Forum Ogólne

Re: przedawnienie?

No dobra.Marku to co mam robic zeby chronic majatek. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji.Mam sie rozwiesc,zalozyc intercyze,odwolywac sie , tylko do kogo. To wszystko jest chore,mam dosc.Przeciez tak nie mozna robic z ludzmi.Ile oni w tym Zusie zarabiaja skoro kwoty rzedu kilku tysiecy nie robia na nich rzadnego wrazenia.Przeciez lepiej jakby odrazu zatrudnili lodzkich pseudo lekarzy do podawania pawulonu.Korzysc byla by podwojna.My nie mielibysmy problemu no a oni nie musieliby w przyszlosci brac kredytow w komercyjnych bankach na biezace potrzeby.Pozostaje jeszcze jedno pytanie.Czy mozna zmuszac kogos na korzystanie z uslog firmy w ktorej szfindel goni szfindel,rownosc wobec prawa jest abstrakcja, a prawo znaczy tyle ile antyklerykal na pielgrzymce do Czestochowy.Jestem na etapie odwolania sie do Centrali w Warszawie.Pytam o aspekt prawny opierajac sie na wiedzy ktora posiadam.Jak odpowiedza to co dalej robic? Znam lepsze metody wydawania pieniedzy i to na bardziej szczytne cele niz utrzymywanie bandy darmozjadow.Czuje sie jak zbity pies.