny w Empiku. Powinni mi zapłacić za reklamę. Hi Hi ha