Oto cytat ze strony stefczyka (a w karcie produktowej i metodyce jest tak samo, ale z wiadomoch przyczyn cytować nie mogę wewnętrznego druku firmy):
"jest członkom SKOK Stefczyka, którzy wykonują zawód, np.: lekarza, weterynarza, radcy prawnego, notariusza, sędziego, adwokata, prokuratora, rzeczoznawcy majątkowego, architekta, tłumacza przysięgłego, lub uzyskują średni dochód netto z 3 ostatnich miesięcy minimum 7 500 zł." a wiec co mi opowiadasz że wcale nie trzeba zarabiać 7,5 tys. DKD nie przepuści kredytu niezgodnego z metodyką - chyba że piszecie same odstępstwa a Pani Sepioł i Konkol Wam wszystko klempią (hahaha wątpię :D
No ale jak wam 'jako tako idzie' to grat :)
Jasne że oficjalnego zakazu nie ma, ale chyba każdy pracownik SKOKu wie że takowy istnieje.
Wypraszać to sobie możesz - jak prawda w oczy kole to nie moja wina :) Zresztą w SKOKu kasjerzy są mądrzejsi i lepiej wykształceni niż kierownicy więc to był tylko komplement. Nowy kasjer zawsze się przejmuje tą pracą i pracuje na pełnych obrotach - tylko kasjer tzn. Opiekun Finansowy.
Pzdr