Ty Collos ciskasz się jak typowy właściciel sieci lub WASAL tej sieci który chce powiedzieć że WIE LEPIEJ I WIĘCEJ i że Twoje na wierzchu
- ALE WIESZ ŻE CIĘ ROZUMIEM BO PRZECIEŻ TY TEŻ MUSISZ SPRZEDAĆ SIĘ JAK NAJLEPIEJ
Panie Piotrze zapraszam częściej na forum. Ludzie tacy jak ja - starej daty lubią bardziej świat rzeczywisty a nie wirtualny. Po ciężkim dniu pracy lubię wypić piwo i pouśmiechać się do ludzi. Konferenje u Pana widzę były i ludzie realni, i dużo tych osób. Coś tych ludzi widać Panie COLLOS przyciąga. Ważne jest poczucie więzi i przynależności do grupy w której jest akceptacja i człowiek na pierwszym miejscu. Pracował ktoś z was kiedyś w firmie w której dużo wam płacili ale to nie przesadzało o waszym zadowoleniu. Bo ja tak - miłem niezłą wypłatę - byłem na kierowniczym stanowisku ale tam nie liczył się człowiek tylko kasa.
Pewnie zostane zaatakowany przez agresorów z tego forum, ale pocieszam się że nie wejdę w to forum więcej bo nie mam na to czasu. Zrobiłem to po raz pierwszy i ostatni. A wiecie co zyskałem - kontakt do człowieka - pozdrawiam Panie Piotrze.