LEOŚ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A WIECIE CZEMU PIJĘ DO ACCADI?
> BO BYŁEM W ICH SIECI I ZREZYGNOWAŁEM BO TO CO
> MÓWIĄ NIE MA POKRYCIA. DOBRZE ŻE ICH UMOWA JEST
> TAK LIPNA IŻ DAJE MI SZANSĘ WYJŚCIA Z TEGO UKŁADU
> BEZ ŻADNYCH KONSEKWENCJI. PROGRAMISTA MOŻE JEST I
> DOBRY ALE TU NIE SAM PROGRAM DO PŁATNOŚCI SIĘ
> LICZY ALE CAŁE ZAPLECZE KTÓREGO ONI NIE DAJĄ.
> OPŁATY W 24 - JAK WIDAĆ NIE DO KOŃCA 24H. ULOTKI
> KTÓRE NARZUCAJĄ PUNKTOM ABSURDALNIE WYSOKIE CENY
> CENY A POTEM ICH NAGŁY SPADEK TYLKO TO NIE ONI
> MAJĄ SIĘ Z TEGO UTRZYMAĆ TYLKO JA
Czlowieku - co za bzdury wypisujesz. Jesli chcesz zpalecze to idz do Mieszka - tam bedziesz mial zaplecze, za przelewy bedzie odpowiedzialna osoba, ktorej nigdy na oczy nie widziales, a w zamian bedziesz oddawal im 30% prowizji.
Prowziji nikt nie narzuc a- oni zaporponowali swoje. Ja mam nizsze prowizje i nie narzekam - ruch mam. Poza tym nawet nie mam zmiennej prowizji - u mnie prowizja jest taka sama bez wzgledu na wysokosc wplaty - i ludzie sobie to cenia.
>
> BA ALE JESZCZE TRZEBA IM ODDAĆ LENNO.
Kazdej firmie musialbys oddac. jelsi chcesz stworzyc wlasna i znasz sie na tym - droga wolna. firma ma zpalecze i to gromne. Program caly czas idzie na przod - pojawiaja sie nowe pomysly. I wszystko jest powoli realizowane. W tej firmie od kazdego przleewu oddaje 24 gr - 20 gr dla banku i 4 gr dla accadii. Czy to duzo? Ocencie sami - dla mnie nie. w porownaniu z firmami typu Mieszko stanowi to o wiele mniej. ?I prowizji nie mam narzuconych z gory, tylko sam sobie ustlaam - tak aby byc konkurencyjny na lokalnym rynku
> WIEM WIĘCEJ ALE NIE PODZIELĘ SIĘ JEDNAK TYM Z WAMI
> BO PEWNE ZASADY LOJALNOŚCI OBOWIĄZUJĄ. NIE POLECAM
> ICH. TYLE.
Jesli nie chcesz sie podzielic info na forum - napisz na moj adres fujas@poczta.fm jestem ciekaw jakie masz zarzuty wobec nich - w miare mozliwosc postaram sie ci to wszystko wytlumaczyc.
>
Pozdrawiam