Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

nie przycinam nic kompletnie ! Co dla niektórych wydaje się być zapewne dziwne. Zyskuje w inny sposób. Stworzyłem grupę pośredników, którzy niezależnych, jednak przed bankiem tworzymy całość tytułem ilości przelewów i na tej podstawie uzyskujemy korzystaniejsze upustu od przelewu. Widzę, że niektórym ciężko zrozumieć, że w jedności siła i wtedy zarabiamy wszyscy. Dziwne jest tylko, że jakieś "ale" pod moim adresem pojawiło się nie kiedy zamieściłem pierwsze wpisy, a dopiero wtedy kiedy to napisałem co nie co o MM. No cóż jeśli prawda Was boli i próbujecie stosować retorykę zniechęcenia przez oczernienie to winszuje. Daje to tylko obraz tego kto będzie z Wami a zapragnie się odłączyć. Przykro czytac wypowiedzi w stylu, kto nie jest z nami tej jest przeciwko nam.

Powtarzam W JEDNOŚCI, ale i w NIEZALEŻNOŚCI siła i sens tej działalności.

Powyższa treśc wpisu dedykowana jest jako odpowiedź dla użytkownika kabanos i użytkownika obiektywny. W tym drugim przypadku zgodze się, że może masz przelwey po 0,07 zł - możliwe to jest jednak w jedynm rozwiązaniu, klepiesz wszystkie rachunki ze swojego RORu, a to już jest karalne.