Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Witam!

Panie Piotrze! Jeżeli znalazł Pan już chwilę czasu na napisanie tego listu to proszę postępować zgodnie z zasadami przyjętymi na forum.

[...] Wszystkie negatywne opinie ludzi ukrywających się za pseudonimami traktuję jak wypowiedzi wygłaszane przez małe dzieci,które nie wiedzą o czym mówią [...]

Po pierwsze: na forum nie ma obowiązku podawania swojego imienia i nazwiska. Taka informacja była już podawana w tym wątku ale Pan nie ma czasu na czytanie. Po drugie: ludzie mają prawo do wygłaszania swoich opinii tak pozytywnych jak i negatywnych (zwłaszcza na forum).

Proszę starać się pisać po polsku. Z szacunku do ludzi, którzy będą starać się zrozumieć o co Panu chodzi, powinien Pan zaopatrzyć się w słownik ortograficzny oraz słownik poprawnej polszczyzny. Wypowiedź na forum to z całą pewnością nie wypracowanie i >>oczywscie morzna to przeceirz tak napsiac<< ale współczuję ludziom, którzy będą to czytać.

Zamiast narzekać na forum i ludzi, którzy nie wiedzą o czym piszą proszę zacząć dyskusję i podać kilka "merytorycznych uwag".

Teraz jeszcze kilka "kwiatków" z Pańskiej wypowiedzi i już kończę
[...] W jaki sposób podzielić rynek we wszystkich miejscowościach w Polsce [...] - to mi pachnie mafią,
[...] Nie ma po 5000-6000 tyś rachunków [...] koszty ponad 2000 tysiące [...] - nie słyszałem jeszcze o sieci mającej TAKIE ilości rachunków i TAKIE koszty,
[...] Szanowni Panstwo nie kłucie się nie namawiajcie ludzi do zakupu licencji jesli wiecie, że i tak punk nie będzie miał racji bytu [...] - jak widać w Pańskiej firmie jest obsadzony etat jasnowidza,
[...] To co przeczytałem to "farsa w dużym cudzysłowiu" [...] - to jest piękny "kwiatek", farsa w cudzysłowiu to nie farsa,
[...] Nie zapomnijmy wszystko kosztuje, kazdy wyjazd, kazdy telefon [...] - ...każda konferencja ;-)
[...] Jak można sprzedawać licencję od 500 do 3000 PLN brutto [...] - można i nawet wiele firm tak robi,
[...] W tej cenie nie ma środków na przyszłość i stabilność partnera [...] - chyba chciał Pan powiedzieć "na moją przyszłość",
[...] Bardzo proszę wszystkich ukrywających się za pseudonimami od października na moje forum otwarte [...] - to będzie to wspominane przez Pana forum dla nieudaczników ?

Uważam się za człowieka z dużym poczuciem humoru niestety Pan na gratulacje tym razem nie zasługuje.

gość

ps. Proszę się bardzo nie przejmować tym "zimnym prysznicem", stosować się do przyjętych na forum zasad i poprawić nieco styl i ortografię wypowiedzi a wtedy, kto wie, może i gratulacje się pojawią.