Forum Banki +Dodaj wątek

Re: praca w BZ WBK?

W zeszłym roku kończyła mi się umowa o pracę w tym burdelu. Najpierw przez miesiąc prosiłem mojego dyrektora żeby się dowiedział co dalej ze mną, bo jak koniec to chcę poszukać innej roboty.Przyjechał dyrektor OC na coaching (!!) wyszedł nawet nie witajac się z nami, zabrał dupe w troki i zmył się z oddziału.Pytam się dyrektora oddziału co dalej ze mną, odpwiedział że mam się nie martwić, dwa dni później mi oznajmił że nie przedłużają umowy.Wprost mu powiedziałem że czuję się "WYJEB***" .Na drugi dzień przekazałem koleżance kase, dyrektorek zjawił się pod koniec dnia bo miał kretyn nadzieję że mnie nie spotka.Podpisałem mu zdanie stempla a na koniec powiedział mi dzięki i nawet ręki nie podał.
A co do NEO: jak ktoś lubi spowiadać się przed tablicą w stylu "dzisiaj nauczyłam się literki B" to polecam !!A coachingi na które zjawiasz się z zeszycikiem spowiadasz się dlaczego tak mało sprzedajesz i co masz zamiar zrobić aby było lepiej.Dyrektorek na jednym z tych zakichanych spotkań powiedział mi że jemu kasjerzy są nie potrzebni, że za dwa lata w ogóle nie będzie kasjerów, będą tylko sprzedawcy.W duchu się śmiałem bo znam wielu kierowników którzy tak gadali.I co:tych dyrektorków i kierowniczków nie ma a kasjer dalej tyra !!